- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- ДА НАПРАВИМ ИГРА
Да заповяда в forums.data.bgПървоначално написано от K_O_L_E_V
![]()
Абе човека кат е тръгнал да прави нещо дано да го направи.Препоръчвам му да е нещо Хентай ,че да има пред ко да дървим и да е Made in Bulgaria![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Първоначално написано от MaGuSs
![]()
![]()
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
предлагам ти да направиш или монохромен морски шах, или монохромен тетрис - 7 реда на 5 колони. ай вари са пръскай с Пешо от детската, че лятото свърши...
REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>
добре разбрах че нищо няма да напрая особено с вас освен ако нямя предложения не пишете
Аре бе още ли не си направил играта ... бавиш са, бавиш са ...
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
ок почвам я няма да я пиша ще ползвав fps creator
Aйде,че ми се играе нещо оригинално аман от CoD,PoP,GoD,FIFA и такива тъпотии.. направи нещо яко![]()
![]()
![]()
Подкара ли играта?!![]()
![]()
ще тръгва ли на ХР или ще е само за 7?
Do you know what is loneliness, among so much people?
ще тръгва ли на ХР или ще е само за 7?
мисля че и на dos 1.0 ще тръгва![]()
![]()
![]()
Забрави.
Аз си бях направил игра на флаш , стреляш по една мишена за 10 мин беше готова
Пробвай първо флаш игра да направиш. Програма : Macromedia Flash Professional 8 .
Аа аз тая тема ще я следя всекидневно токувиш излезнала опен бетата пък на мене тъкмо ми се играеше игра с много....НЕЩА :Д
И за да не е спам: Пич слагаш на ДУУМ 1 мобовете,на ВОРДКРАФ 3 уръжията и на Симс 1 героите...,Е такава игра съм искал да играя от както станах на 4 и половина - а аз съм бил на 4 и полвина само веднъж...
Трябва да си купиш оригиналната игра, или поне key-а за активация да закупиш. Аз няма да ползвам кракове, човека все пак ще се потруди, трябва да си получи заслуженотоПървоначално написано от Anarchya2
![]()
Do you know what is loneliness, among so much people?