здравеите казвам се Габи и като всяка 16 годишна тийнеиджърка .. съм влубена , но мисля че в 2 момчета .. едното момче е бившия ми приятел , с който скъсахме преди 2 год. .. и от тогава не сме потдържали абсолютно никакъж контакт .. но днес за първи път ми писа .. не знам защо ,но той започна да ми говори за предишните ни преживявания ,когато бяхме заедно .. ( започна да ми говори неща коита всяко едно момиче мечтае да чуе от любимия човек . . или половинката си .. ) също така ми каза че иска пак да сме заедно .. че през тези 2 години с което и момиче да е бил .. си е представял че съм аз .. и т.н. мисля че в мен започнаха да се зараждат предишните чувства .. но има едно нещо което ме спира ... дръгото момче в което съм влюбена е доста по - надут .. по - красив ( не че вуншния вид е от значение ) не пуше ( като бившия ми приятел ) защото е спортист .. но в него има нещо което адски много ме дразни .. тои е много .. ама МНОГО " загорял " .. постоянно ми говори за секс .. все това му е в главата .. и както казвам аз , тои е от момчетата тип : " фани , на*би , за*би " извинявам се че така се изразявам .. но то си е така .. незнам защо въобще ме привлича толкова .. не е кои знае какъв романтик .. всушност забравих да спомена , че и с него имахме крадка " връзка " или нещо такова .. защото той за известно време се отдръпна .. и след това пак се вурна при мен .. естествено аз му казах че няма нищо да се получи .......

Та така .. ще ви помоля някои да ми даде съвет , защото не знам какво да правяяяя .. Благодаря ви предварително