- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как да се науча да...
искам да питам как да се науча да се бия
и как да издаржам на болка
(нямам бг букви на компа и използвам програма която превраща латиницата в кирилица затова има някои грешки)[/u]
Запиши се в някоя школа....потърси в гугъл инф. за твоя град.
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
За биенето - използвай го за защита, а не за саморазправа. Потърси - карате, джудо, кунг - фу (
). Искам да се занимавам с последното, но съм била прекалено крехка и не ми разрешават
![]()
За болката - йогаИ според мен всичко е според нагласата ти, силата на ума дет се вика
![]()
Едит: Натрупай маса, за да вдъхваш респект и никой да не те закача![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Гледай карате кид с Джеки Чан и прави същите упражнения като момчето .. кунг фу е всичко !!![]()
пич вече знам как да си обличам и сабличам якето дори сам толкова добар че мога и да го закачамПървоначално написано от MattFTW
![]()
![]()
![]()
![]()
пич вече знам как да си обличам и сабличам якето дори сам толкова добар че мога и да го закачам![]()
![]()
![]()
[/quote]
![]()
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
ще те посъветвам да потърсиш някоя школа или клуб....![]()
![]()
![]()
Наеми си биач и като не пречука го помоли да те научи.. така вече ще можеш да се биеш и горе доло да издържаш на болка!!
Зависи от телосложението, от годините ти и като цяло от възрастта.
Да биеш брат ли бе??![]()
![]()
![]()
![]()
( http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=358599 )
От годините и като цяло от възрастта.. забрави да заключиш, че най вероятно е от първите две цифри от ЕГН-то и в добавка да кажеш, че датата му на раждане е по-важна от всичко останало..Първоначално написано от quexxe
![]()
REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>
Вземете си 2 чифта ръкавици с приятели и се боксирайте помежду си... има ефектСъщо така, ако имате някаква школа в града (бокс, карате, мма) може да се запишеш
![]()