- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вие и гаджето (за момчета)
не мисля че може да ми се случи
не се изказвай неподготвен,прасе
мда..sad story.. то почти винаги е така, в най-хубавия момент всичко приключва..Първоначално написано от valdesbg
Е след такова доверие не ходиш ли с мацката ... кофти раута бро ... оправяй връзката и и предлагай брак ... поне ще си сигурен че няма да ти изневериПървоначално написано от valdesbg
УанГай тая връзка приключи преди година и половина.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
да е, представям си как след година и половина се появяваш на вратата й... -Коте, ае се женим?![]()
мда, найс стори
Че той говори така сякаш е още влюбен в нея ... и с интерес разказва историите ...
Момиче съм, но си представям така нещата-
Първо един съвет- когато закачат приятелката ти пред теб, никога не стой безучастен (ако не искаш да се биеш,просто си тръгнете-но момичето ще си помисли, че те е шубе).Ако я защитиш пред тях и ти скочат всичките на бой, казваш ,,Като сте такива мъже, защо не дойдете един по един"(много срещу един не е честно)(и естествено ако не те е шубе и с един да се биеш)...Шанса да те послушат е малък, но пък ще направиш добро впечатление на гаджето. Има избор
![]()
Любовта е като да пееш песен,но няма песен без край !!!
мда, той може да разказва с интерес истории ...Първоначално написано от OneGuy
![]()
Въх недей, че ще го направя. Малко ми трябва. Ест с ясното съзнание че ще получа отрицателен отговор. Но би било забавно. Заради тръпката.Първоначално написано от Lexynnka
УанГай - разказвам с интерес, да. Защото наистина е интересно и поучително. Не съм влюбен в нея. Разказвал съм не един път какво и как е ставало тогава и как съм преживял нещата.
Лекси - с тебе кога ще се видим? Утре ще ти отговоря на ЛС-то![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
valdesbg, напиши сценарии, пусни некой филмец, поне пари да изкараш брат..![]()
Относно темата.. ми ако са отворковци, скачаш и т'ва е.. и да те наритат голяма работа.. ще го преживееш.. ако пък ги нариташ ще си героя на деня![]()
Ясно стана ,че всичките сте някакви дипломатични типове , които успяват да решат проблемите си единствено чрез неизмеримия си умствен капацитет.
Е да ,но положението може да бъде далеч по-грозно.Дотук описахте само някои безобидни ситуации ,които лесно биха могли да бъдат избегнати ,дори и без да се встъпва в контакт с нахалниците.Съгласен съм ,че това е начинът да се решават подобни проблеми.Е сега си представете някоя по-грозна картинка:
Например сте се отдали с половинката си на спокойна разходка в парка и решавате да извършите един джентълменски жест ,като купите сладолед за двамата ,а приятелката ви ви чака на някоя пейка (условно приемаме какъвто и да е повод ,за да я оставите сама).След като се връщате ,заварвате как 3-4 гологлави ,противни селяци са я налазили , но не си служат само със слово , а прилагат насилствен подход и гнусно я обарват.Не мисля ,че в тази ситуация е възможно да бъде избегнат какъвто и да е конфликт.По-спокоините ще се опитат да ги отпратят (което аз лично не съм способен така малодушно да сторя) ,но мога да ви гарантирам ,че ефект няма да има.
Та идеята ми ,че има някои случаи , които те принуждават да подходиш с агресия.Задължително е един мъж да отстоява достойнството си както и на приятелката му!Всеки сам решава как да се справи.Неприятното е ,че никога не можеш да предвидиш какво може да ти се случи.
Пожелавам ви да не ви се налага да се справяте с подобни ситуации.
+1 напълно съм съгласенПървоначално написано от mrfahrenheit
![]()
Lexynnka
sLunCh0
MAPATOHKОВКА
след като ми дадеш адекватно мнение за всичко, което написах в лс-тоПървоначално написано от valdesbg
![]()
така като ме гледаш дали не мога да набия 5?
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Копеле, ти и Чък Норис ще свалиш бе!Първоначално написано от LuxurySk0B
![]()
![]()
![]()
Действителността е илюзия, породена от липсата на алкохол
ама ти си можел да скачаш ?! :PПървоначално написано от Hawy
FUCKтически не ме интересува![]()
а значи те само ,като те видят колко си нацепен и се стряскат и бягат![]()
FUCKтически не ме интересува![]()
Не се е случвалоНо когато него го е нямало се е случвало и просто им казах "Я си бийте камшика и се махайте"
и те започнаха да ме псуват
![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Хаха ти кого залъгваш, и изобщо вярваш ли си?! Тва на снимката е известен културст не ти!Първоначално написано от LuxurySk0B
![]()
![]()
Иначе Валдес съгласна съмс мнение написано по-горе ако напишеш сценарий за филм ще станеш милионер![]()
Аз съм момиче, но ще ми е интерено да продължавам да чета интересни мнения по темата.![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Много правилна позиция - просто не се знае какво може да се случи. За това, стане ли въпрос да защитиш приятелката си, всички средства са позволени - подмолни удари, скрити оръжия, като бокс, камъни или пръчка. В крайна сметка не всеки тренира, не всеки може да се бие.Първоначално написано от mrfahrenheit
Преди известно време и с мен се случи същото! Разхождаме се с моята приятелка и внезапно изкопчиха 5 човека и започнаха да се ебават. А бе е*а ли я вече? Ако нещо дай ние ще я нае*ем и т.н. Най спокойно им казах, момчета нямате ли си друга работа? Ако си нямате ще ви намеря на бързои явно разбраха, че има заплаха и си тръгнаха
![]()
Тренирай тялото и разумът ще го последва...
Интересна тема. Никой не знае какво може да му се случи![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
не ми се е налагало ама сиг ше ги е страхПървоначално написано от simi4ka
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
На мен няма да ми пречи,ако тя не им обръща внимание , но ако им обърне става лошо .. ти кво си мислиш че не мога да ги закопая 3-4 човека за да я защитя ли ?Само ако са повече става лошо .. ама и аз имам приятели
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein