.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Супер фен

Антивирусна програма-каква?

Значи изтече лиценза на сумантек антивирусната на баща ми,и се чуда каква да сложа?
    Пс-то е с параметри амд атхлон х2 дуал коре процесор 5400+ 2,81 гхз 1,93 гб оф рам и 256 мб видео.И се чудя каква да сложа(ама да има лиценз-да не плащам аз).Мисля да сложа аваст най-новата дето я има в замунда,или авира най-новата дето я има в замунда

Е как коя, Panda разбира се...
    Боклука дет препоръчваш на всички други...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Reaper93
    Е как коя, Panda разбира се...
    Боклука дет препоръчваш на всички други...
    Наистина тя е много добра,но за нея няма лиценз(нито кеуген,нито код)
    така че тя отпада иначе бих си я сложил.

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Esetet НАЙ добрата антивирусна !!!
    Простоо телефоните на братовчедите ми бяха пълни с вируси от стария ми компютър защото от него си прехвърляха разни работи,когато получих новия бях с Есет и те пак включиха телефоните чрез ЮСБ да си качат нек'ви песни ии повярвай ми Есет автоматично премахна всички вируси които иначе не можеха да се истрият от телефона!!! Просто бях в шок,и на скоро във скайп се появи нек'ъв вирус дето уж ти показват твоя снимка във фейсбук,прецаках се и натиснах на линка ноо есет веднага блокира страницата и ме предупреди да се махам от там Просто НАЙ добрата антивирусна програма,никога не бих я сменил а на всичкото отгоре има програма която всеи път когато есет се нуждае от активация самостоятелно си търси ключ и автоматично го добавя на есет,свиркаш си и компютъра ти е подсигурен
    Аваст 70% от нещата ги приема като вируси а всъщност истинските ги оставя да се измъкнат

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от UNITED2
    Esetet НАЙ добрата антивирусна !!!
    Простоо телефоните на братовчедите ми бяха пълни с вируси от стария ми компютър защото от него си прехвърляха разни работи,когато получих новия бях с Есет и те пак включиха телефоните чрез ЮСБ да си качат нек'ви песни ии повярвай ми Есет автоматично премахна всички вируси които иначе не можеха да се истрият от телефона!!! Просто бях в шок,и на скоро във скайп се появи нек'ъв вирус дето уж ти показват твоя снимка във фейсбук,прецаках се и натиснах на линка ноо есет веднага блокира страницата и ме предупреди да се махам от там Просто НАЙ добрата антивирусна програма,никога не бих я сменил а на всичкото отгоре има програма която всеи път когато есет се нуждае от активация самостоятелно си търси ключ и автоматично го добавя на есет,свиркаш си и компютъра ти е подсигурен
    Аваст 70% от нещата ги приема като вируси а всъщност истинските ги оставя да се измъкнат
    я моляти се пробвай това да го свалиш и отвориш http://dox.bg/files/dw?a=5f7453daf1 - хак за цс.Да видим дали го засича с нод,защото аваст 5.0.594 го засича като вирус а всъщност не е.Спешно е

Фен Аватара на quexxe
    Направо си сканирай всичко с онлайн версията.

ESET NOD32 ползвам аз
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Avast - Home edition
    Аз лично съм доволна защото ми хваща всеки вирус пък и е лесна за управление. Регистрираш се в сайта им и получаваш ключ за една година. Аз така си го подновявам всяка година.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си