- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Проблем с развитие!!!
Имам огромен проблем с развитието.Преди 1 месец станах на 13 год и съм висок 1м 33см,а пенисът ми е 7 см(възбуден) знам че това не е нормално и искам да ви попитам дали можете да ми кажете някакви упражнения и спортове, които да потпомогнат развитието ми?
Като цяло пич може да се занимаваш със футбол или нещо което те кефи но не тренирай някакъв спорт само за да се каже че го тренираш. Другото нещо е не прави грешката да ходиш на фитнес. ТОВА ОПРЕДЕЛЕНО НЯМА ДА ПОМОГНЕ ЗА РАЗВИТИЕТО ТИ. Най-вероятно се питаш защо? Защото когато вдигаш тежести ти слагаш допълнителни килограми върху кокалите ти които сега растат и вместо тея кокали направени да държат 50-те ти кила трябва да държат 70 и как очакваш да пораснеш на височина. Другото което е че всичко е ген това най-вероятно ще се спомене някъде надолу в мненията , обаче тук има една подробност изписана с малки букви "чии ген?!". Давам пример със себе си майка ми е 168 баща ми 174-5 обаче и двамата ми дядовци са много високи когато бях на 13 бях едно топче 150 високо а сега когато съм на 16 съм метър и осемдесет и съм минал и двамата ми родителиа относно пишката и тя има време да расте спокоино
![]()
Попринцип от баскетбола и от волейбола човек израства на височина. Но според мен ти и без тези спортове ще си порастнеш. То сега щом не растеш може би след около година ще станеш по-висок. Всичко опира и до това колко са високи родителите ти.
Когато не си запознат/а не говори! Аз тренирам вдигане на тежести (НЕ фитнес) 6 години и съм висок почти 190 см. Всичко зависи от ген-а на рода.Първоначално написано от Burn94
TupacBg.Com -Най-големият Фен сайт на Тупак Шакур в България!
Е да за спортовете разбрах , ама кажете и някои упражнения.Например коремните преси разтягат ли тялото?И ако знаете др упражнения.
Висок си 1.33 :/
Родителите ти колко са високи? До колкото знам : събираш восочината на двамата родители и я делиш на 2 и най-вероятно ще си висок толкова +- 15 см. (не при всеки е така , но обикновено. Така ми е казвал личния ми лекар).
1 и 72 е бяшта пи , а майка ми 1 и 70.Ае кажете и упражнения.
на 13 колко искаш да си висок ?? потренирай малко баскетбол и волейбол пък за оная ти работа нямам представа![]()
Ми не зависи от гена, ама зависи и от това на колко години си почнал. Брат ми започна с ходенето на фитнес някъде 8-9клас и сега е мисля че 186см. Но и аз съм чувала, че ако почнеш много рано с дигането на тежести това пречи на разтежа.Първоначално написано от rns92
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Ами ако дигам гирички по около 3кг тфа ште ми намали ли разтежа?
Няма да ти намали раСтежа, спокойно. И не се притеснявай, през пубертета ще дръпнеш значително. За пишката също не се тревожи, има време, и тя ще пораснеПървоначално написано от weedman123
![]()
Толкова ли е важно колко ти е голяма пишката?Я,се погледни!На 13 си.Какво да не би да искаш да ти е 20 см?Гледай си уроците,приятелите.А като станеш голям и пишката вече ще ти е голяма.
ОК.А коремните преси ще ме издължът ли?![]()
Тези упражнения само ще спомогнат за развитието ти.![]()
Еми щом баЩа ти и майка ти са височки... би трябвало и ти да пораснеш.
За Вдигането на гири... не знам дали ще ти спре раСтежа... Коремните преси надали ще те издължАт. По-скоро се посъветвай с търсачката (: И във форума има и гугъл също може да ти помогне.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Отиди в манастир...................
"Ще влезна тихо, кротко ще приседна,
ще вперя поглед в мрака да те видя.
Когато се наситя да те гледам-
ще те целуна и ще си отида."