- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имате ли ? :D
във стария апартамент гъмжеше от хлебаркиза щастие сега нямаме и не ми и трябват.. не ме е страх, ама ме е гнус много
![]()
Отдавна нямаме хлебарки, което е супер.Добре, че намерихме нещо ефикасно иначе...
Слава Богу, нямаме! Само веднъж се бяха появили миналата година, но веднага щом напръскахме нещата се оправиха.
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
Рядко има.Ако се появи някоя,пръскаме с 'Килтокс' или там както се казваше. Ама точно заради тях,избягвам да ставам до тоалетна през нощта.![]()
Ние вкъщи нямаме.А ако видя повече от две се пренасям на долния етаж у баба ми-и ме е гнус,и ме е страх...
Хлебарки из апартамента не съм виждал,ама тия молци ще ни изядат къщицата, бе.![]()
[b]Je fuis ce chemin, qui m'
Хах, ние като се нанесохме в сегашния апартамент и имахме много хлебарки, трепахме ги, обаче наще сложиха отрова и с времето намаляха.
Иначе пак си имаме, най-вече през ноща, но са малко а и не ме е страх![]()
Ne,nikoga sme nqmali![]()
ООо, ние преди имахме много - беше в лошо състояние канализацията ли, какво, а и освен това не бяха почиствали шахтата на асансьора, ама тогава бях купил с дядо ми някво турско против буболечки, уби ги всичките, ей. Ебахти гадната миризма, как не ни уби и нас, не знам, ама ги утрепа до крак. От време на време се мяркат някакви мънички, ама то е голяма рядкост.
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
да, вечер излизат от къде ли не и си правят сбирки в банята по принцип
Ами преди години имахме много и открихме една страхотна отрова след, коята 5 години нямаше една хлебарка и струва 50лв. Скоро пак се появиха и мама пак ги викна. Първо пръскат, а после слагат каша. Този път обаче бяха много стиснати от страна на жълтата каша и сме виждали 2 -3 за период от 4 месеца някъде май. С мама много пищим от тях. Мразя ги и сякакви др неща. На морето се напиках в буквалния смисъм от един скакалез дето беше 7-8-9 см. Много бяха големи и гнусниии. Иначе в апартамента ни е чисто, но идват от другите апартаменти, които пръскат с някви боклуци.
Не,тази година не съм видяла нито една..и съм много радостна!![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Имаме хлебарки.Особено в кухнятаПреди и в моита стая имаше ама сега не.Те повече вечерта излизат.Има един доста ефикасан тебешир като очертаем стаята.И на сутринта са изпогинали.
Хлебарки-не,но оня ден между кухнята и моята стая посред нощ видях един черен бръмбар БЛЯКС!!! И докато го смачквах направо ми идеше да се разрева от гнус БЛЯКС!!!![]()
![]()
"Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada
нямаменемога да си представя ако имахме
![]()
![]()
щях да исперкам както ме е страх от насекоми
![]()
![]()
![]()
Don't let your fears stray the goal. : ))
Имахме... викнахме изтребител, който напръска целият апартамент и от тогава нямаме :P