.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

И аз да си кажа...

Пиша тук не толкова защото имам нужда от съвет, защото откровенно не мисля, че можете да ми помогнете при положение, че не ме познавате, но просто имах нужда да споделя. Значи преди няколко седмици се запознах с едно момче. Бяхме заедно на екскурзия и там прекарвахме доста време заедно понеже групата така или иначе беше малка. В началото ми беше симпанитечен, но нищо повече, в смисъл просто се закачахме , нищо всъщност не сме правили. Обаче като минаха няколко дни и аз започнах наистина да го харесвам. Попринцип съм от по-срамежливите момичета, не мога да се похваля с голям опит или нещо такова, но с него някак си всичко си идваше от само себе си, много спокойно си общувахме . Обаче за жалост тогава се оказа, че той си има приятелка. Не че го е крил или нещо такова, просто съвсем случайно на там се завъртя разговора. И на мен рзбира се ми стана доста кофти, защото вече доста го харесвах и си мислех, че може нещо да се получи. Пък не съм от тези момичета, които се занимават със заети момчета, а и те не ходеха от 1-2 седмици. Продължихме доста да си общуваме, защото имаше още време пък и той беше забавен и доста приятна компания. През цялото време ми се струваше обаче, че и той проявява някакъв интерес към мен, в смисъл от време на време си личеше , че се държи по-мило с мен отколкото с другите момичета, не можеше изобщо да ми се сърди , много време прекарвахме заедно(не винаги само двама де, ама се пак често идваше при мен или ме викаше, ако ходеше някъде), на 2-3 пъти ми каза, че съм красива... Никога не ме е бивало много в тези неща, така че е възможно и просто да съм му била приятна като компания като се има в предвид, че не бяхме много хора . Не сме сее виждали откакто се прибрах понеже доста пътувах и бях извън града и си писахме няколко пъти. Аз попринцип си падам леко влюбчива, но сега е някак си по-различно, поне така мисля. Много ми липсва, но не мисля, че като се видим нещата ще бъдат както там. Пък и смятам, че дори тогава поне малко да ме е харесвал вече ще е забравил. Някак съм загубила надежда, че нещо може да се получи. Пиша тук, защото просто имах нужда да споделя, а по незнайна причина ми е много по-лесно пред непознати.. Така , ако все пак имате да кажете нещо по темата или да споделите някакъв опит ще съм ви благодарна (Моля да си спестите коментарите за това как съм поредната тъпа тийнейджърка, защото дори и това да е така освен да наспамите темата друго няма да постигнете )

Град
    Plovdiv
    еми мелница си е
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Цитирай Първоначално написано от LuxurySk0B
    еми мелница си е
    доста си малоумен..
    глупостта около мен ме уморява

не си пълнни с глупости главата,просто изчакай докато се видите...
    иначе ще се побъркаш.
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от Elenichkaa
    не си пълнни с глупости главата,просто изчакай докато се видите...
    иначе ще се побъркаш.
    съгласна
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София
    Просто се постарй следаващият път когато се видите да разбереш има ли чувства към теб, а не да седиш в неведение

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    ми намери начин да говориш с него и му кажи какво мислиш

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Според мен не трябва да се занимаваш с момчето, защото си има приятелка. Естествено, ако той дойде и ти каже за чувствата си - супер, можеш да направиш нещо. В друг случай по-добре не се натискай.

Животът е адът описан в Библията!

Продължавай нататък.

еми мелница си е
    Жалък си с тая твойта мелница във всяка тема, хвани си някой спамер да те научи.

а има ли възможност да започнете да се виждате чат пат?Като приятели.Така ще можеш да разбереш повече за него и чувствата му.

Мега фен
    има си приятелка от много време, не мисли, че ще я зареже и ще хукне по теб. най- много да почне да те разиграва и ти да хлътнеш още повече.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    еми мелница си е
    трябва ли във всяка тема да го пишеш?
    по темата:няма смисъл
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен
    Е кажи си, няма лошо

Опитай се да го забравиш, надали ще зареже гаджето си, заради момиче, което познава от няколко седмици.
    "Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си