- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Антивирусна програма-каква?
Значи изтече лиценза на сумантек антивирусната на баща ми,и се чуда каква да сложа?
Пс-то е с параметри амд атхлон х2 дуал коре процесор 5400+ 2,81 гхз 1,93 гб оф рам и 256 мб видео.И се чудя каква да сложа(ама да има лиценз-да не плащам аз).Мисля да сложа аваст най-новата дето я има в замунда,или авира най-новата дето я има в замунда
Е как коя, Panda разбира се...
Боклука дет препоръчваш на всички други...
Наистина тя е много добра,но за нея няма лиценз(нито кеуген,нито код)Първоначално написано от Reaper93
така че тя отпада иначе бих си я сложил.
Esetet НАЙ добрата антивирусна !!!
Простоо телефоните на братовчедите ми бяха пълни с вируси от стария ми компютър защото от него си прехвърляха разни работи,когато получих новия бях с Есет и те пак включиха телефоните чрез ЮСБ да си качат нек'ви песни ии повярвай ми Есет автоматично премахна всички вируси които иначе не можеха да се истрият от телефона!!!Просто бях в шок,и на скоро във скайп се появи нек'ъв вирус дето уж ти показват твоя снимка във фейсбук,прецаках се и натиснах на линка ноо есет веднага блокира страницата и ме предупреди да се махам от там
Просто НАЙ добрата антивирусна програма,никога не бих я сменил а на всичкото отгоре има програма която всеи път когато есет се нуждае от активация самостоятелно си търси ключ и автоматично го добавя на есет,свиркаш си и компютъра ти е подсигурен
![]()
Аваст 70% от нещата ги приема като вируси а всъщност истинските ги оставя да се измъкнат![]()
![]()
я моляти се пробвай това да го свалиш и отвориш http://dox.bg/files/dw?a=5f7453daf1 - хак за цс.Да видим дали го засича с нод,защото аваст 5.0.594 го засича като вирус а всъщност не е.Спешно еПървоначално написано от UNITED2
ESET NOD32 ползвам аз![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Avast - Home edition
Аз лично съм доволна защото ми хваща всеки вирус пък и е лесна за управление.Регистрираш се в сайта им и получаваш ключ за една година. Аз така си го подновявам всяка година.
![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.