.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: Разтояние

Супер фен Аватара на spopi

Разтояние

Незнам дали има такава тема и не съм и търсила.Проблема е следния ходя с едно момче обаче едно нещто ни дели от различни градове сме и разтоянието е доста голямо. (Панагюрище-Козлудай) Обаче не искам това разтоние да ме спира.
    Другия проблем че баща ми се се оплаква че няма ме пари.Аз съм измислила от къде щи ги вземам но на дали цялата сума ще събирам но ако трябва ще намеря начин.
    Всеки казва за любовта няма граници но за тази дали ще има.Има ли смисал или няма при това разтояние тази връзка.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Вие виждали ли сте се изобщо?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Не защто проблем ли е за всичко има 1 път.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Не сте се виждали... обаче "ходите"?

Ей тук ме згуби като слушател. Както и доста други хора, които може би са имали желание да пишат в темата ти.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Да какъв е проблема познавам доста хора който са в мойта ситуация и още са заедно.

Супер фен
    Трудно е това с разстоянието. От опит го казвам. Нас ни деляха и продължават да ни делят 150км. И всичко това много тежеше на нас самите (емоционално), а и като цяло на връзката....Но....
    И да знаеш, че парите винаги ще спират!!!!!!!

Град
    В мислите ти..
    Любовта определени има граници ,я материални,я километражни ..
    Успокой се ,ако държите един на друг ще се справите с трудностите ,въпреки че не мога да си представя да поддържам контакт с момче извън моя град,трябва да ми е близко и да ми е на синджир

valdesbg .. 'ходите' е образно казано ,иска да каже че поддържат някакви отношения ,а че по някакъв начин успяват да комуникрат държи всичко живо нали така ?
    Кога и къде ? Няма значение ,важното е да усещам устните ти ..

Мега фен Аватара на sasha_90
    Как така сте заедно,а дори и веднъж не сте се виждали?Дори и да се видите,аз не виждам бъдеще в такава връзка.Толкова ли няма достойно момче за теб от твоя град?

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    Доста голямо разстояние.Аз имам такава връзка 100км. и пак се виждаме 2-3 пъти в месеца.Всичко опира до парите.Трябва да си адски силна и да не се предаваш , ако продължи връзката ви.Много е трудно!Трябва да имаш силна психика и да си супер решителна.Решиш ли да се захванеш с такова нещо , се едно змия не те пуска.Пък и от личен опит да знаеш , че колкото по - често не се виждате , толкова повече желание се натрупва да се видите . Но всичко зависи само от вас.Много хора почти не издържат.Аз продължавам така 1 година и съм свикнала , но пак си ги има проблемите, неизбежни са!И ако започнеш , и решиш че неможеш да продължиш просто спри и сложи край!
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Град
    11111111111111
    Ако има шанс да се съберете (ако сте 10-11 клас) не е чак такъв проблем да изчакате 1-2 години.Ама определено глаголът не е "ходите".

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Как така сте заедно,а дори и веднъж не сте се виждали?Дори и да се видите,аз не виждам бъдеще в такава връзка.Толкова ли няма достойно момче за теб от твоя град?
    Ми не или са типичните селяндури или мислат само за е****.

Цитирай Първоначално написано от nickname335
    Ако има шанс да се съберете (ако сте 10-11 клас) не е чак такъв проблем да изчакате 1-2 години.Ама определено глаголът не е "ходите".
    Кой ще ме чака още 1-2 години той може да се оженил.

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не сте се виждали... обаче "ходите"?

Ей тук ме згуби като слушател. Както и доста други хора, които може би са имали желание да пишат в темата ти.
    Хах, точно.

Да какъв е проблема познавам доста хора който са в мойта ситуация и още са заедно.
    Както много хора казват - "Накъде отива светът.."
    As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.
    Always in my heart

Ем... Аре веднъж се вижте, пък после пиши тема за разСтоянието!

Ако се познавахте истински (което ми се струва ,че не е така),щяхте да имате шанс ..но сега.Въпреки това,ако имате хубави моменти в скайп/по телефона - какво лошо - говорете си,забавлявайте се - стига и на двама ви това да е достатъчно.

А на колко сте години?

15-15

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    От значение е и на колко сте години...

А закакво по-точно ще са ти парите ?
    За да пътуваш и да се виждате или да се преместиш в неговия град?
    Ако е заради второто - не бих рискувала, заради връзка, каквато всъщност няма
    As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.
    Always in my heart

Пътувам.

Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от winterfresh4o
    По-неграмотно написана тема не бях виждал от доста време . Такива като теб трябва да не бъдат допускани до форума.Заслужаваш да бъдеш сама
    На всеки се лучва без да иска да си обърка правописа от бързане
    Според мен нямаш шанс

нищо не губиш,ако опиташ...аз скоро приключих такава връзка,ходихме в продължение на 8 месеца...от опит не боли глава,така че нищо не губиш,ако опиташ..

мерси

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си