.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    Град
    На стадиона за бягане.

Поява на пърхот при използване на тривитаминол?!

Казаха ми, че от употребата на тривитаминол, който трябва да закупя във !?ветеринарна клиника!? се появява пърхот ..
    Вярно ли е това? Кой от вас е използвал, какви оплаквания имате или сте доволни? Каква е процедурата? (знам, че има мн теми свързани с тривитаминола)
    Running is my drug and I am overdosed ..

Ами за всяка коса е различно.
    На мен май косопад ми се беше появил , ама това беше заради алкохола.
    Пък на приятелката ми и се появи пърхут от самия травитаминол..
    Обаче пък на много други хора,нищо им няма...
    Така,че по-добре пробвай ,ако ти има нещо спри употребата му.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Това с пърхота за първи път го чувам ..
    .. НО зависи от косата! Опитай пък ако първите няколко пъти ти се появи пърхот го спри ..

п.п. може да се закупи и от ветеринарна аптека ..

Супер фен Аватара на zoreto
    аз го ползвам и съм си мн доволна, нито пърхут ,нито нищо.И да от ветеринарна аптека се купува

I ♥ machoka Супер фен

Re: Поява на пърхот при използване на тривитаминол?!

Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    Казаха ми, че от употребата на тривитаминол, който трябва да закупя във !?ветеринарна клиника!? се появява пърхот ..
    Вярно ли е това? Кой от вас е използвал, какви оплаквания имате или сте доволни? Каква е процедурата? (знам, че има мн теми свързани с тривитаминола)
    Преди аз просто си го втривах в косата,но много по-добре е да направиш маска .. виж това:
    ''[i] Една от най-популярните и предпочитани маски сред дамите, които обичат сами да забъркват козметичните си помади, е маската за коса с тривитаминол.

Въпросната вълшебна съставка може да се намери във всяка ветеринарна аптека и се използва върху овце и коне, за провокиране на бърз и здрав растеж на вълна при едните и грива при другите.

Да, първият път, когато разбрахме за това направо подскочихме от големите си удобни кожени столове.

След като обаче се разровихме насам-натам из интернет и подпитахме запознати с ветеринарната медицина близки, напълно се успокоихме.

В тривитаминола няма нищо опасно и неподходящо за човешките глави, дори напротив.

В него се съдържат Витамини А, D3 и Е и в умерени количества подхранва, придава прекрасен блясък, стимулира растежа на косата и намалява косопада.

Съставките на маската са много прости – 2 с.л. тривитаминол, 2 с.л. кисело мляко, 1 с.л. мед, 1 с.л. зехтин и 1 с.л. ракия.

Всичко това се разбърква хубаво, нанася се върху цялата коса и се оставя да действа 2 часа.

Ако косата ви е къса нека тривитаминолът бъде

Град
    На стадиона за бягане.
    А тази маска всеки ден ли се прави, не можах да намеря отговор само на това или как?

Благодаря за отговорите иначе (:

Голям фен Аватара на taamara
    Лично аз не съм я ползвала, обаче се интересувам от нея и съм чела, че се прави 1-2 пъти в седмицата маската, в продължение на 1 месец, после месец, два се почива.

I ♥ machoka Супер фен
    М да,точно така..
    пример: вторник и четвъртък я правиш в продължение на 1 месец после 2 месеца почиваш..
    друг пример: правиш я само сряда в продължение на 1 месец,после 2 почиваш
    мисля че ме разбра..

Град
    На стадиона за бягане.
    Да, разбрах! (:

I ♥ machoka Супер фен
    Радвам се,дано да ти помогне..в прочем,реши ли че ще си правиш тази или? има много маски с тривитаминол.. желаеш ли да пиша още ?

Възможно е ако кожата на главата ти е по-чувствителна да ти се появи пърхут.

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Аз я ползвах миналата година(след като си постригах късо косата).Много бях доволна,не ми се появи пърхот или нещо подобно.Аз си я правих 1 път в седмицата в продължение на 1 месец и половина.После спрях защото постригнах дължината,която исках,а аз главно го използвах за по-бърз растеж на косата.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Град
    На стадиона за бягане.
    Цитирай Първоначално написано от neeDaBosS
    Радвам се,дано да ти помогне..в прочем,реши ли че ще си правиш тази или? има много маски с тривитаминол.. желаеш ли да пиша още ?
    ами мисля да правя тази, че имам всички материали, които са необходими, хаха. благодаря за съдействието!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    1.Какво толкова странно виждаш в това,че се купува от ветеринарна аптека?!
    В крайна сметка това са витамини,които се дават на овце,коне и други животни с цел подобряването на козината.
    (а начина ти,по който пишеш за вет.аптеката ме навежда на мисълта,че не си съвсем наясно,какво точно е предназначението на тривитаминола (по принцип),което е странно ... Все пак искаш да си го слагаш по главата и би трябвало да си информирана!!!)
    2.Пърхут,омазняване,косопад ... Много неща могат да ти се случат с кожата на главата.Естествено може и нищо да не ти се случи,но това си зависи от кожата на главата ти.
    3.Всеки ден?! Искаш да оплешивееш ли?! Все пак в маската се слага и газ (макар и малко) ...
    4.А процедурата ... Правиш си маската (т.е. смесваш продуктите),изкъпваш се и на влажна коса се мажеш с маската,слагаш една кесия на главата,след това една кърпа и стоиш така цяла вечер.На сутринта се къпеш и готово.Маската се прави не по-често от 2 пъти на седмица през първата година,след година се прави почивка,а след това маската се прави не по-често от 1 път на седмица-две!!!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    На стадиона за бягане.
    ^ Момиче, защо ми отговаряш по този начин? Аз съвсем добронамерено питам, моята коса никога не е имала проблем с падането, разресването, омазняването, не съм имала пърхот и подобни. Просто това лято за 1 път си боядисах косата и я постригах до раменете, а беше до кръста, а бях чувала тук и там, че въпросният тривитаминол подобрява растежа на косата като цяло .. Какво толкова странно има не мога да разбера!?

Град
    И как по-точно ти отговарям,че не разбрах?!
    Задаваш въпрос - отговарям точно и ясно!!!
    Никъде не съм казала,че косата ти е мазна или пада,а казах,че това може да ти се случи след употребата на маската с тривитаминол!!!
    Освен това ми беше любопитно,защо си изненадана от факта,че се продава във вет.аптеки и казах,че според мен не е нормално някой да иска да си слага нещо на главата,с което не е добре запознат

Между другото щом си боядисана не я използвай,защото в нея се съдържа газ (макар и много малко),а тя спомага за по-лесното отмиване на боята

Може и да не слага газ.

I ♥ machoka Супер фен
    Зорито,не я нападай така просто попита...всеки ще реагира така като му кажеш,че се слага на овце

Град
    А ти за какво мислиш,че се използва?!
    Дава се на овце,коне и всякакви други животни,на които им се гледа козината (било то по конкурси,състезания или за продан),а газта се слага за да неутрализира мазнината,която също е задължителна!

Едит:Аз не я нападам,а и отговарям на въпросите!

I ♥ machoka Супер фен
    Не ми пискай така,не съм малоумна

Пф,слага се най-вече за да се измие по-лесно косата ама вие ако не знаете как да си измиете косата хубаво е друг въпрос.
    Правя си я и без газ и ефекта е един и същ.
    Стига се прави на толкова разбираща....

Повече от фен Аватара на sixtenfix
    и аз я правя без газ ,същото е и въобще не е задължително особено аз съм боядисана и не е хубавало да се слага газ на такава коса И стига си писала в тоя лайнян червен цвят грозно е..

Град
    1.Има си цветове - ще ги ползвам А и вместо да ми даваш "съвети" вземи си виж правописа ... Главна буква без препинателен знак преди нея ... Няма начало на изречението,няма нищо ...
    2.Не пискам!Има разлика между пискането и нормалното писане (при пискането/повишаването на тон се пише с главни букви)
    3.Знам,че газ се слага за по-лесно измиване ... Нали точно това написах - че тя взаимодейства с мазнината!!!Проблема,обаче е,че мазнината много лесно прониква в кожата на главата и точно за това трябва нещо,което също да прониква и да я неутрализира Между другото вече споменах за взаимодействието газ - боя,така че не ми обяснявай

Ако става дума в маската въобще може да не се слага мазнина и газ,а може да се сложи лъжичка маска за коса и малко шампоан,което играе същата роля като въпросните продукти.

А разбирачките,защо не обяснихте на авторката някои неща като:
    -Вече в много малко аптеки се продава тривитаминол.
    -Повечето ветеринари предлагат като заместител Виалитон,който съдържа същите витамини (АДЗЕ),но е на водна основа,т.е. не върши никаква работа.
    -Доста от фармацевтите не знаят старото наименование на продукта и си го карат "АДЗЕ"
    ...
    Тези неща също са доста важни за човек,който иска да си закупи продукта.
    А и в някои аптеки могат да ти направят въпросната маска на място,пред теб,като ти вземат около 2лв. повече

Град
    На стадиона за бягане.
    3oPuTy, oтмивал и боя ли бе? Ах супер, взимам си го! Леле толкова съм незапозната с всичките тези неща за косата и т.н. просто преди не ми се е налагало да ползвам разни неща и така беше естетвено мекичка и хубава ама все някога трябваше да я осера та така ..

Град
    Не Тривитаминола,а газта отмива боята ... Амааа може цвета ти да стане още по-зле,защото понякога само изсветлява цвета,а не го отмива,а и не е напълно,а само частично
    Абе общо взето цвета може да стане доста зле

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си