Първоначално написано от
mrfahrenheit
Ясно стана ,че всичките сте някакви дипломатични типове , които успяват да решат проблемите си единствено чрез неизмеримия си умствен капацитет.
Е да ,но положението може да бъде далеч по-грозно.Дотук описахте само някои безобидни ситуации ,които лесно биха могли да бъдат избегнати ,дори и без да се встъпва в контакт с нахалниците.Съгласен съм ,че това е начинът да се решават подобни проблеми.Е сега си представете някоя по-грозна картинка:
Например сте се отдали с половинката си на спокойна разходка в парка и решавате да извършите един джентълменски жест ,като купите сладолед за двамата ,а приятелката ви ви чака на някоя пейка (условно приемаме какъвто и да е повод ,за да я оставите сама).След като се връщате ,заварвате как 3-4 гологлави ,противни селяци са я налазили , но не си служат само със слово , а прилагат насилствен подход и гнусно я обарват.Не мисля ,че в тази ситуация е възможно да бъде избегнат какъвто и да е конфликт.По-спокоините ще се опитат да ги отпратят (което аз лично не съм способен така малодушно да сторя) ,но мога да ви гарантирам ,че ефект няма да има.
Та идеята ми ,че има някои случаи , които те принуждават да подходиш с агресия.Задължително е един мъж да отстоява достойнството си както и на приятелката му!Всеки сам решава как да се справи.Неприятното е ,че никога не можеш да предвидиш какво може да ти се случи.
Пожелавам ви да не ви се налага да се справяте с подобни ситуации.