- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- ДА НАПРАВИМ ИГРА
Абе той ви пита нещо съвсем различно от това дали разбира от c++.Дали може или не може да направи игра едвали ви засяга.
Първоначално написано от capslock
![]()
![]()
WoW майка ми се стресна като се разхилих
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
какви 100 какви 200 човека :Д като превъртиш някоя игра гледал ли си надписите до край, които излизат? За всяко нещо от играта си има хора специализирани в тая област, не може 1 човек да разбира от всичко, а това са хора, специализирани в дадена област, и като се съберат над 1000 зубъра и се получава нещо добро :Д Сори ама наистина се откажи. Иначе можеш да се пробваш да направиш нещо като супер марио![]()
Do you know what is loneliness, among so much people?
Първоначално написано от Jus7DreamBoy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Т'ва уби рибата,човека тръгнал игра да прави
![]()
Направи нещо простичко,с две три движения на героите 2D играС едно ниво... ако мислиш,че ще направиш нещо дори като супер марио се лъжеш
Игра лесно не се прави
![]()
![]()
за пореден път казвам това аз няма да правя игра а ще комбинирам ще използвам нещо за основа и ще добавям по нещо .пример за нещо такова е CS който ползва за основа HALF-LIFE
Направи игра , пък аз ще пиша на RELOADED или Razor1911 да я кракнат![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
ти пък егати щайгата дет я имаш. Поне играеш ли игри.. На мен ми отмина мерака![]()
Поне за мене игрите са неизбежна част от ежедневието![]()
Как без modern warfare 2,assassin's creed,prince of persia,nfs,dragon age абе .... пак ми се доигра като си спомня![]()
![]()
![]()
![]()
Аз ли съм с щайга ?
Той го каза "образно"Първоначално написано от K_O_L_E_V
![]()
Ако го е казал сериозно... ебати![]()
![]()
![]()
За скайп и фейсбук ми стига![]()
![]()
![]()
ама като пуснеш и Winamp-a почва да насича леко нали ?Първоначално написано от K_O_L_E_V
![]()
![]()
![]()
моля ви са бе хора дайте предложения
Абе човек ти ненармален ли си? Ще използваш различни части... Наясно ли си въобще с програмирането!? Аз се занимавам с програмиране и имах мераци да правя браузър игра ама е много зор това да се прави от един човек. За десктоп приложение е още по-трудно. ОТКАЖИ СЕ!
Няма смисъл да си губиш времето : )
Части ? Това да не ти е фотошоп от 5 снимки да вземеш по една част и да стане франкенщайн.....
нямам време да ви убеснявам просто дайте предложения да кажем че напрая нещо не дейте ми писа ти чуваш ли са или няма дя стане поне да ми мине мерака дето викате![]()
нямам време да ви убеснявам просто дайте предложения да кажем че напрая нещо не дейте ми писа ти чуваш ли са или няма дя стане поне да ми мине мерака дето викате![]()
К'ви предложения искаш ? Идеи за игра ли ?![]()
ами какви герой оръжия мапове и други
К'ва ще да е играта ? RPG,3D PERSON,FPS,СТРАТЕГИЯ ?![]()
Така от цялата тема разбрах,че :
- играта ще се напише на английски![]()
![]()
![]()
![]()
- авторът на играта си е наумил какво ще прави, но иска идеи
- авторът не е на повече от 15
- авторът е неграмотен, допуска елементарни грешки
- авторът си вярва, че ще успее
- мисли си, че да направиш игра е като: "от 5 снимки да вземеш по една част и да стане франкенщайн"
Пропускам ли нещо ?
--------------------------------
Предлагам играта да е:
Massively Multiplayer Online First person Shooter & Racer
Такаам: ще вземеш Картата от WoW , ще сложиш героя от ДжиТиАй който ще се вози на колите от NFS ,докъто стреля с оръжията от CS. Оръжията ще са подредени по цена, като най-ефтиното ще струва El runa , а най-скъпото Zod. Срещу няколко кредита в webshopa могат да се правят ъпгрейди по колите, щот разбираш ли няма да вървиш пеша. И всичкото това ще е MMO и за да се играе трябва да ти се плаща по 100$ на месец за акаунт щото това ще е мега хипер гига турбо играта на бъдещето.![]()
-Авторът няма време да ни обяснява, но има време да направи играта![]()
момчето има желание. Приятел, ако станеш някакъв програмист, плс участвай в създаването на Starcraft III и плс махни тея новите дървени единици, които излязоха в двойката. Направи я с мега яка графика, минималните изисквания да са като за на K_O_L_E_V компютъра, че ми омръзна от нуубове.![]()
![]()
eeeee дайте предложения де
Форума се казва "TeenProblem" , какъв е твоя проблем ? Тук решаваме проблеми, ти искаш нещо съвсем друго. Регистрирай се в някой геймърски форум и там питай![]()