- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изкуствен пиърсинг...
Е да, но седи по същия начин.Първоначално написано от DarkKisss
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
divacheee, а моя приятелка 2 седмици не можеше да яде нищо друго, освен плодово мляко и караше на течности. Чак след 3-та седмица успя да яде ориз и се оплакваше, че постоянно се хапела
Готино е, аз бих си взела и за пъпа, ама сигурно няма изкуствени, нали?![]()
Впрочем, леко с тия магнитните . А ако ги глътнете? Магнитът причинята ужасяващи вреди в тялото...Пластмасовите вакуумчета са много добър вариант.
Откъде може да се купи от София![]()
Азис - Хоп [music]
м На Тъмно или Subway (метъл магазина в подлеза прии НДК)Първоначално написано от tonique
![]()
"Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се но не е приятно.."
аз имах таква обеца преди време и от вакуума ми правеше ранички. Иначе аз съм виждала такива в На Тъмно и в един магазин за джунджурийки на Пиртоска.
![]()
Абсолютният копнеж на едно човешко тяло към точно определено друго и безразличието му към заместителите е една от най-големите загадки на живота . . .
А ще може ли да ми кажеш горе-долу ценатаПървоначално написано от turisas
![]()
Азис - Хоп [music]
UPПървоначално написано от tonique
![]()
Азис - Хоп [music]
тва пък е басии простотията..
няма нищо реално в него
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
А в удълженията за коса има?Първоначално написано от POLLINA
![]()
За пиърсинга - личи си като е менте. Поне в повемчето случаи.
Das Feuer liebt mich
стига да знаепш как да го постигнеш ...Първоначално написано от BlackMeow
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Аз не казвам че фалшивото винаги си личи, но и във всеки случай си е менте.
Das Feuer liebt mich
Но си заслужава да стреснеш някой![]()
Идеална жертва - МАМА
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Радваш сэ , усмихваш сэ .. и за сэкунда всичко спира! =[ ..
Аз имам въпрос относно халките. Тъй като не ща да се дупча, чувам, че има изкуствени обеци тип халка с някакви малки магнитчета, които ги държали за устната, носа или където там искаш да седят. Въпросът ми е продават ли се въобще в Бг, къде мога да намеря и има ли шанс да видя нещо такова в онлайн магазин (не живея в София, при нас със сигурност няма да има).
Не разрешавай на никого да подронва самочувствието ти, справяш се прекрасно и сам =)
http://www.obektiv.info/?cat=2&article=2421
^
Whatever they said =)
темата е стара.
Hostis Honori Invidia