.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Град
    Maina Town

Един въпрос за жените и мъжете!!!

Защо жени, които спят с много мъже ги наричат курви, а мъже, които спът с много жени се хвалят с това?? Нима нас трябва да ни е срам, че обичаме секса??
    Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)

застреляй се.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Не с лошо

Обичайте си секса,какво значение има как те наричат.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не всички мъже спят с много жени,а после се хвалят с това!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Остарели разбирания, вкоренени в ограниченото съзнание на повечето, иначе така разкрепостени, представители на нашия вид. Примири се.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    застреляй се.
    Дай ми пистолетт
    Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)

Защото тесните разбирания и наложените стереотипи не позволяват на жената да изразява и да афишира сексуалността си. (: Докато за мъжете няма такива ограничения... просто кофти начин на мислене, който е наложен заради установени традиции и възпитаван с годините начин на мислене. Иначе можете да бъдете сигурни, че както в момента се рушат лека-полека подобни тесногръдия, така след 20-30 години, а може и по-малко изобщо няма да се заклеймяват жените, спящи с много мъже. (:
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Хвали си се бе!Никой нищо няма да ти каже - освен,че си курва!А мъже,разгонени и спящи с много жени - са курвари,толкова просто@!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Голям фен Аватара на xinfamous
    И ти гледа филма преди малко,нали?
    Can It All Be So Simple ?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    така е прието
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на teenems
    и аз тва се чудя .. тъпо е
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Цитирай Първоначално написано от mimka1912
    застреляй се.
    Дай ми пистолетт
    ако ти дам, ще го направиш ли?

Супер фен Аватара на Di
    викат има курвари
    не се изказвай неподготвен,прасе

..

и аз това се чудя , но няма логичен отговор наистина е много тъпо

Има отговор за тези които искат да го видят ... цента не е да се похвалиш колко си минал ... а колко си излъгал .. освен това се сята за престиж да минеш повече защото 1вата крачка е твоя и така трупаш опит с всяка следваща ... и като удариш числото 100 ... печелиш дъвка без турбо

Град
    Maina Town
    застреляй се.
    Дай ми пистолетт
    ако ти дам, ще го направиш ли?
    Ми, да

Защото мъжете са тъпи. Мислят си че са номер 1, че жените немогат нищо и т.н. Като са оправили по 100 мацки не ги прави мъжкари ами ги прави курви. Което според мен говори лошо за тях. Ма какво да се прави някой им е казал че са велики и те са си повярвали. (не слагам всички под един знаменател)

Цитирай Първоначално написано от leviafana
    Защото мъжете са тъпи. Мислят си че са номер 1, че жените немогат нищо и т.н. Като са оправили по 100 мацки не ги прави мъжкари ами ги прави к**ви. Което според мен говори лошо за тях. Ма какво да се прави някой им е казал че са велики и те са си повярвали. (не слагам всички под един знаменател)
    Колкото повече толкова повече ... опита си е опит .. какво значение има дали са много ?

Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    Защото мъжете са тъпи. Мислят си че са номер 1, че жените немогат нищо и т.н. Като са оправили по 100 мацки не ги прави мъжкари ами ги прави к**ви. Което според мен говори лошо за тях. Ма какво да се прави някой им е казал че са велики и те са си повярвали. (не слагам всички под един знаменател)
    Колкото повече толкова повече ... опита си е опит .. какво значение има дали са много ?
    Ми като са много на една жена не и става приятно да разбира че е била там където са били 200 други примерно или че е просто бройка в списъка на някой инфантил който си мисли че е готино да спиш с разни жени за да се натпреварваш с приятлите си колко си минал. А и това е примитивен начин за показване на мъжество и колко си велик. Супер тъпо е да не говорим че е неуважително към жените.

А защо пък да е нормално две приятелки ,като се видят , да се цункат по муцунките , а ако момчета го направят , ще изглежда гейско ?!

Ами приемете го , защото има точно определени ,общоприети традиции и разбирания.Жената има ограничение в поколението , което може да създаде , докато при мъжа такова възпрепятстване няма.Според много приемания на мъжа му се полага повече от 1 жена.

Допълнително ще добавя , че голяма роля изиграват разбиранията за прелъстяването на лице от ответния пол.В днешно време тенденицята показва ,че мъжът е този , който трябва да се бори за една жена, и в повечето случаи той е инициатора за какъвто и да е контанкт.На всеки е ясно ,че едно що-годе прилично изглеждащо момиче лесно би могло да преспи с цифра момчета , докато при обратната ситуация не е толкова лесно.
    sex

Цитирай Първоначално написано от mrfahrenheit
    А защо пък да е нормално две приятелки ,като се видят , да се цункат по муцунките , а ако момчета го направят , ще изглежда гейско ?!.
    На мен не ми изглежда "гейско". Като са приятели да правят каквото искат в крайна сметка всеки има право на избор без да го класифицират в някакъв стереотип, защото прави това и онова. Още един плод на ограниченото съзнание на някои хора в крайна сметка не живеем в средновековието. Видяли сме какво ли не има какви ли не неща. Ама ограничената простотия си остава ограничена простотия и всички трябва да я следваме като овце така ли? Аз не мсиля.

А защо пък да е нормално две приятелки ,като се видят , да се цункат по муцунките , а ако момчета го направят , ще изглежда гейско ?!.
    На мен не ми изглежда "гейско". Като са приятели да правят каквото искат в крайна сметка всеки има право на избор без да го класифицират в някакъв стереотип, защото прави това и онова. Още един плод на ограниченото съзнание на някои хора в крайна сметка не живеем в средновековието. Видяли сме какво ли не има какви ли не неща. Ама ограничената простотия си остава ограничена простотия и всички трябва да я следваме като овце така ли? Аз не мсиля.
    Естествено ,че е ограничение , което обаче свежда нещата до норми.
    Ти за нормално ли би приела , двама приятели за поздрав да се целуват демонстративно с език?Ами може да ме считаш за ограничен в тази област , но всяко нещо си има граници.
    sex

Град
    Maina Town
    Защоо?? Защо трябва да следваме някакви ограничения? ОПИТ?! Ами на мъжете не им ли харесват женис опит?? Айде стига така е прието. Глупости!!

Естествено ,че е ограничение , което обаче свежда нещата до норми.
    Ти за нормално ли би приела , двама приятели за поздрав да се целуват демонстративно с език?Ами може да ме считаш за ограничен в тази област , но всяко нещо си има граници.
    Съмнявам се че двама приятели ще застанат на улицата ей така да се целуват с език. Ако някога видя такова нещо ще го приема като един вид бунт срещу нормите които ни налагат. Неможе всички да се наредим в една редица да ни налеят чужда мисъл в главите и ние да я следваме сляпо. Глупаво е. Всеки има право на избор всеки взима сам своите решения. Ораниченостат е една глупост която би трябвало до сега да е изчезнала. Нормите които според теб въвеждат ред правят точно обратното. ДОкато има хора които вярват в тези неща ще има и хора които да се бунтуват срещо това д анямат право на избор и да немогат да бъдат такива каквито са защото някой ще им навреди (специално за хомосексуалните). В днешно време има всякакви неща които не са никаква тайна. Някои са наистина отвратителни ама никой не би тръгнал да прави нещо на публично място ако ги нямаше тези норми.

Re: Един въпрос за жените и мъжете!!!

Защо жени, които спят с много мъже ги наричат к**ви, а мъже, които спът с много жени се хвалят с това?? Нима нас трябва да ни е срам, че обичаме секса??
    Защото е така. DEAL WITH IT!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си