- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Това?!?!
Значи 2месеца близо така да се каже се "зарибявах" с едно момиче, след дълго време зарибявки през което тя имаше гадже и признах за чуствата си, тя откликна също ме харесваше, и скъса с гаджето си 50% заради мен (имаха и др проблеми), но не тръгнахме защото тя поиска време, обаче дълго я чаках и чаках.., и ми омръзна да я чакам.., и срещнах още едно момиче, което ми хареса, но доста по малко от по горе момичето, на 22.08 второто момиче, ми каза, че ме обича тогава аз и казах, че искам малко да си помисля, и питах първото момиче дали ме обича, тя ми отговори "не знам", аз го приех за НЕ.., и тръгнах с второто момиче.., днес си написахме на скайп имената + сърца и тн., и първото момиче ме попита какво е станало и аз и казах, че сме тръгнали.. тя ме поздрави, но си пролича, че не и стана приятно и ме каза, че все още ме обича, и когато и казах защо ми е казала не знам, тя каза "не знам"таа искам мнения.. защото искам да съм с първото момиче повече отколкото с второто, но..
Разиграва те.
Казва ти "Не знам", което и аз приемам за НЕ, и като си си намерил друга, ти казва "Обичам те" за да се разделите и тя отново да си играе с тебе.Остани си с сегашната.
ПС. На колко сте?
Е бати бозата... чесноПървоначално написано от spiritbooomb
![]()
Казала ти е,че не знае дали те ''обича'' (слагам го така ,защото тази дума е прекалено силна) ,но после ти е казала ,че те ''обича'' ,но не знае защо не ти го е казала ?? Абсолютна разигравкаПървоначално написано от spiritbooomb
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
О,Боже..
As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.![]()
Always in my heart
"Първото момиче" не знае какво иска. И ти не знаеш какво искаш. Само не схванах защо си въвлякъл "второто момиче" във вашите глупости.
Относно това "Обичам те", което раздавате наляво-надясно на който ви падне...хлапашки истории.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Съгласна съм с това мнениеПървоначално написано от TheBeliever
много добре казано :P
нямаш право да си играеш с "второто момиче" тя не е играчка все пак![]()
Първоначално написано от DeleteThisAccount
Дрън-дрън
Тогава защо тръгна с втората?За да дразниш първата ли?Първоначално написано от spiritbooomb
аз пък си мисля че правилно си тръгнал с втората.Тая кифла, с извинение, колко време смята да "преживява" раздялата.Ако харесваш някого няма"искам време"
еми мелница си е
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
ПодкрепямПървоначално написано от JustUnforgivable
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Все едно аз съм го писала.Първоначално написано от mArMaLaDkA
Много зле...
Така и не се научихте какво наистина е значението на тези думи...Детски прашници
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
обърках се,та какъв викаш ти е проблема?![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Много ги разбираш ...Първоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
колкото да има някоя тамПървоначално написано от sasha_90
![]()
Намери си някаква цел в живота и тогава няма да ги имаш тея "дилеми".Остави момичетата да дишат![]()
Може и заради това,знам ли.Първоначално написано от OneGuy
Първоначално написано от lifelesscorpse
Абсолютно ... Имате ги за "здравей-здрасти".Пък и тая първата е поредната неориентирана патка, която не знае какво иска. Натискай си парцалите с това второто момиче и дано се получи м/у вас.
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Хах добре и примернно ,ако си със първото момиче и като я питаш някой ден Обичаш ли ме слънце тя кво ще ти каже ,пак ли Не знам ???
Пфф да ти кажа това първото момиче ми се струва кухо и сякаш и тя не знае кво иска
Хем я боли хем я сърби... Не си заслужава така си мисля аз ,но сърцето си е твое ,с която искаш бъди ! Която искаш по - силно ,щото няма смисъл да си с някой ,а да искаш някого другико мннннооого по - силно ...
Особено ,ако като си с второто момиче ии нещо си мечтаеш за първото, ти все едно изневеряваш на момичето с което си и така не е правилно ... Което ще те направи по - щастлив с него момиче бъди !
Ама си казах мнението вече ..:P
tAke a dIrty pIcture![]()
Просто те иска за себе си....Може и да има някакви симпатии,но само до тук.ом още тогава ти е казала не знам значи не иска ннищо с теб..Просто и е станало гадно ,че си спрял да й обръщаш внимание и си тръгнал при другата.
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3