- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към мъжкото съсловие на форума.
Момчета според вас нормално ли е момчета на 13 до 18 годишна възраст да правят секс,даже и без презерватив с различни момичета?
Не.Но е нормално да искамe да си правим кефа.
stupid kids...
Първоначално написано от sa6opi4a
Спрете това нормално ли ,не е ли нормално.Всеки сам отоговаря за това ,кога е готов да прави секс и всеки сам е отговорен да се пази дали ще е с кондом или не.Не виждам къде е разликата дали ще си от мъжки или от женски пол.И за двата пола според мен не е нормално дете на 12-13-14 да започва да прави секс,поради пречината ,че незнаят как да се пазят и още повече ,че има много по важни неща ,които пропускат като започват да правят секс.Излезте навън и бъдете деца ,а а другото си има време.Първоначално написано от rali4ka1
sleda ot lubovta
И аз това казвам,че няма значение дали си от мъжки или женски пол,но от друга тема,която ме подтикна да направя тази тема всички момчета твърдят,лче мимичетата,които правят секс на тази възраст били курви и не било нормално.
Секса на която и да е възраст неправи жената курва.Курва са курвенските номера ,които правят някой :да въртят някой пикло на пръста си,да го лъжат и в същотото време да се чука с още няколко ей това е курва .СЕКСА НЕПРАВИ ЖЕНАТА КУРВА.Това да правиш секс с някой нени прави курви.Първоначално написано от rali4ka1
Sleda ot liubovta
Имено.Ако трябва да съм честна мъжете са истинските курви.Готови са на всичко само и само да топнат чушката в първата разтворена катерица.
Нормално е.
Момчетата на тази възраст по-трудно им се отваря парашута.Затова не вярвам на повечето истории,които слушам от индивидите на тази възраст.А като се сетя моите съученици в 12.клас как се гонеха из стаите и си взимаха учебниците като 5 -годишни..кой би спал с тях?!То самото им поведение беше детско,незавимо,че бяха абитуриенти.
Разбира се,има ги и "вървежните"..но някак си никога не са правили така,че да се набиват в очи.Докато при кифличките е показност до немай къде.И може би това прави момчетата леко по-стойностни на тази си възраст.
Защо да не е нормално ... Кой кога му е кеф ... Безотговорно е а иначе е нормално ... Бъди готин не ползвай презерватив хвани СПИН и зарази половината град и Умри !
Ми не е нормално, но доста момчета го правят. Иначе и аз съм против секса в ранна възраст.
Какъв е критерия за нормално? Как определяме годините за първия секс? Кой решава кога е позволено и кога не? На 19 толкова по различен ли е един човек от на 18? Къде е разликата?
От завист или любопитство, или и аз не знам какво, хората имат навика да съдят тези около себе си заради "грешките им". Кой определя кое е грешка и кое не? Всеки човек, който е вменяем е наясно с нещата, които не трябва да прави(да убиеш майка си?), някак си ни е вродено чуството да правим разликата между добро и лошо. Но за всичко останало зависи от гледната точка. Нормалното за някои е отвратително за други. Аз не съдя хората спрямо моята гледна точка, защото не съм идиот. А вие защо ги съдите?
Виждаш ли как се издаде? Сега ще ти издам една тайна - ти си направила тази тема единствено и само за да си изкараш яда във форума , защото или някой потребител те е издразнил или някое момче в реалният ти живот те е издразнил. Момиче - спокойно! И твоят ред ще дойде , ако не е дошъл вече.Първоначално написано от rali4ka1
![]()
Ако аз съм рибка , Интернета е море , а т.нар."Хакери" са рибарите , то тогава ще стана вечерята на някой изпечен рибар доста бързо =(
ТОЗИ ФОРУМ Е FULL/MAX с FLOOD-ери!!!
Какво е това?! Отговори ли ще получа тук?!
Модератори , направете нещо!
Момиче съм и все пак .. за мен не е редно!!![]()
.. защото ако направят белята (повечето) си дигат гащите и си тръгват!!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
+1. Единственото, което бих добавила е, че възрастта не е от толкова голямо значение, колкото сексуалната култура. Защото е пълно (поне около мен) с момчета по на 17-18-19г., които си се таковат редовно (в което няма нищо лошо), без да си имат хал хабер за какво аджеба трябва да слагат това досадно изобретение, презерватива(което вече е много лошо). Съответно, направят ли белята, не ги търси. И какво като не са на 13 в такъв случай?Първоначално написано от thefreak
Teмата не е породена от яд към някой от форума или извън него.Темата е породена от всеобшото мнение на повечето мъже,че едно момиче на 13-18години когато прави секс не било нормално.И че когато една жена прави секс с повече мъже е курва,а когато мъж прави секс много жени е похвално.Първоначално написано от epicfailbg
Ама ти продължаваш с тия простотии...Първоначално написано от rali4ka1
![]()
Недей ни слага под общ знаменател, не е наш проблема, че ТИ не знаш пред кого да НЕ си смъкваш гащите...Първоначално написано от Hilary_
Кой си ти, да казваш кое кога е нормално..?![]()
Всеки сам решава кога да прай секс.. Даже незнам защо правите толкоз тъпи теми...![]()
![]()
Относно темата няма нищо лошо в това момче да прави секс на 14/15 ..
Znam li neznam .. No znaesh li ti, che az neznam?
Vajnoto e che znam che ti znaesh che az neznam..xahxha
Нормално се дефинира от това дали е често явление (о чудо то е), така че е съвсем нормално. Друг е въпроса за какво им е на малките пишки да се завират по малките дупки при положение, че нито едно от двете няма да изпита удоволствие.
зависи под нормално какво се има в предвид .. но мисля че да .. от 14-15-16 г да почнеш полов живот ... и мисля , че си е достатъчен на 16 годишна възраст примерно ( поне моя ... )...
а нормално ли е момичетата(13-14г) да ходят с 25 годишни пе*****и дет ги използват за к***и .. така че ...![]()
![]()
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]
.. казах повечето, НЕ ВСИЧКИ!! ..Първоначално написано от djstyle
![]()
четете бее ..
А това какво аз знам и правя го остави на мен .. ясно?![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
това че си тръгва го има не само на 15 -16 ами и на 20-21 и на 25 .. просто ако не го иска не го иска .. се тая на колко е ...![]()
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]