- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гейове
Стана ми интересно и напоследък много се заинтересувах от тях.
Имали гейове в сайта ! Ако има не се притеснявайте да споделите!!!
ауу тук е мястото да споделя, че си търся приятел - гей, с който да обикаляме заедно магазините ..![]()
![]()
п.п. не се шегувам!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
За тебе мога и на педал да се направяПървоначално написано от Hilary_
![]()
Само ако ми направиш прическата.Първоначално написано от Hilary_
Айдее пубертетите налазиха
gogo spamers![]()
Има разбира, преди около седмица някво 13 или 14 годишно лапенце беше пуснало тема дали има някой от плевен който да иска да си лапат плувките един на друг![]()
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
интерсно Гейове са най-добрите приятели на момичетата в интерес на истината,но едва ли тук има толкова сбъркани лапета все пак е теен форум,за да си признаят трябва да са поне достатачно пораснали-след 18 години примерно.Първоначално написано от gabinceto19
sleda ot lubovta
аз много ги харесвам много са готини и обикновенно истински приятели
Първоначално написано от DarkTemplar
намират се ,аа
![]()
Аз съм Би сексуален да се считам ли за гей? И момчета харесвам и момичета![]()
Im Lonely so lonely
е не бе напълно нормален си![]()
Т'ва и аз съм го забелязал, щот първо уж искате силен пол който да ва защитава а заедно с тва искате и мишка коят да си прайте на квото сиинтерсно Гейове са най-добрите приятели на момичетата в интерес на истината
искате и да си втълпявате че "ви слуша вмсто да ви гледа бюста"![]()
Забавни създания сте понякога, като не знаете кво искате точно, в 100% от времето в което сте живи. Или поне момиченцата които наистина по дял ден джиткат с някви меки педалчета и им опяват как не могат да си намерят МОМЧЕ.![]()
Супер ко , аз бих слушал как некое момиче ми разправя такива работи щото ми е интересноПървоначално написано от JakesInsanity
![]()
и азПървоначално написано от Hilary_
от софия съм :Р който иска и не го е срам да пише
![]()
Защо човек трябва да се срамува от това което е?!Първоначално написано от nymphetaminegirl9
Познавам момче, което пише във форума, на 17 е![]()
и е гей - нямам право да казвам, но не се стърпях!
![]()
![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.