.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Супер фен Аватара на Lian4ety
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Не. Мания,която не одобрявам.
    +1
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Ревността в крайни количества е признак на липса на самочувствие и си е направо болестно състояние. Но ако е умерено... просто ей така от време на време да си е на щрек, е признак на любов, да
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Стига да е в границите на нормалното, а не да граничи с параноята.

Ревността не е задължително да е извор на любов.

Може да ревнуваш просто поради чувство за собственичество, без да е обвързано с любовни чувства цялото това. Не е рядко.

Но принципно в една връзка е символ на...заинтересованост, примерно.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    по-скоро не иска да ме изгуби
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Bulgaria

Re: Ревността - признак на любов ли е ?

Цитирай Първоначално написано от Kry4ma
    Цитирай Първоначално написано от HandOFDooM
    според вас когато човекът до вас ви ревнува това значи ли, че много ви обича ???
    Значи, че е много ревнив. А дали много или малко обича - не зависи от ревността. Може и да те обича много, може и да не е много. Но просто не иска да те дели, това е сигурно.
    мхм..мхм..

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Не е признак на малко или много обич, а на страх.

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Ревност - състояние на духа, мания да не загубиш, вид егоизъм, чувство за притежание, съмнение в себе си , липса на доверие...Не, не е любов определено...Може да има ревност и да няма любов..НО..любовта в 90% от случайте провокира ревност..с или без повод Ръка за ръка са..
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Може би ...ама не точно..
    зависи колко голяма е ревността и от ситуацията
    Аз точно не мога да кажа според мен зависи от доста неща.
    tAke a dIrty pIcture

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    За мен е признак на любов.Ревнувам единствено човека, когото обичам. Когато спра да го ревнувам, тогава значи е спряло да ми пука за него.
    За мен най-точното мнение,и аз мисля точно така.Щом има ревност има чувства.

Липса на доверие!!!
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Аз съм приела ревността като нещо обичайно за една вързка, но разбира се, когато е в нормални количества... Ако почне да се издребнява за всяко нещо, да се прави от мухата слон и да има постоянни съмнения и никакво доверие (както е моят случай) нещата просто не отиват на добре... защото рано или късно на ревнувания му писва от това следене и от тези безслислени скандали и слага край... От една страна ревността показва, че все пак този човек го е грижа и за теб и малко или много му пука, но от друга показва и едно недоверие... а връзка без довереие е обречена
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Ревност... В една връзка не може без нея (малко или много). Лично аз ревнувам. Друг е въпросът, че с течение на времето и обстоятелствата се научих да контролирам и да не показвам , колко ми е трудно и колко ревнувам. Просто разбрах , че всичко ми е в главата и няма смисъл да задушавам и натоварвам човека до мен с излишни глупости. Иначе не приемам ревността като липса на доверие (някой се беше изказал така от по-горните постове). Просто специално в моя случай е липса на самочувствие и увереност.
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Принципно съм на мнение,че ревността показва дълбока привързаност,както към `половинката`,така и към приятел.Лично аз съм го изпитвала...преди няколко години,ревнувах най-добрата си приятелка,когато тя се виждаше с др момичета и прочие...детска му работа
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

и да , и не
    Падам , ставам и продължавам
    За света може да си просто човек, но за един човек може да си целия свят ♥

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Частично. Когато не е болезнена и чрез нея, не задушаваш човека, който обичаш е окей.

Често пъти обаче нещата излизат извън контрол, човек започва сам да измисля причини поради, които да ревнува, оттам почват сцените, скандалите, затръшнатите врати, изключените телефони с две думи, поведение пагубно за връзката.При тези обстоятелства ревността вече не бихме могли да обвържем тясно с любовта, а по-скоро с липса на сомоувереност и като цяло липсата на доверие към партньора ни.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на Hilary_
    мм не .. по - скоро чувство са лична собственост .. или страх ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си