- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гаднярка ли съм?!..
[b]Хм.. Здравейте.![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Ако виждаш, че той го приема много сериозно - не.
Ако не го приема толкова сериозно, просто като свалка, тръгнете.
Don't deny the obvious...
Ако толкова ще ти тежи на съвестта,по-добре не се захващай,ама от друга страна постъпи както ти смяташ за добре.Важното е ти да си щастлива,а не какво ще си помисли онзи.А и нали каза,че нищо не може да се получи м/у теб и 1вото момче?
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Според мен това дали си гаднярка или не зависи само от това как ще се развият взаимоотношенията ви и дали ще го нараниш. Почакай малко и изясни за себе си какво точно искаш в конкретния момент, защото неориентираните хора най - много могат да наранят другите около себе си с незнанието си какво искат.
Нали затова ти казах, че ако го приема само като свалка няма проблем?Първоначално написано от kombarka
Ако го приема сериозно, ще го нараниш. Ако случая е другия - смело напред.
Don't deny the obvious...
Тогава действай и спокойно. А дали ще го нараниш или не никой не знае. Ти можеш да нараниш евентуално и човек, в който си безумно влюбена, за тези неща гаранция никога няма.Имам възможност- ще се възползвамДано съм помогнала и успех!
Виж.. Не мога да кажа как ще прерастнат нашите взаимоотношения. Шанс..
Не искам той да ме приеме прекалено насериозно... Ами ако не получа от него това, което искам?
Nobody breaks my heart.
DNJ, благодаря ти!Наистина имах нужда от повече решителност.
Nobody breaks my heart.
Моля, моляДано всичко потръгне както трябва.
Докато не пробваш, няма как да разбереш и може дълго време да се чудиш кво е можело да бъде ако....Първоначално написано от kombarka
Щом няма как да си с момчето към което имаш чувства, бъди с другия, нищо не губиш. Пусни се по течението...
ами труден е този въпрос...от една страна ще ти помогне да продължиш, но трябва да си сигурна, че харесваш момчето достатъчно.
На мен ми се случи това веднъй и общо взето много избързах с избора.
В последствие се оказа че първия обект на любовта ми също имал чувства към мен и аз някак си се чувствах прецакана, а след няколко месеца харесването съвсем избледня...но от угризения ходих с момчето без да го харесвам цяла година...![]()
Никой не заслужава да бъде компромисен вариант спрямо друг човек.По-добре изчакай чувствата ти към онова момче да избледнеят(което може да отнеме време) и след това,когато така да се каже започнеш на чисто,тогава вече ще ти е по-лесно.Дори и да тръгнеш със сладкото момче...няма да можеш да изпиташ истинската наслада от връзката ви,а само ще се хванеш като удавник за сламка.Просто и за тебе ше е някво кофти.Дай си време и си почини малко от the boys.![]()
При мен това е ежедневие. Всичко ти е в главата. Ако смяташ, че си гаднярка - си, ако не мислиш - не. Резервни варианти винаги има.Първоначално написано от kombarka
Temet Nosce
벨야카
Сега сигурно ще чуеш доста мнения от рода на :тръгни с него,защо пък не,...Но аз ще те посъветвам точно обратното.Стой си сама,докато не решиш какво и с кого го искаш.Пишеш,че с първия няма да се получи,а с втория да.Но това не е достатъчна причина да се пробваш с второто момче.Още повече,че сама казваш как си имала по-силни чувства към първия.
Ако не опиташш....губиш...при това много!
Просто си дай шанс,на себе си!Не на някой друг!Хубаво е човек да мисли,но прекаленоото мислене разубеждава и проваля доооста неща.....дръндръндрън![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
пробвай,6ом го харесваш
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ако на теб би ти било приятно да си резервен вариант на някое момче и съответно той да не изпитва нищо повече от проста симпатия ,можеш да го направиш с чиста съвест.
Малко грозно звучи ,а ?Сама прецени.
sex
Грешката няма да се състои във връзката ти с него, а в собствената ти глава. Не си готова за това. Такива връзки се създават, за да ти е на теб готино, да се забавляваш и да ти е кеф, а не постоянно да се човъркаш "ама гаднярка ли съм, или не съм, че правя така". Не можеш да се отдадеш на момента - стой си сама най-добре.
И к'во ако си гаднярка? Т'ва пък е ебаси якото и в много случаи гарантира успех. И аз наскоро разбрах, че съм по - повърхностна, отколкото се смятах, също че съм и много по - гадна и студенокръвна, отколкото вярвах и също като теб започнах с този въпрос. И се терзах цели няколко дни. Скоро след това престанах и започнах да живея в най - приказно щастливия период от живота ми до момента. Не се вкарвай във филма какво ще стане с другата страна, мисли за себе си и за собствения си кеф!
Според мен трябва да тръгнеш с "новия" може да се окаже,че той е голямата ти любов,а още не си го осъзнала поради стари терзания.Дай му шанс да те накара да забравиш!![]()
Моля,гласувайте за моя племенник http://mypufies.com/bg/stories/view?id=48
Може всеки ден през 24 часа!
Благодаря!
Здравей,
много връзки са компромисен вариант, по-често от страна на момичетата. Ти едва ли ще се жениш така, че ако ти е приятно с новото момче, нищо не пречи да сте заедно. Зависи от човека. Моят личен избор ако съм в твоята ситуация е да не се захващам с нито една от двете (нека ги кръстя в женски род). По принцип ми харесва да съм добър в това, което правя, за да съм добър, трябва да имам страст. Така е и с момичетата по-добре сам, отколкото с някоя, която не е за мен. Другия довод в моя подкрепа е, че ако живееш в голям град - момичета и момчета, колкото щеш, със сигурност ще се намери нещо по-добро.
Успехи.
По-добре остани сама,защото в момента си объркана и нямаш идея какво точно искаш.Дай си почивка от момчетат в един кратък период и след това с нови сили.Харесваш момчето,но съм сигурен,че ако другото момче ти даде и най-малък знак и шанс ти ще отидеш при него от което ще се получи доста неприятна ситуация.
А защо непременно трябва да си с някого до себе си,при условие,че имаш само симпатии?Или пък поне се постави на негово място.Според мен в такъв случай да рискуваш и да си играеш с чувствата на човека няма смисъл.Успех.![]()
![]()