- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- за ИЛИ против
Моля , дайте съвети за креатина
по отностно - ЗА или ПРОТИВ !
Искам да започна фитнес , имам гърди , преса бая , ръце , но искам и фитнес да започна. До сега не съм ходил ! Тренирам футбол и от там идват тези неща.
ТАКА, че моля дайте ми съвет за креатина ЗА или ПРОТИВ !
И също така Хубави черти и Лоши черти.
Защо ? Какво ще му пречи креатина на футбола ?
На колко години си ? 13 ?
Креатинът само ще му помогне в аспект на постиженията,особено в комбинация с Глутамин.Но дали иска да се тъпче с химия е друг въпрос.Иначе суплементирането с Креатин отдавна се прилага в професионалния футбол.И не само при него.
Каква химия бе, това е креатин. Не те съветвам да взимаш, не ми се обяснява защо. Изгради си тренировъчни навици, натрупай малко мускулна маса и тогава мисли за суплементи. Тренирай си и футбол и фитнес, няма да ставаш професионален културист, че да се лишаваш от футбола или който и да е спорт.
да , но друго ме притеснява.
няма ли да направя повече крака от другите чассти на тялото, като имаме предвид, че ще си ходя и на фитнес.
Не съм на 13 , на 15 съм проблеми ?
ако решиш да продължиш с футбола, не го взимай..
защо ?
Защото на някой не му е ясна.Във футбола суплементирането с креатин е разпространено!
бе нали съм си малко тъпичак щ обяснете кво е креатин :grin:
а да забравих да попитам откаде мога да си го набавя и колко струва
http://www.bb-team.org/articles/871/
Има магазини за хранителни добавки, а може и от интернет да си поръчваш. Цените на добавките зависят от това, каква е, на коя фирма е, откъде е, какво количество е.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
в някоя аптека дали ще ги има ?
Първоначално написано от vaseto0o0
аз пия 100 % чист креатин не говоря за монохидрат и не съм свалил 1 кг от каченото![]()
Абе вие без да се тъпчете с глупости не можете ли?
Who's next!
абе ти си ебати тъпото копеле багерист като не ти харесва темата не ПИШИПървоначално написано от Force_bladeR
Интерестно ми какъв "100% чист креатин" пиеш,тогава?Първоначално написано от spain1
Всичко зависи само от теб,никой друг просто ти...
няма да казвам марката за да не стане рекламаПървоначално написано от fr33runner
освен етил естара и монохидрата има и 100 % чист креатин
протърси макло из нета има сайтове ако няма магазин до вас да си порачаш има много фирми
от някоя аптека мога ли да си го купя ?
Абе инвалид, да си видял да казвам, че не ми харесва темата? Дееа и пикльото...Първоначално написано от spain1
Who's next!
Това беше невероятно тъпо, което го каза.Първоначално написано от spain1
Няма такова нещо като чист креатин, не подвеждай хората!
А иначе, кре-алкалин и етил-естера не задържат вода, за разлика от монохидрата. При монохидрата съм чувал за спазми в мускулите при продължителни натоварвания, особено в прасците, но това не съм го изпитвал лично. Моното е кофти според мене, може да предизвика дискомфорт в стомаха и като цяло.
абе рахит като не ти харесва не пиши тъпи коментари без да се тъпчете неможете ли или нещо от сорта недъгПървоначално написано от Force_bladeR
Не потвеждам хората ! доста тъпо изказване от твоя странаПървоначално написано от Myrth
Има 100 % чист креатин нито е монохидрат нито е етил - естер ..... нито задържа вода в мускулите като монохидрата ......
Добре, дай линк да го видим.
Креатинът не съществува в чиста форма в тялото, винаги е от някакъв тип. Почети и се информирай малко!