- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Скучно?
Може би по тънкия начин иска да ти каже че вече си му омръзнала и иска да се разделите , апък ако не е това питай го дирекно какви са неговите идей за разнообразяване на сексуалния ви живот (щом той е бил директен по тази тема бъди и ти директна с него) а лично според мен ако изкате да вкарате малко повече живец в сексуалния си живот може да опитате примерно някви по секси дрешки (чорапки жартиерки) или пък да му говориш по мръснишки а защо не и секса навън в някое паркче или горичка (адреналина винаги е покачен когато има опастност някой да ви хване или да ви види докато го правите) друг вариянт е разните му там секс играчки (тях не ги разбирам оъидете до някой секс шоп) и последния начин за който се сещам в момента е да се даржиш по-предизвикателно примерно като сте си двамката да почнеш да го пипаш за ... да го разкопчееш и да.....просто не чакай той да ти каже какво да правиш бъди винаги една крачка пред него, не е толкова трудно да влезнеш под кожата на един мъж, ние сме доста по елементарни пот жените и като цало се възбуждаме най-много от първичните си инстинкти (не обичаме работите да са нагласени а спонтанни) и като цяло си падаме по мръснишкия секс.
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай