- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нямал съм си гадже
Ти си само на 14 години!Те първа започва всичко за теб,ще имаш гадже,не се притеснявай!Това младо поколение много бързо се развива!?!![]()
май прескачате детството..
Поне все още си реже ноктите :PПървоначално написано от 7227
As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.![]()
Always in my heart
Виж, това не става, когато го търсиш. Щом нямаш, значи не ти е дошло времето. Изчакай и любовта сама ще дойде, когато трябва. За какво да си с някое момиче, само защото всички други са..Мисля, че много повече ще ти хареса, когато наистина се влюбиш в някое момиче.. Иначе ми се струва безмислено..
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
о6е си малък за гаджета,пък и познават момичета,който са по-големи от теб и не са се целyвали,така че споко
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Тъй като намеците ви не се получават , ще ви помоля да оправяте посланията си в прав текст.Първоначално написано от bratignat
sex
Стига вече с това:другите имали гадже и аз искам.Радвай се,че нямаш.Какво да не би да предпочиташ някоя 12 годишна лигла,която не знае какво иска?Гледай си живота,не този на другите.
Това е общественият натиск в действие - всички си имат гаджета, а този, който няма, се чувства прецакан. Споко, брат, и при мен е така. Първо възприемах тези неща много навътре, а после забелязах, че нито една от връзките на приятелите ми не продължи повече от 2-3 седмици. Това са просто заигравки, не повече. Така че не се панирай, всичко е наред.Срещнаш ли правилната, няма начин нещо да се обърка.
Positive rate, gear up!
Абе режи си ... ще ми го цензурира и без тва...За всичко си има пръв път
![]()
Ш те успокоя ли, ако ти кажа, че и аз на 14 нямах![]()
Като се замислиш , и свободата да можеш да се заглеждаш по което момиче си поискаш на улицата без да трябва да се съобразяваш с някого си е ценно нещо. : )
[quote="Sh@d0w"]ей вие ме разбивате простоПървоначално написано от nsofiqq
![]()
![]()
![]()
то оставаше да вуниш и да ходиш с парцали тогава ептен ще си фанеш гадже ...
в почти всички случай не е важно как изглеждаш .. най-важното е да се поддържаш което уш правиш и да си мъжкар да заговаряш и с момиче да се държиш естествено не да правиш идиотщин и се пак ти е рано
Надали причината е в теб ...когато му дойде времето . Честно да ти кажа аз също до скоро нямах сериозен приятел нито пък можех да се целувам като хората ,но скоро време го открих и даже да ти кажа съжалявам .. Иска ми се да съмм си пак свободна малко или много понякога в повече ти идва..Недей да си мислиш некви работи че в тебе проблема! Не е ! Времето ще покаже пък и по-добре ся да си сам от колкото зле придружен![]()
![]()
tAke a dIrty pIcture![]()