Аз бях в същата ситуация.. И знаеш ли какво стана .. След година и половина от нашето приятелство и запознанство станахме гаджета.. Това стана, защото и жестовете си проличаха и действията.. Постоянно ме търсеше, както и аз него.. И така един ден си казхме всичко и стана ясно, че има тръпка подобна на любов.. Но това не продължи много.. Бях готова да бъда с него, но той въпреки, че ме обичаше не приемаше, че най-добрата му приятелка е всъщност негово гадже.. Скарахме се ужасно.. Той обаче след малък период от дни ме потърси и уж се оправихме и с времето станахме отново адските приятели.. Та ако желаеш нещо силно направи го! Ако мислиш, че той има чувства към теб или поздразбереш или просто стане така, че да започнете такъв разговор не се притеснявай да му кажеш.. Макар, че има вероятност да го загубиш ако се скарате.. Но има едно Но.. Ако приятелството ви е силно, ще остане.. И не е вярно, че след любов няма приятелство-ИМА.. Зависи какви характери и типове са хората.. И всъщност след приятелство любовта е най-сладка, защото познаваш самия човек с който си и му имаш пълно доверие.. Макар че при нас сладката любов беше за кратко.. Успех.. И ще чакаме за отговор относно какво се е случило...