- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ревността - признак на любов ли е ?
+1Първоначално написано от ShtrudeL
![]()
![]()
![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Ревността в крайни количества е признак на липса на самочувствие и си е направо болестно състояние. Но ако е умерено... просто ей така от време на време да си е на щрек, е признак на любов, да![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Стига да е в границите на нормалното, а не да граничи с параноята.![]()
Ревността не е задължително да е извор на любов.
Може да ревнуваш просто поради чувство за собственичество, без да е обвързано с любовни чувства цялото това. Не е рядко.
Но принципно в една връзка е символ на...заинтересованост, примерно.![]()
по-скоро не иска да ме изгуби
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
мхм..мхм..Първоначално написано от Kry4ma
![]()
Ревност - състояние на духа, мания да не загубиш, вид егоизъм, чувство за притежание, съмнение в себе си , липса на доверие...Не, не е любов определено...Може да има ревност и да няма любов..НО..любовта в 90% от случайте провокира ревност..с или без поводРъка за ръка са..
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
Може би ...ама не точно..
зависи колко голяма е ревността и от ситуацията
Аз точно не мога да кажа според мен зависи от доста неща.
tAke a dIrty pIcture![]()
За мен най-точното мнение,и аз мисля точно така.Щом има ревност има чувства.Първоначално написано от LovelyGirl
Липса на доверие!!!
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It
Аз съм приела ревността като нещо обичайно за една вързка, но разбира се, когато е в нормални количества... Ако почне да се издребнява за всяко нещо, да се прави от мухата слон и да има постоянни съмнения и никакво доверие (както е моят случай) нещата просто не отиват на добре... защото рано или късно на ревнувания му писва от това следене и от тези безслислени скандали и слага край... От една страна ревността показва, че все пак този човек го е грижа и за теб и малко или много му пука, но от друга показва и едно недоверие... а връзка без довереие е обречена
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ревност... В една връзка не може без нея (малко или много). Лично аз ревнувам. Друг е въпросът, че с течение на времето и обстоятелствата се научих да контролирам и да не показвам , колко ми е трудно и колко ревнувам. Просто разбрах , че всичко ми е в главата и няма смисъл да задушавам и натоварвам човека до мен с излишни глупости. Иначе не приемам ревността като липса на доверие (някой се беше изказал така от по-горните постове). Просто специално в моя случай е липса на самочувствие и увереност.
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Принципно съм на мнение,че ревността показва дълбока привързаност,както към `половинката`,така и към приятел.Лично аз съм го изпитвала...преди няколко години,ревнувах най-добрата си приятелка,когато тя се виждаше с др момичета и прочие...детска му работа
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
и да , и не
Падам , ставам и продължавам![]()
За света може да си просто човек, но за един човек може да си целия свят ♥
Частично. Когато не е болезнена и чрез нея, не задушаваш човека, който обичаш е окей.
Често пъти обаче нещата излизат извън контрол, човек започва сам да измисля причини поради, които да ревнува, оттам почват сцените, скандалите, затръшнатите врати, изключените телефони с две думи, поведение пагубно за връзката.При тези обстоятелства ревността вече не бихме могли да обвържем тясно с любовта, а по-скоро с липса на сомоувереност и като цяло липсата на доверие към партньора ни.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
мм не .. по - скоро чувство са лична собственост .. или страх ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3