.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

9ти клас литература

Моля,кажете ми ,точно коя част на Страрогръцката митология се изучава в 9ти клас,че тия 400 страници ме побъркват :Д
    My dream is to fly,
    over the rainbow
    so high...

В учебника по литература са представени повече от митовете и роднинските връзки между боговете.По-оплетени са от в сапунките.
    Иначе "Илиада" и ако си с профил литература - и "Одисея".По-добре си намери преразкази,че иначе трудно ще разбереш какво точно става.

това ми беше най-интересната литература до сега
    та значи "Илиада", "Одисея", "Прикованият Прометей", "Антигона" - ние май само тях учихме, и вече втория срок : "Библия", житието на Кирил и Методий и още някакви простотии бяха :Д

Благодаря ви
    My dream is to fly,
    over the rainbow
    so high...

Фен Аватара на quexxe
    Мигар не знам по - скучно нещо могат ли да ни пробутат? Нито се подразбира, нито нищо - ей така си го четеш, за да гониш бръмбарите.

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    ^ абсолютно..не знам за вас, обачее аз тия неща определено няма да ги чета
    But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..

Голям фен Аватара на Seductress
    Миналата година бях девети клас. Старогръцката митология е най-интересната и най-лесна част от литературата в девети клас. Втория срок като почнете Библията и Старобългарска литература ще ви се стъжни живота.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си