Намирах се в същото положение преди 2-3 месеца. Бившият ми приятел искаше отново да се съберем, но по това време се занимавах с друго момче. И към двамата имах чувства ... Единият беше първата ми любов, другият човекът който правеше толкова много за мен. (няма да изпадам в подробности). Като почнах да излизам с бившият ми .. знаех,че имам още чувства към него,но щом да не сме заедно е имало причина .. реших да не се връщам назад поради простата причина,че не можех да преглътна всичките неща с които ме е наранил... просто осъзнах,че съм влюбена в човека който той някога беше и след всичко което е направил вече никога няма да мога да го погледна със същите очи. Никога повече няма да му вярвам, винаги ще се съмнявам .. пък и не исках да се връщам там където ме е боляло.. прецених,че той се е погрижил достатъчно добре, за да не мога вече да съм с него. И просто приключих .... това беше най-добрата постъпка в живота ми сигурно. Съветвам те да не гледаш назад.. особено пък след 2 години. При мен ставаше въпрос за 8 месеца, и след това видях всичко колко много се е променило, ние самите,обстоятелствата и тнт. Не искам да си помислям за 2 години ... Малка си още, знам че звуча банално но гледай напред .. Убедена съм,че ще видиш след време бая различия .. Съветвам те да излизаш с него известно ввреме просто приятелски, за да видиш евентуално как стоят нещата. Аз направих точно това и точно месец ми трябваше, за да ги осъзная тези неща. Може да имаш чувства към него,но не се подлъгвай .. защото те 100% не са същите като от преди. Както аз винаги ще обичам това момче, но просто ... всичко вече е различно. По отношение на другото момче ... не знам какво да те посъветвам. Сигурна ли си,че си влюбена в него?! Или е просто привличане или един вид прищявка.. Изясни си ги тези неща. Според мен лично си търси сексуална изгода по начина по който го описваш,но не знам .. не го познавам. Най-важно накрая е сама да успееш да си изясниш кой искаш ти..с кой се чувстваш добре, кой те разсмива и разбира и т.н. Знаеш за какво говоря ...