.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Тема: Това?!?!

Това?!?!

Значи 2месеца близо така да се каже се "зарибявах" с едно момиче, след дълго време зарибявки през което тя имаше гадже и признах за чуствата си, тя откликна също ме харесваше, и скъса с гаджето си 50% заради мен (имаха и др проблеми), но не тръгнахме защото тя поиска време, обаче дълго я чаках и чаках.., и ми омръзна да я чакам.., и срещнах още едно момиче, което ми хареса, но доста по малко от по горе момичето, на 22.08 второто момиче, ми каза, че ме обича тогава аз и казах, че искам малко да си помисля, и питах първото момиче дали ме обича, тя ми отговори "не знам", аз го приех за НЕ.., и тръгнах с второто момиче.., днес си написахме на скайп имената + сърца и тн., и първото момиче ме попита какво е станало и аз и казах, че сме тръгнали.. тя ме поздрави, но си пролича, че не и стана приятно и ме каза, че все още ме обича, и когато и казах защо ми е казала не знам, тя каза "не знам" таа искам мнения.. защото искам да съм с първото момиче повече отколкото с второто, но..

Разиграва те.
    Казва ти "Не знам", което и аз приемам за НЕ, и като си си намерил друга, ти казва "Обичам те" за да се разделите и тя отново да си играе с тебе.Остани си с сегашната.

ПС. На колко сте?

Град
    Rousse

Re: Това?!?!

Цитирай Първоначално написано от spiritbooomb
    Значи 2месеца близо така да се каже се "зарибявах" с едно момиче, след дълго време зарибявки през което тя имаше гадже и признах за чуствата си, тя откликна също ме харесваше, и скъса с гаджето си 50% заради мен (имаха и др проблеми), но не тръгнахме защото тя поиска време, обаче дълго я чаках и чаках.., и ми омръзна да я чакам.., и срещнах още едно момиче, което ми хареса, но доста по малко от по горе момичето, на 22.08 второто момиче, ми каза, че ме обича тогава аз и казах, че искам малко да си помисля, и питах първото момиче дали ме обича, тя ми отговори "не знам", аз го приех за НЕ.., и тръгнах с второто момиче.., днес си написахме на скайп имената + сърца и тн., и първото момиче ме попита какво е станало и аз и казах, че сме тръгнали.. тя ме поздрави, но си пролича, че не и стана приятно и ме каза, че все още ме обича, и когато и казах защо ми е казала не знам, тя каза "не знам" таа искам мнения.. защото искам да съм с първото момиче повече отколкото с второто, но..
    Е бати бозата... чесно

Мъжка кифла.

Казала ти е,че не знае дали те ''обича'' (слагам го така ,защото тази дума е прекалено силна) ,но после ти е казала ,че те ''обича'' ,но не знае защо не ти го е казала ?? Абсолютна разигравка
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

О,Боже..
    As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.
    Always in my heart

Мега фен Аватара на TheBeliever
    "Първото момиче" не знае какво иска. И ти не знаеш какво искаш. Само не схванах защо си въвлякъл "второто момиче" във вашите глупости.

Относно това "Обичам те", което раздавате наляво-надясно на който ви падне... хлапашки истории.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    "Първото момиче" не знае какво иска. И ти не знаеш какво искаш. Само не схванах защо си въвлякъл "второто момиче" във вашите глупости.

Относно това "Обичам те", което раздавате наляво-надясно на който ви падне... хлапашки истории.
    Съгласна съм с това мнение много добре казано :P
    нямаш право да си играеш с "второто момиче" тя не е играчка все пак

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Цитирай Първоначално написано от DeleteThisAccount
    Разиграва те.
    Казва ти "Не знам", което и аз приемам за НЕ, и като си си намерил друга, ти казва "Обичам те" за да се разделите и тя отново да си играе с тебе.Остани си с сегашната.

ПС. На колко сте?
    Дрън-дрън

Мега фен Аватара на sasha_90

защото искам да съм с първото момиче повече отколкото с второто, но..
    Тогава защо тръгна с втората?За да дразниш първата ли?

аз пък си мисля че правилно си тръгнал с втората.Тая кифла, с извинение, колко време смята да "преживява" раздялата.Ако харесваш някого няма"искам време"

Град
    Plovdiv
    еми мелница си е
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от JustUnforgivable
    О,Боже..
    Подкрепям
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Мъжка кифла.
    Все едно аз съм го писала.

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Много зле...
    Така и не се научихте какво наистина е значението на тези думи...Детски прашници

МОМИЧЕ СЪМ!!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    обърках се,та какъв викаш ти е проблема?
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Стой си с втората,от личен опит =D>

..Ъ? Значи, по това, което разбрах: първата не знае кво иска или не е сигурна и с тва " не знам" се е пробвала да си спечели време да помисли..С втората сте се `аресали.., "ша са любити.."

Цитирай Първоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
    ..Ъ? Значи, по това, което разбрах: първата не знае кво иска или не е сигурна и с тва " не знам" се е пробвала да си спечели време да помисли..С втората сте се `аресали.., "ша са любити.."
    Много ги разбираш ...

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    защото искам да съм с първото момиче повече отколкото с второто, но..
    Тогава защо тръгна с втората?За да дразниш първата ли?
    колкото да има някоя там

Намери си някаква цел в живота и тогава няма да ги имаш тея "дилеми".Остави момичетата да дишат

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    Цитирай Първоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
    Много ги разбираш ...
    Може и заради това,знам ли.

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Цитирай Първоначално написано от lifelesscorpse
    Много зле...
    Така и не се научихте какво наистина е значението на тези думи...Детски прашници

Абсолютно ... Имате ги за "здравей-здрасти". Пък и тая първата е поредната неориентирана патка, която не знае какво иска. Натискай си парцалите с това второто момиче и дано се получи м/у вас.
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Хах добре и примернно ,ако си със първото момиче и като я питаш някой ден Обичаш ли ме слънце тя кво ще ти каже ,пак ли Не знам ???
    Пфф да ти кажа това първото момиче ми се струва кухо и сякаш и тя не знае кво иска
    Хем я боли хем я сърби... Не си заслужава така си мисля аз ,но сърцето си е твое ,с която искаш бъди ! Която искаш по - силно ,щото няма смисъл да си с някой ,а да искаш някого другико мннннооого по - силно ...
    Особено ,ако като си с второто момиче ии нещо си мечтаеш за първото, ти все едно изневеряваш на момичето с което си и така не е правилно ... Което ще те направи по - щастлив с него момиче бъди !
    Ама си казах мнението вече ..
    :P
    tAke a dIrty pIcture

Повече от фен Аватара на Tutmanik
    Просто те иска за себе си....Може и да има някакви симпатии,но само до тук.ом още тогава ти е казала не знам значи не иска ннищо с теб..Просто и е станало гадно ,че си спрял да й обръщаш внимание и си тръгнал при другата.
    ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
    ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
    ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ

Тhisavros.. <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си