.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Тема: само на 14

Hybrid View

само на 14

Нормално ли е момиче на 14 години вече да води полов живот .. Та то е още дете .. да малко са скромни в днешно време момичетата и повечете курви .. но няма значение..
    Понеже все още не съм спала с момче ..чесно казано нямам и такова желание..пък и малко ме е страх от това как ще е първият ми път .. а някой момичета спят с момчета и го разправят на ляво на дясно за да изглеждат готини ..
    Да и въпроса ми е нормално ли е момиче на 14 години да води полов живот .. ?! (макар,че според мен не е .. не че имам нещо против секса.. тва е нещо съвсем нормално,няма нищо срамно в него..

Мега фен Аватара на Hilary_
    НЕ, не е нормално ..

Не е.Повечето го правят ``за гъзария``.И аз съм на 14 , но нямам намерение да го правя , само защото и другите го правят.
    Нямаше логика,беше любов.

А защо да е не нормално?Пак питам защо жена(момиче)като прави секс повече мъже(момчета)е курва,а мъжете(момчетата)когато правят секс много жени(момичета)е гордост?Каде пише кога трябва да започнеш да водиш полов живот?Всеки си преценява сам за себе си.Всичко е въпрос на нагласа.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    След като за тебе не е нормално,защо чуждото мнение е от значение?За мен също не е нормално,но всеки сам си избира и никой друг не му е виновен...Все едно аз да питам "Време ли ми е вече на 16 години да си загубя девствеността"...и хората ще почнат да обсъждат,но истината е че аз ще си реша сама,нали?

Не се интересувай толкова много от хорското мнение,пък и съм сигурна,че преди да пуснеш темата си я обсъдила поне с 4-5 човека и те са на същото мнение като тебе...Демек-ти сама много добре знаеш,че не е нормално за теб самата,какво значение имат другите.

Град
    Rousse

Re: само на 14

Цитирай Първоначално написано от ladylove
    Нормално ли е момиче на 14 години вече да води полов живот .. Та то е още дете .. да малко са скромни в днешно време момичетата и повечете к**ви .. но няма значение..
    Понеже все още не съм спала с момче ..чесно казано нямам и такова желание..пък и малко ме е страх от това как ще е първият ми път .. а някой момичета спят с момчета и го разправят на ляво на дясно за да изглеждат готини ..
    Да и въпроса ми е нормално ли е момиче на 14 години да води полов живот .. ?! (макар,че според мен не е .. не че имам нещо против секса.. тва е нещо съвсем нормално,няма нищо срамно в него..
    Ноуп... Ама ми се струва, че нещо комплекси избиваш или чакаш още коментари, че да решиш каква да станеш, защото очевидно нямаш глава на раменете или самоуважение да се опазиш до по-нататака

Град
    Rousse
    Цитирай Първоначално написано от SummerMakesMeHappy
    Не е.Повечето го правят ``за гъзария``.И аз съм на 14 , но нямам намерение да го правя , само защото и другите го правят.
    Ама и ти ги разбирааашшш....

Как ще е нормално бе на 14 години тя не знае пишка ли и се ебе ли и се
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    Всичко отново опира до физическото и умственото развитие на момичето.
    Всичко си зависи от човека и за един това може да е ненормално, за други да си е напълно в реда на нещата. Мнения всякакви.
    Доста ограничено ми се струва, да се определя дадена ситуация като НЕнормална, при положение, че тази ситуация има отделни подслучаи.
    Например девойка, току-що станала на 14, празнуваща рожденния си ден със солидно количество алкохол. Даден младеж я сваля, отиват някъде сами и се изчукват. - И да, това е напълно нормално в съвременното ни бъгнато общество. Друг е въпроса колко е морално.
    Друг пример е момиче, на 15 без 2 дни, да речем, със сериозен приятел и добра сексуална култура - и това ли ще кажете, че е ненормално?
    Ненормално е да давате определение на ситуацията ''тя е на 14, нормално ли е'', без да давате допълнителни сведения и информация.

Заключение: Никой не може да ти каже със сигурност дали е норлмално или не! Нещата са прекалено относителни, за да се каже с точност.

пп: Престанете с този ''секс на 14''. Това, че някой е на 14, не е причина да не прави секс. Причина да не правят секс имат хора, които не знаят елементарни неща, като това как се поставя кондом или защо се пият противозачатъчни.

Цитирай Първоначално написано от djstyle
    Нормално ли е момиче на 14 години вече да води полов живот .. Та то е още дете .. да малко са скромни в днешно време момичетата и повечете к**ви .. но няма значение..
    Ноуп... решиш каква да станеш,
    Какво е това?Каква трябва да стане?Секса прави ли една жена/момиче еди каква си?Защо никой от мъжкото съсловие тук не пита нормално ли е момче на 13,14,15,16,17,18 години да прави секс?Защото ако ги попита някой ще кажат че е нормално.С какво сме по-различни ние?

Повече от фен Аватара на FreakBitch

Цитирай Първоначално написано от rali4ka1
    Какво е това?Каква трябва да стане?Секса прави ли една жена/момиче еди каква си?Защо никой от мъжкото съсловие тук не пита нормално ли е момче на 13,14,15,16,17,18 години да прави секс?Защото ако ги попита някой ще кажат че е нормално.С какво сме по-различни ние?
    Сексизъм мила, сексизъм.
    Никой няма да тръгне да обяснява, че не е нормално едно момче на 14 да прави секс, но щом е момиче - ''Ооо ненормална си, курва си''. А защо никой не взима по внимание факта, че момичетата по-рано навлизат в пубертета и по-бързо се развиват? Логика, хора, логика!!

всеки има право на избор кога да започне сексуалния си живот. темата е коментирана поне 10 пъти във форума.

ключ?

Според мен на 14 е рано поради пречината ,че не си се развила напълно като жена.А да неговорим ,че на 14 си още дете и има много по -важни неща от това да се натискаш с момчета.Повечето го правят от гъзария и си мислят,че са много велики като правят секс.,но колкото по-късно започнеш секс по-добре за теб.Няма да се притесняваш дали може да забременнеш ,дали всичко ще е както трябва и т,н.Не бъда като повечето кифли .Щом самата ти смяташ ,че не е нормално значи не е.
    sleda ot lubovta

Цитирай Първоначално написано от Princessani
    Според мен на 14 е рано поради пречината ,че не си се развила напълно като жена.А да неговорим ,че на 14 си още дете и има много по -важни неща от това да се натискаш с момчета.Повечето го правят от гъзария и си мислят,че са много велики като правят секс.,но колкото по-късно започнеш секс по-добре за теб.Няма да се притесняваш дали може да забременнеш ,дали всичко ще е както трябва и т,н.Не бъда като повечето кифли .Щом самата ти смяташ ,че не е нормално значи не е.
    Princessani, извинявай, ако бъркам, но не си ли ти момичето, което в почти всяка тема изразява възмущението си от пиенето на противозачатъчни и за да се обоснове, почва да разправя как от 15-годишна води полов живот и ползва само презервативи, и т.н., и т.н? На този фон казваш, че според теб не е редно на 14 да правиш секс при положение, че ти самата си се захванала с него на почти същата възраст.
    Иначе по темата, според мен в тази сфера понятията нормално и ненормално са неприложими, защото всички са различни, развиват се различно, мислят различно и се държат различно. Двете най-важни неща относно секса независимо от възрастта по мое мнение са добрата сексуална култура и това, да НЕ се водиш по ничий друг акъл освен собствения си.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    НЕ, не е нормално ..
    !!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от Qnkishhh
    Цитирай Първоначално написано от Princessani
    Princessani, извинявай, ако бъркам, но не си ли ти момичето, което в почти всяка тема изразява възмущението си от пиенето на противозачатъчни и за да се обоснове, почва да разправя как от 15-годишна води полов живот и ползва само презервативи, и т.н., и т.н? На този фон казваш, че според теб не е редно на 14 да правиш секс при положение, че ти самата си се захванала с него на почти същата възраст.
    Иначе по темата, според мен в тази сфера понятията нормално и ненормално са неприложими, защото всички са различни, развиват се различно, мислят различно и се държат различно. Двете най-важни неща относно секса независимо от възрастта по мое мнение са добрата сексуална култура и това, да НЕ се водиш по ничий друг акъл освен собствения си.
    Аз може да съм почнала на 15 ,но не съм питала някой нормално ли е,не е ли ? А авторката определено не е готова за секс.А може би от опит съм разбрала ,че е рано за започване на секс и може би ,като по -големи може да предпазим по-малките да правят същите грешки.
    sleda ot lubovta

Супер фен
    Град
    увас ;p
    не е нормлано, ама е "на мода"

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Съвсем нормално е , ако момичето се пази и си носи последствията. Има някои момичета, които средата ги предразполага да съзреят умствено по-рано и е нормално да искат да задълбочат отношенията си с някого.
    Важното е уроците да не остават на страна.

Ноуп... Smile Ама ми се струва, че нещо комплекси избиваш или чакаш още коментари, че да решиш каква да станеш, защото очевидно нямаш глава на раменете или самоуважение да се опазиш до по-нататака Very Happy

Имам си глава на раменете .. и самоуважение .. и съм напълно наясно с това което правя в живота си .. съсдадох тази тема,защото лично според мен това изобщо не е нормално и мисля,че не само аз смятам така!.. да някой ще кажат,че е напълно нормално .. но според мен не .. и моля не обиждайте а само изказвайте мненията си!

преди 1 седмица точно едно момиче на 14 години в прав текст ми предложи секс.тя като че ли не очакваше отказ и веднага ме нарече педераст с което оправда решението ми.иначе по принцип не мога да кажа дали е нормално или не всичко е относително.едно момиче може да е готово друго не за полов живот.

Цитирай Първоначално написано от djstyle
    Цитирай Първоначално написано от SummerMakesMeHappy
    Ама и ти ги разбирааашшш....

Кои да разбирам ?
    Нямаше логика,беше любов.

Супер фен Аватара на radeberger
    Има хиляди такива теми. Все пак мисля , че е рано. Но всеки си преценява и си зависи до колко е подготвено едно момиче психически. Има момичета , които на 14 разсъждават като деца. Има и по-зрели .

А защо да е не нормално?Пак питам защо жена(момиче)като прави секс повече мъже(момчета)е к***а,а мъжете(момчетата)когато правят секс много жени(момичета)е гордост?
    Аре да се спрете вече с тва бе п*тки тъпи че ми писна да слушам едно и също извинение заради факта че сте к*рволяци от малки. Момчетата започват средно от 16-18 да се перат, повечето се задържат с ЕДНО (OMG!) момиче и не ебат по 500 различни и/или непознати по сведения на хората които познавам, докато момичанцанцантатата сладките се перат от 13-14 годишни с непознати и познати и до 19-20 вече са наблъскани с болести увиснали непотребни и долни жалки парцали. Ефекта върху двата пола е различен и самите полове действат различно, това прави вас к*рви.

Нормално е едно зряло момиче да води полов живот.
    Кога ще узрее е съвсем отделен въпрос.
    sex

Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от JakesInsanity
    А защо да е не нормално?Пак питам защо жена(момиче)като прави секс повече мъже(момчета)е к***а,а мъжете(момчетата)когато правят секс много жени(момичета)е гордост?
    Аре да се спрете вече с тва бе п*тки тъпи че ми писна да слушам едно и също извинение заради факта че сте к*рволяци от малки. Момчетата започват средно от 16-18 да се перат, повечето се задържат с ЕДНО (OMG!) момиче и не ебат по 500 различни и/или непознати по сведения на хората които познавам, докато момичанцанцантатата сладките се перат от 13-14 годишни с непознати и познати и до 19-20 вече са наблъскани с болести увиснали непотребни и долни жалки парцали. Ефекта върху двата пола е различен и самите полове действат различно, това прави вас к*рви.
    Don't deny the obvious...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си