Цитирай Първоначално написано от Qnkishhh
Цитирай Първоначално написано от Princessani
Цитирай Първоначално написано от ladylove
Нормално ли е момиче на 14 години вече да води полов живот .. Та то е още дете .. да малко са скромни в днешно време момичетата и повечете к**ви .. но няма значение..
Понеже все още не съм спала с момче ..чесно казано нямам и такова желание..пък и малко ме е страх от това как ще е първият ми път .. а някой момичета спят с момчета и го разправят на ляво на дясно за да изглеждат готини ..
Да и въпроса ми е нормално ли е момиче на 14 години да води полов живот .. ?! (макар,че според мен не е .. не че имам нещо против секса.. тва е нещо съвсем нормално,няма нищо срамно в него..
Според мен на 14 е рано поради пречината ,че не си се развила напълно като жена.А да неговорим ,че на 14 си още дете и има много по -важни неща от това да се натискаш с момчета.Повечето го правят от гъзария и си мислят,че са много велики като правят секс.,но колкото по-късно започнеш секс по-добре за теб.Няма да се притесняваш дали може да забременнеш ,дали всичко ще е както трябва и т,н.Не бъда като повечето кифли .Щом самата ти смяташ ,че не е нормално значи не е.
Princessani, извинявай, ако бъркам, но не си ли ти момичето, което в почти всяка тема изразява възмущението си от пиенето на противозачатъчни и за да се обоснове, почва да разправя как от 15-годишна води полов живот и ползва само презервативи, и т.н., и т.н? На този фон казваш, че според теб не е редно на 14 да правиш секс при положение, че ти самата си се захванала с него на почти същата възраст.
Иначе по темата, според мен в тази сфера понятията нормално и ненормално са неприложими, защото всички са различни, развиват се различно, мислят различно и се държат различно. Двете най-важни неща относно секса независимо от възрастта по мое мнение са добрата сексуална култура и това, да НЕ се водиш по ничий друг акъл освен собствения си.
Аз може да съм почнала на 15 ,но не съм питала някой нормално ли е,не е ли ? А авторката определено не е готова за секс.А може би от опит съм разбрала ,че е рано за започване на секс и може би ,като по -големи може да предпазим по-малките да правят същите грешки.