.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

На кого бихте го посветили

Ако направите нещо велико...напишете книга или постигнете някакъв голям успех в свое начинание на кого бихте го посветили? На майка,приятели или определени членове от семейството? И какво би било нещото,което бихте посветили?

На хората, които са ме вдъхновили. Имам пориви за писане и най-често са по повод на хора (и съответно събития), които са ме провокирали.

Светът е много шарено място и различното винаги трябва да се извежда на преден план.
    А посвещенията са отличен начин за това.
    активизъм/превенция; писане; музика

На най-близките ми същества, ако все още са ми такива и/или ги имам.

Специално за книга винаги съм си го мислела. Бих искала да я посветя (ако изобщо напиша някога) на най-близкото ми същество, което означава много за мен и някога е направило нещо символично за мен, с което да го запомня.. За такова с-во, с което имам уникална духовна свързаност..

Много романтично си го представям
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на SunSmile
    * Шофьорската книжка съм я посветил на наште и най - вече на баща ми, защото аз от него се възхищавах като шофьор. Той ме научи преди да започна курсовете и съм му благодарна, че не ми крещеше, а беше търпелив, което не ме отказа от шофирането.
    * Искам да скоча от Аспаруховия мост или от Витиня с бънджи - ще го направя само заради един човек.
    * А тази година, ако на плажа имаше банкомати щях да направя един скок с парапланер, заради батко ми. Малко ме е яд, но другото лято ще го направя
    * Не съм човек, който много пише и се занимава с такива неща, но все пак имам някакви любовни лирики посветени на различни приятели и любими хора. Който си имат посвещение, но никога не съм ги показвала на никой

* освен посвещениято на някой друг нещата ги правя в голяма степен и заради себе си, защото съм много амбициозна, а и обичам адреналина
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

отпред - на човека, към когото отправям посланията си
    отзад - на човека, който пръв повярва в мен и ми вдъхна сили и известна доза увереност, да започна да се занимавам по-професионално с писане; също и на хората, които евентуално ще ми помогнат по пътя на дадената книга;

Град
    На стадиона за бягане.
    На нещото/ някого, които са ме вдъхновили.
    Running is my drug and I am overdosed ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си