.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    И тук ще употребя един цитат макар и циничен "ЗАРАДИ п***а, п***а НЕ СТАВАЙ !!!" Извинявам се за грубостта но това е вярно... Приятелите са преди всичко, е зависи от ситуацията, но в общи линий подкрепям тази идея. Надявам се да не остана криворазбран
    малко ще те допълня Е*и , Е***ай , Прее***ай , но заради п**ка , п**тка не ставай

A и , много ясно че приятелите са на 1-во място !!!

Повече от фен
    Град
    София

Re: Любовта и приятелите

Цитирай Първоначално написано от malka7o
    Та ситуацията е следната приятеля ми е много добриячак мил и любящ, но наскоро ми спомена че приятелите за него са на първо място защото гаджетата идват и си отиват а приятелите са за цял живот .. До тогава не бях забелязала да ме е преебавал заради тях но последно време все повече и повече го виждам ии днес ми каза че обича най-добрия си приятел повече от мен аз естествено нищо не казах но ми стана мн гадно и обидно .. Та вие как бихте реагирали при положение че ходите с този човек почти 10 месеца ..
    Мацко .. Аз ходих с едно такова момче по - малко време , от колкото ти с твоя , но според мен е безнадежден случай .. Каже ли ти , че приятелите за него са по - важни от теб .. Работата се втасва ..
    Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .

Град
    Bulgaria
    Бих го попитала защо поставя приятелите си на първо място а мен на второ и ще поговориме малко по темата и ще му кажа, че това ме кара да се чувствам кофти .....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си