.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Град
    София

Анален секс...

Здравейте,
    С приятелката ми имаме сериозен проблем - искаме да правим анален секс, но нея адски много я боли. Опитвахме с овлажнители, след 2-5 мин с 1 пръст опитвам да вкарам и втори, но нея почва да я боли... Моля помогнете...
    ПС. чувал съм за вариант с приспивателни или успокоителни, само за първите 1 - 2 пъти, но не съм много сигурен... а и какво да кажа на личния ?!

Абе боли ... много ясно че ще има болка... ръгай чушко и да не ти пука ... ще потърпи

Приспивателни,успокоителн ? Абе хора вие луди ли сте?Как ще и дадеш приспивателно бре?Като заспи кво ще правиш?Секс?Проблема ви е че момичето най-вероятно се стяга,това е грешка.Трябва да е напълно отпусната.А за увлажняване в секс магазините се продават специални лубриканти за тази цел.Отиваш и търсиш лубрикант за анален секс.В него има вещества,които притъпяват болката.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не го правете просто. Тя явно НЕ иска, защото иначе щеше да може. Много рядко съм настроена за това, но когато наистина го искам, нещата стават. Естествено, че ще боли. И на теб да ти вкарат нещо толкова голямо там ще те боли. С пенис пробвали ли си? Защото аз посмъртно едва изтърпявам 2 пръста във влагалището, но с пенис нямам проблеми. Все пак и той самият (или презервативът) са овлажнени и е с по-подходяща форма.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Не го правете просто. Тя явно НЕ иска, защото иначе щеше да може. Много рядко съм настроена за това, но когато наистина го искам, нещата стават. Естествено, че ще боли. И на теб да ти вкарат нещо толкова голямо там ще те боли. С пенис пробвали ли си? Защото аз посмъртно едва изтърпявам 2 пръста във влагалището, но с пенис нямам проблеми. Все пак и той самият (или презервативът) са овлажнени и е с по-подходяща форма.
    Едва ли ако не искаше щеше да го предложи ... пробвал съм и с презерватив и без ( след като сме правили секс и е свършила), но си я боли и това е ... просто не знам какво да я правя ... а и какви ли не овлажнители от секс шоповете купвахме, но си я боли и това е...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от rali4ka1
    Приспивателни,успокоителн ? Абе хора вие луди ли сте?Как ще и дадеш приспивателно бре?Като заспи кво ще правиш?Секс?Проблема ви е че момичето най-вероятно се стяга,това е грешка.Трябва да е напълно отпусната.А за увлажняване в секс магазините се продават специални лубриканти за тази цел.Отиваш и търсиш лубрикант за анален секс.В него има вещества,които притъпяват болката.
    1во има адски много хора които си падат по това ( и не само мъже).
    2ро ползвали сме всички видове овлажнители които сме успели да намерим( и хич не са малко)
    3то Мислиш ли, че е възможно просто да си търси оправдание за да си изпроси такъв тип секс? Защото и с алкохол пробвахме, но я боли и това си е ... или поне това казва...

Земи я тропясай с някое приспивателно както каза.Не се учудвай ,че ще ти е малко умряло.Дундуркай си я на воля ма я намести хубаво да не клюмва.
    Цитирай Първоначално написано от sa6opi4a
    Може ли по някакъв начин да подобря бузата на задника си,че си ебало..

Цитирай Първоначално написано от Maceto96
    Ми не бързай с втория пръст.Лично мен не ме боли чак толкоз много хем сегашния ми е доста надарен.Повече търпеливост и тя да се отпусне.
    Ай ся пък надарен бил ...

Супер фен
    Ти луд ли си с приспивателни и простотии?!
    Ми като се е стегнала и не се е отпуснала, така ще е!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Нагласата за анален секс е по-друга...

Голям фен Аватара на Fizz
    Град
    Sofia citY ;P
    ти да не искаш да я упоиш за първите 15-20 пъти ами тя дали иска смисал ... може и да казва , че иска ама дали е така пък и няма как да не я боли като е за 1 път

каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]

Мега фен Аватара на t0d1t0
    След като и го пъхнеш ще и мине,и я нахрачи едно яко,че да влезе по-лесно!

anonymous708973
    Guest
    2-5 минути с първия пръст никак не са достатъчни! Виж, 2-5 ПЪТО по става. В самото начало на вагиналния секс (когато бяхме само на орален) , бая време карахме само на 1 пръст, преди да успеем с втори. Какво говорим за анален... Бавно, но славно. Това е формулата според мен

Голям фен Аватара на xinfamous
    Дъни в гъза,ритай в тумбака и газ горе!
    Can It All Be So Simple ?

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    И мен принципно мнооооого ме боли,но опитахме с плажно масло и стана.Никаква болка.Пробвай така,може и да се получи.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Fizz
    ти да не искаш да я упоиш за първите 15-20 пъти ами тя дали иска смисал ... може и да казва , че иска ама дали е така пък и няма как да не я боли като е за 1 път
    Ами нз дали иска, но цялата идея тръгна от нея... освен това все тя повежда нещата натам ... дали не го прави за да си намери оправдание да ме зареже...???

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    2-5 минути с първия пръст никак не са достатъчни! Виж, 2-5 ПЪТО по става. В самото начало на вагиналния секс (когато бяхме само на орален) , бая време карахме само на 1 пръст, преди да успеем с втори. Какво говорим за анален... Бавно, но славно. Това е формулата според мен
    то не 2 до 5 пъти, ами поне 60 - 70 пъти сме опитвали и не става и я боли и това е...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    И мен принципно мнооооого ме боли,но опитахме с плажно масло и стана.Никаква болка.Пробвай така,може и да се получи.
    това го опитахме първо, защото и тя го беше чула някъде...

Бутай там, недей се ослушва. Ще й мине.

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Цитирай Първоначално написано от Frutex
    Земи я тропясай с някое приспивателно както каза.Не се учудвай ,че ще ти е малко умряло.Дундуркай си я на воля ма я намести хубаво да не клюмва.
    И после ще ходи като щраус...И най-вероятно ще я боли...Приспивателните и успокоителните ще направят кефа само на мъжа..Не че няма начин с медикаменти де...мускулен релаксант в аналната област проводно..и ще се отпусне за страх Ама..айде зае***е медикаментите..тва става с много тренировки и упоритост..А ако момичето неможе да се отпусне - просто не го правите и си карате по старомодния начин..Не всяка го може!
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Град
    Пловдив
    Опитайте с бебешко олио
    Fashion and Styling

Август... 30 Декември. Добре, добре
    Предполагам вече са успели..

Бъдете внимателни

Преди да пробвате ( вагинален,анален, орален секс ) с каквото и да е било като лубрикант, по-добре се запознайте из основи със съставките на тези лубриканти. Има много интересни статии, които ще ви разкрият защо са вредни вазелина, Durex, бебешко олио, J-Y и всичко без може би плюнката ви. Даже и зехтина не е безвреден (запушва порите, можел да предизвика инфекции и всички минуси на oil-based лубрикантите), но май е най...след всичко което изчетох до сега. Въпросът е кое е най-безвредно за здравето ви. Не вярвам да сте фен на това приятелката ви да получи рак на гърдата, на червата или вие да имате сериозни проблеми с пениса и т.н. Най-малко вредни са лубрикантите на водна основа. Само че голяма част от продаваните съдържат деривати на бензена - виновен за разпространението на СПИН и др. Вазелин не - това е петролатум / "минерално олио" - всъщност е вредно за кожата - особено при честа употреба.

Не съм опитен в това, но си направих труда да проуча нещата и ето някой интересни статии по темата, преди да изберете лубрикант:

http://www.health-report.co.uk/benze...ts-condoms.htm
    http://organicshop-bg.blogspot.com/2012/02/v.html

Много от тези вредни съставки, както и други подобни, ги има в кремове, вазелини, бебешки лосиони, лубриканти.
    Това което излиза е, че натуралните неща са най-добре и че колкото по-малко такива неща използвате, толкова по-добре. И все пак, ако ще купувате нещо, гледайте "Съдържание/ingredients" и search-вайте в гугъл. Намерете лубрикант на водна основа без paraben-и и поне малко количество бензенови съставки (със всичките им наименования) - това е моят съвет. Иначе може би зехтин не знам...

Цитирай Първоначално написано от OneGuy Виж мнението
    Абе боли ... много ясно че ще има болка... ръгай чушко и да не ти пука ... ще потърпи
    [b] АБЕ ВИЕ ЧУВАЛИ ЛИ СТЕ ЗА ЛУБРИКАНТИ [b]

anonymous708973
    Guest
    2-5 минути с един пръст, после с втори... То тъй става. (ирония)
    За да ти се получи номерът с аналния секс, трябва да си нещо средно между търпелив и настоятелен. Търпението се засяга в момента с пъхането на пръсти, докато настояването трябва да е в много лека форма, в никакъв случай като мрънкате или цупене. Тя сама едва ли ще ти каже "Пъхни ми пръст.", малко момичета биха, затова като правите секс, поеми инициативата. Тя ще ти каже, ако не иска този конкретен път.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си