- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Стават ли такива чудеса?
Здравейте, случва ми се нещо интересно и искам да го споделя![]()
Значи, излизах преди време с едно момче, което много харесвах, но той беше хладен и безразличен към мен (не по груб начин, но сякаш сме само 'приятелчета'). Реших, че не си заслужава да се измъчвам и престанах да излизам с него (макар че бях луда по него). Имах друга, много хубава връзка с друго момче, но той замина в чужбина, сама съм от известно време.
А с първото момче чатим и започва да ми прави комплименти, каза ми директно, че "иска да съм неговото момиче", че го карам да се усмихва и т.н.![]()
![]()
. Едва се сдържам да не го питам да не би да му е паднала тухла на главата, какво му се е случило, че се промени. Аз сериозно мислех, че е безсърдече и бездушен
![]()
Аз съм решила така или иначе да се видим, но гледам да не приемам думите му насериозно.Чудя се само, хората променят ли се??!
![]()
![]()
~ Luv ya!
Не искам да ти развалям илюзиите, но може ти да си резервната гума (така, сред момчетата се наричат момичетата, които са за "черни дни").
Другото е да се е правил на голяма работа първите пъти, а сега постепенно да сваля гарда. Нямам идея, кое от двете е.
Не.Най-много след месец да пуснеш друга тема от рода на "Ходихме месец,после ме заряза плс хелп"...Държал се е безразлично към теб,казва ти изведнъж че те харесва праща ти hug по скайп и ти вече си готова да му се метнеш на врата.Ако мислиш че това е на сериозно не знам..?
Хахха, изключително мило ще е.Първоначално написано от TheAceOfLove
![]()
Има три възможности:
- държал се е по-студено, просто 'щото не е искал да разкрива чувствата си от самото начало. А може и просто така да си се държи.
- разбрал е за предишното ти гадже, видял е, че има кой друг да се интересува от теб и оттам се е засилил и неговия интерес.
- разхубавила си се.
Излез с него, виж за какво става дума и си прецени оттам насетне дали ще и на какво ще вярваш. Важното е най-вече да се забавляваш и да не се вкарваш в прекалено големите филми, че да не страдаш после.
дай пик да преценим![]()
Много рядко е само това.Хаха, да, мисля, че е това - разхубавила съм се!![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от TheAceOfLove
Защото май ти хареса най-много варианта, в който ти се вдига самочувствиетоПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
Ее, ти пък, защо го прие насериозно? Спокойно, няма опасност да се объркам, че изведнъж съм станала нещо по-различноПървоначално написано от bratignat
![]()
~ Luv ya!
Ми попринцип хората се променят, но специално в твоя случай не мисля че е станало нещо, което да вдъхнови твоето момче, че да прибегне до промянаНе че искам да ти разбивам фантазиите ама... може би държанието му е само моментно. Твърде вероятно е да го прави, защото няма с коя друга да се занимава в момента или просто е видял, че си имала гадже и оттам е решил да се пробва... Излез с него щом искаш, но не тръгвай с големи надежди да се получи нещо сериозно
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Може да те е оценил.И аз не харесвах сегашния си приятел,когато бяхме "само приятели",защото той мн ми се натискаше и това ме изнервяше.Когато започна да се държи нормално и ми даде възможност да го опозная повече, го харесах - и нещата се получиха от самосебе си.
Твоят човек може да се е чувствал задушен по някакъв начин от това,че го харесваш( а ти си го показвала с държанието си,независимо малко или много).
Това също е възможен вариант,но обмисли всичко внимателно,за да не си наранена накрая.Успех!
Може просто да е от хората,които трудно признават чувствата си и се държат грубо.
а както казаха може и да си нещо като резерва...
..но това са само предположения.
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Не.Не,бе,не знам може и да стават![]()
пп.Съгласна съм с първото мнение на Shadow.
Мозъка на средностатистическият мъжа е в гащите муСамо това мога да ти кажа... Причини много, но какъв е смисъла да ти ги изброяваме, излезте пък ще разбереш "кое", "как" и "защо"
![]()
А замислила ли си се какво ще стане с второто момче ?![]()
As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.![]()
Always in my heart
хората не се променят, променят се желанията и целите им и оттам и поведението им спрямо човека, от когото решат, че искат нещо. този, например, е знаел, че имаш увлечение към него, може би му се е приискало точно в този момент да си има някоя и затова те е потърсил. излез с него, но не показвай, че много го харесваш, гледай как се държи и прецени дали поведението му е фалшиво или не. и да знаеш, че колкото повече го мотаеш, толкова повече ще те харесва. а ако наистина си се разхубавила, това си е само един голям плюс. възползвай се. :д
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Първоначално написано от sladur4etyYy
Ооо променят се, повярвай ми. И идея си нямаш колко много може да се промени един човек.. казвам го така уверено защото познавам такива субекти.
Извинявам се за оф-топика![]()
Да ти кажа възможно е ,ама такива хора един на милион ... Не знам дали може да се е променил за толкова време или нарочно ти ги върти тези номерца,за да постигне някаква цел с теб ,която си е наумил ,ако ме разбирашш...![]()
Ако искаш пробвай с него ,за да го видиш дали ще е мил като си неговото момиче .. А ако видиш ,че не е променен разкарай го ..
А ако искаш хич не го пробвай,ама си мисля,че те гризе любопитството дали ще ти е хубаво с него и дали се е променил и може и да не издъриш и да го пробваш ...![]()
Ама честно да ти кажа като се замислих пък къв и той ,че когато ти си го искала той да ти се дърпа и сега изведнъж на него му щукнало ,че те иска и да му се получи работата .. то в Животаа един шанс се дава ..Но както ти си осмислиш нещата вече ...
![]()
tAke a dIrty pIcture![]()
Това е малко като по филмите4овека е безразли4ен докато му обръща6 внимание и в един момент като спре6 да проявява6 интерес 6тото ти е писнало се осъзнава
поне аз така смятам
дано не гре6а
Да,променят се хората,но внимавай,не можеш да си сигурна в това,което говори ,след като се е държал по съвсем друг начин с тебе.
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Точно в твоя случай незнам дали се е променил.. или просто иска да ти завърти главата. Но по принцип да,променят се хората.. Всеки се променя според мен дори и да не го осъзнава понякога.