.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

как да се науча да...

искам да питам как да се науча да се бия
    и как да издаржам на болка

(нямам бг букви на компа и използвам програма която превраща латиницата в кирилица затова има някои грешки)[/u]

Запиши се в някоя школа....потърси в гугъл инф. за твоя град.
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Мега фен Аватара на ameli
    За биенето - използвай го за защита, а не за саморазправа. Потърси - карате, джудо , кунг - фу ( ). Искам да се занимавам с последното, но съм била прекалено крехка и не ми разрешават

За болката - йога И според мен всичко е според нагласата ти, силата на ума дет се вика

Едит: Натрупай маса, за да вдъхваш респект и никой да не те закача
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Град
    Russe
    Гледай карате кид с Джеки Чан и прави същите упражнения като момчето .. кунг фу е всичко !!

Цитирай Първоначално написано от MattFTW
    Гледай карате кид с Джеки Чан и прави същите упражнения като момчето .. кунг фу е всичко !!
    пич вече знам как да си обличам и сабличам якето дори сам толкова добар че мога и да го закачам

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    пич вече знам как да си обличам и сабличам якето дори сам толкова добар че мога и да го закачам [/quote]

Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

ще те посъветвам да потърсиш някоя школа или клуб....

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Потърси някви курсове или нещо такова

Наеми си биач и като не пречука го помоли да те научи.. така вече ще можеш да се биеш и горе доло да издържаш на болка!!

Фен Аватара на quexxe
    Зависи от телосложението, от годините ти и като цяло от възрастта.

Повече от фен Аватара на JackSparrow
    Цитирай Първоначално написано от quexxe
    Зависи от телосложението, от годините ти и като цяло от възрастта.
    От годините и като цяло от възрастта.. забрави да заключиш, че най вероятно е от първите две цифри от ЕГН-то и в добавка да кажеш, че датата му на раждане е по-важна от всичко останало..
    REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>

Супер фен
    Град
    увас ;p
    Вземете си 2 чифта ръкавици с приятели и се боксирайте помежду си... има ефект Също така, ако имате някаква школа в града (бокс, карате, мма) може да се запишеш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си