Цитирай Първоначално написано от Shiz0
PinkFloyd ще изглежда че нарочно се заяждам с теб отново, как да е де, пак се изказа мега тъпо. Аз имах питбул известно време, прибрах го от улицата. Първо- злоба НЕ съществува в това куче. Когато идиотите отглеждат питбули за бой, те не ги правят злобни, защото те просто не могат да бъдат такива. Те развиват инстинктите им. Защото питбула има инстинкт да разкъсва всяко малко движещо се животно. А инстинкта не може да се сравни с озлобяване. Също така са доста глупави кучета. Но крайно предани и любвеобилни.. Аа, и не чувстват никаква физическа болка, това установих.
Колкото до МАЛОУМНИТЕ изказвания против инкриминирането на убийството на куче..просто ще кажа, че кучетата познават хората. И ако си долен страхлив скапаняк, дали куче ще те осакати или човек ще ти счупи главата.. все едно, защото все някога ще ти се случи, само заради това което си.
Даже имам и пример от последния път когато бях в София на НДК. До скейтърите си се събират 3-4 кучета които явно са си там по принцип и си тичат наляво надясно и на никои не пречат. Както знаете минават хора бая. И някъв дядка слиза и те откачиха всичките. Лай, опит за нападане, докато едно от момчетата не ги викна.. А дъртия почна да врещи на кучетата: Ей ще ви избия всичките! Ще си зема пушката и както огърмях тия около нас, и вас ще застрелям! ...

Чудя се само...кога хората ще разберат че един живот на тази планета е равен на друг.. че хората не са най-големите.. и че убийството е убийство независимо за какъв вид говорим...
И някой твой роднина да го наядат пред очите ти два питбула, изскочили от нищото, и ти ще викаш като мен, ама...