.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Ти си само на 14 години!Те първа започва всичко за теб,ще имаш гадже,не се притеснявай!Това младо поколение много бързо се развива!?! май прескачате детството..

Цитирай Първоначално написано от 7227
    Ти си само на 14 години!Те първа започва всичко за теб,ще имаш гадже,не се притеснявай!Това младо поколение много бързо се развива!?!
    Поне все още си реже ноктите :P
    As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.
    Always in my heart

Виж, това не става, когато го търсиш. Щом нямаш, значи не ти е дошло времето. Изчакай и любовта сама ще дойде, когато трябва. За какво да си с някое момиче, само защото всички други са.. Мисля, че много повече ще ти хареса, когато наистина се влюбиш в някое момиче.. Иначе ми се струва безмислено..
    ...и любовта ни сякаш по е свята,
    защото трябва да се разделим.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    о6е си малък за гаджета,пък и познават момичета,който са по-големи от теб и не са се целyвали,така че споко
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от bratignat
    Цитирай Първоначално написано от mrfahrenheit
    Естествено ,че е детска работа , но все пак потребността не се изразява единствено в полов контакт , а и в много други работи.Нормално е да иска момиче на тази възраст.Ти да не си играл футбол по цял ден ...
    Да бе, а пломбите ги донася феята на зъбките.....
    Тъй като намеците ви не се получават , ще ви помоля да оправяте посланията си в прав текст.
    sex

Мега фен Аватара на sasha_90
    Стига вече с това:другите имали гадже и аз искам.Радвай се,че нямаш.Какво да не би да предпочиташ някоя 12 годишна лигла,която не знае какво иска?Гледай си живота,не този на другите.

Това е общественият натиск в действие - всички си имат гаджета, а този, който няма, се чувства прецакан. Споко, брат, и при мен е така. Първо възприемах тези неща много навътре, а после забелязах, че нито една от връзките на приятелите ми не продължи повече от 2-3 седмици. Това са просто заигравки, не повече. Така че не се панирай, всичко е наред. Срещнаш ли правилната, няма начин нещо да се обърка.
    Positive rate, gear up!

Голям фен Аватара на gret4ety
    Абе режи си ... ще ми го цензурира и без тва... За всичко си има пръв път

Ш те успокоя ли, ако ти кажа, че и аз на 14 нямах

Re: Нямал съм си гадже

Като се замислиш , и свободата да можеш да се заглеждаш по което момиче си поискаш на улицата без да трябва да се съобразяваш с някого си е ценно нещо. : )

Re: Нямал съм си гадже

[quote="Sh@d0w"]
    Цитирай Първоначално написано от nsofiqq
    винаги съм с чисти дрехи, не мириша на пот, режа си ноктите
    ей вие ме разбивате просто
    то оставаше да вуниш и да ходиш с парцали тогава ептен ще си фанеш гадже ...
    в почти всички случай не е важно как изглеждаш .. най-важното е да се поддържаш което уш правиш и да си мъжкар да заговаряш и с момиче да се държиш естествено не да правиш идиотщин и се пак ти е рано

Надали причината е в теб ...когато му дойде времето . Честно да ти кажа аз също до скоро нямах сериозен приятел нито пък можех да се целувам като хората ,но скоро време го открих и даже да ти кажа съжалявам .. Иска ми се да съмм си пак свободна малко или много понякога в повече ти идва..Недей да си мислиш некви работи че в тебе проблема! Не е ! Времето ще покаже пък и по-добре ся да си сам от колкото зле придружен
    tAke a dIrty pIcture

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си