.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: въпрос...

въпрос...

има един лаптоп, на който искам да напрая преинсталация...слагам аз XP-то, след което диска си тръгва...ама до едно положение...В началото още дето имам Enter-Continue и R-Repair...та цакам си аз Enter, обаче след тва не може да продалжи...пише ми че инсталацията не може да бъде завършена и има само един изход- F3-Quit...

та въпросът ми е...кво става баси!?

запиши диска със неро или със ашампоо и го направи на най бавното да се записва.. не помна колко беше.

не мисля, че е от диска...изпробван е няколко пъти и работи...до колкото си спомням го записвах на 24 преди време...

Setup did not find any hard disk drivers installed in your computer.

Make sure any hard disk drivers are powered on and properly connected to your computer, and that any- related hardware configuration is correct. This may involve running a manufacturer- supplied diagnostic or setup program.

Setup cannot continue. To quit Setup, press F3.
    ето това е съобщението, което ми излиза...лаптопа е Compaq6720s

На това копие на ХР, което се опитваш да инсталираш няма вградени SATA драйвери необходими за разпознаване на хард диска! Поради тази причина трябва да си намериш релииз, в който тези драйвери са вградени!

мхм...ама вече инсталирах седмицата и комшията ми е доволен

благодаря все пак ;]

ще използвам темата, за да задам и друг въпрос...

на BIOS-a има pass. На настолния компютър се отваря и се маха батерийката и пасс-а изчезва
    а при лаптопа?

Цитирай Първоначално написано от volvolin4o
    ще използвам темата, за да задам и друг въпрос...

на BIOS-a има pass. На настолния компютър се отваря и се маха батерийката и пасс-а изчезва
    а при лаптопа?
    Използва се програма за нейното премахване, но не казвам коя точно...

еее...ма то аз имам само добри намерения...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си