- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Такъв цвят коса ? ;д
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._3022899_n.jpg - какви бои е смесвала,вижда ми се розово и русо.Много ми харесва отенъка,някой да знае как да направя този ефект ?? ;д
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
На мен ми прилича на червена,поне долния пласт.Горния като чели е някаква смесица между кафяво и ... нз розово може би![]()
Моята е такава..но се е получила от отмита тъмна боя и слънце. Определено е някакво червеникаво.
червена боя рубин на лонда е почти същия ефекта или поне при мен
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
момичето ми каза,че се е боядисала черна и после не се е боядисвала и боята се е отмила и станала тва,но преди това е била русо-рижава ..![]()
Тъй като аз попринцип съм си матова и надали ще ми отива рижаво,как да го направя .. ;хх Много ми харесва
![]()
Имах същия цвят миналата година.. Получи се по абсолютно същия начин който ти е казала.. Първо бях рижава, боядисах се черна и спрях да я боядисвам.. Получи се това![]()
И как да си направя от тъмна коса-рижаваТъкмо тази вечер мислех да се боядисвам черна ..
![]()
Тя има същия като моя цвят .. Нейния цвят е рус, после се е боядисала в червено, което се отмило, след което е нанесла боя цвят между червено и лилаво и след 1 седмица се е получило това ..
Running is my drug and I am overdosed ..
На мен рижавото ми се получи от червени кичури, но след 4-5 месеца станаха рижави.. После черна боя, която след известно време се отми.. и Воала![]()
незнам как се прави , но на тва момиче косата е толкова изгорялааааааааа ,че просто няма накъде.