- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- въпрос...
има един лаптоп, на който искам да напрая преинсталация...слагам аз XP-то, след което диска си тръгва...ама до едно положение...В началото още дето имам Enter-Continue и R-Repair...та цакам си аз Enter, обаче след тва не може да продалжи...пише ми че инсталацията не може да бъде завършена и има само един изход- F3-Quit...
та въпросът ми е...кво става баси!?![]()
запиши диска със неро или със ашампоо и го направи на най бавното да се записва.. не помна колко беше.
не мисля, че е от диска...изпробван е няколко пъти и работи...до колкото си спомням го записвах на 24 преди време...
ето това е съобщението, което ми излиза...лаптопа е Compaq6720sSetup did not find any hard disk drivers installed in your computer.
Make sure any hard disk drivers are powered on and properly connected to your computer, and that any- related hardware configuration is correct. This may involve running a manufacturer- supplied diagnostic or setup program.
Setup cannot continue. To quit Setup, press F3.
![]()
На това копие на ХР, което се опитваш да инсталираш няма вградени SATA драйвери необходими за разпознаване на хард диска! Поради тази причина трябва да си намериш релииз, в който тези драйвери са вградени!![]()
мхм...ама вече инсталирах седмицата и комшията ми е доволен
благодаря все пак ;]
ще използвам темата, за да задам и друг въпрос...
на BIOS-a има pass. На настолния компютър се отваря и се маха батерийката и пасс-а изчезва
а при лаптопа?![]()
Използва се програма за нейното премахване, но не казвам коя точно...Първоначално написано от volvolin4o
![]()