- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 9ти клас литература
Моля,кажете ми ,точно коя част на Страрогръцката митология се изучава в 9ти клас,че тия 400 страници ме побъркват :Д![]()
My dream is to fly,
over the rainbow
so high...
В учебника по литература са представени повече от митовете и роднинските връзки между боговете.По-оплетени са от в сапунките.
Иначе "Илиада" и ако си с профил литература - и "Одисея".По-добре си намери преразкази,че иначе трудно ще разбереш какво точно става.
това ми беше най-интересната литература до сега![]()
та значи "Илиада", "Одисея", "Прикованият Прометей", "Антигона" - ние май само тях учихме, и вече втория срок : "Библия", житието на Кирил и Методий и още някакви простотии бяха :Д![]()
Мигар не знам по - скучно нещо могат ли да ни пробутат? Нито се подразбира, нито нищо - ей така си го четеш, за да гониш бръмбарите.
^ абсолютно..не знам за вас, обачее аз тия неща определено няма да ги чета![]()
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Миналата година бях девети клас. Старогръцката митология е най-интересната и най-лесна част от литературата в девети клас. Втория срок като почнете Библията и Старобългарска литература ще ви се стъжни живота.![]()