Цитирай Първоначално написано от spiritbooomb
Значи 2месеца близо така да се каже се "зарибявах" с едно момиче, след дълго време зарибявки през което тя имаше гадже и признах за чуствата си, тя откликна също ме харесваше, и скъса с гаджето си 50% заради мен (имаха и др проблеми), но не тръгнахме защото тя поиска време, обаче дълго я чаках и чаках.., и ми омръзна да я чакам.., и срещнах още едно момиче, което ми хареса, но доста по малко от по горе момичето, на 22.08 второто момиче, ми каза, че ме обича тогава аз и казах, че искам малко да си помисля, и питах първото момиче дали ме обича, тя ми отговори "не знам", аз го приех за НЕ.., и тръгнах с второто момиче.., днес си написахме на скайп имената + сърца и тн., и първото момиче ме попита какво е станало и аз и казах, че сме тръгнали.. тя ме поздрави, но си пролича, че не и стана приятно и ме каза, че все още ме обича, и когато и казах защо ми е казала не знам, тя каза "не знам" таа искам мнения.. защото искам да съм с първото момиче повече отколкото с второто, но..
Казала ти е,че не знае дали те ''обича'' (слагам го така ,защото тази дума е прекалено силна) ,но после ти е казала ,че те ''обича'' ,но не знае защо не ти го е казала ?? Абсолютна разигравка