.
Отговор в тема
Страница 2 от 11 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 255

Тема: Гейове

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Аз не съм гей но бих се жертвал да ходя с вас по магазините само при условие,че ми позволите да влизам в съблекалнята когато мерите дреха съгласни ?

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    ауу тук е мястото да споделя, че си търся приятел - гей, с който да обикаляме заедно магазините ..

п.п. не се шегувам!!
    муцко не съм гей ама може да обикаляме по магазините

Цитирай Първоначално написано от banan4ireloaded
    ауу тук е мястото да споделя, че си търся приятел - гей, с който да обикаляме заедно магазините ..

п.п. не се шегувам!!
    кога ше ходим в мола бе, дарлинг?

Цитирай Първоначално написано от Lexynnka

п.п. не се шегувам!!

скъпа утре след като се видим

п.п. не се шегувам!!
    [
    color=blue]скъпа
    утре след като се видим [/color]
    да не забрайш ей

п.п. не се шегувам!!
    [
    color=blue]скъпа
    утре след като се видим [/color]
    да не забрайш ей
    мацо няма да забравя :П

Град
    София
    Аз съм на 16 дори и някой от приятелките ми знаят , че имам наклонности към момчетата

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Лелеееееееее..Като прочетох 2-те страници и се разпилях от смях..
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Аз не съм гей ! Приятелката ми гошо ще потвърди

ПТ- Иначе сериозно,и аз познавам поне 2-ма който са гейове ама няма да ги издавам ,нали съм обещал
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Мега фен Аватара на Hilary_
    ее ама защо така се крияят?
    суфорумниците, които ги познават нека ме запознаят и мен с тяях!!

.. за да не е спам искам да допълня, че много ме радват заради това, че както казаха и по - горе могат да бъдат перфектните приятели .. хем не притежават всички кофти черти на жените, хем няма опасност да харесат някое момиче като нещо повече ..

п.п. добре де приемам и лични .. имате обещанието ми за пълна дискретност!! [-o<

Мега фен Аватара на t0d1t0
    за теб ще стана

Голям фен Аватара на dimi93
    Да! Аз съм гей!?
    Кфо ще ме убиете с камъни ли?
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Кви сте такива жадни за внимание, кво кат си гей? Предпочитам с нож да те убия кат искаш.

Супер ко , аз бих слушал как некое момиче ми разправя такива работи щото ми е интересно
    Демек и ти си гей ли, не разбрах кво се опита да кажеш?

Град
    София
    Само ме учудват загорелите момченца , как налазват момичетата . Не мисля , че това е начина някое момиче да ви пусне.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Според мен едно 90% от момчетата в тоя форум са гейове,ама още не го знаят.

Цитирай Първоначално написано от JakesInsanity
    Кви сте такива жадни за внимание, кво кат си гей? Предпочитам с нож да те убия кат искаш.

Супер ко , аз бих слушал как некое момиче ми разправя такива работи щото ми е интересно
    Демек и ти си гей ли, не разбрах кво се опита да кажеш?
    Ти тъпа ли си? В темата пише: има ли гейове в сайта, ако има не се притеснявайте да споделите! Какво внимание ве!? Знаеш ли колко много се дразня на хора като теб!? Нито знаеш какво е да си гей, нито нищо. Ама нали лесно е да нареждаш да мразиш, да пишеш компетентни коментари, сякаш знаеш нещо за живота на гей хората... Момичетата харесвали гейове, ами да защото не са такива дръвници като момчетата с които се влачиш ти! Правят се на много отворени, на голямата работа и т.н. ама всъщност са въздух под налягане! ... Айде няма да продължавам, защото мога да завърша и със бан...
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Според мен едно 90% от момчетата в тоя форум са гейове,ама още не го знаят.
    pwnd

Пичове,искам да ви кажа,че една от бившите ми ме заряза заради друго момиче.
    [b]Je fuis ce chemin, qui m'

Геноцид за хомотата в България
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

Правят се на много отворени, на голямата работа и т.н. ама всъщност са въздух под налягане!
    Педи, кви глупости ми говориш, от коментара ти си личи че тва си точно ти, много отворено гейче, много жаден за внимание и да се направи на велико (от предния ти коментар). Т'ва ме подразни ;] знай си лимита, и аз мога да ти кажа "много знаеш какъв е живота на момче, което си харесва МОМИЧЕТА, че да ми говориш".

Град
    София
    Темата майче стана много обсъждана или спам? Защо просто не пишете по темата бе хора АЗ СЪМ ГЕЙ И ТОВА Е!

Правят се на много отворени, на голямата работа и т.н. ама всъщност са въздух под налягане!
    Педи, кви глупости ми говориш, от коментара ти си личи че тва си точно ти, много отворено гейче, много жаден за внимание и да се направи на велико (от предния ти коментар). Т'ва ме подразни ;] знай си лимита, и аз мога да ти кажа "много знаеш какъв е живота на момче, което си харесва МОМИЧЕТА, че да ми говориш".

Много добре знам какъв е! Все пак съм водил същият живот преди, както и приятелите ми бяха такива, така че знам! НЕ! Не съм нито отворено нито жадно за внимание гейче! Просто ме е яд като гледам какви простотии говориш из форума... и как има тъпи хора които ти вярват! Предполагам си тесногръда, повърхностна и много комплексирана фешанка, за да злобееш по този начин!

Аз съм момче бе, мъжки и не злобея, не съм аз тоя който написа
    "И КВО ГЕЙ СЪМ И КВО ЩЕ НАПРАЙТЕ ЩЕ МЕ УТРЕПЕТЕ С КАМЪНИ ЛИ"
    Не съм аз тоя дето се напъва ;] а какви са тия идиоти дет викаш ми вярвали и за кое точно говориш, че ми стана интересен филма?

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Цитирай Първоначално написано от devler
    Темата майче стана много обсъждана или спам? Защо просто не пишете по темата бе хора АЗ СЪМ ГЕЙ И ТОВА Е!
    Доволен ли си от факта ?
    Повечето гейове които познавам са депресирани заради това които са ТЕ самите
    Изразих се така сякаш познавам 100-ци гейове

Аз съм момче бе, мъжки и не злобея, не съм аз тоя който написа
    "И КВО ГЕЙ СЪМ И КВО ЩЕ НАПРАЙТЕ ЩЕ МЕ УТРЕПЕТЕ С КАМЪНИ ЛИ"
    Не съм аз тоя дето се напъва ;] а какви са тия идиоти дет викаш ми вярвали и за кое точно говориш, че ми стана интересен филма?

Оу, извинявай ти си бил момче :X ! ИЗВИНЯВАЙ! Ако знаех от самото начало изобщо нямаше да се занимавам с теб!

Защо? До колкото разбрах само с момчета се занимаваш(!)
    Навърташ бая обороти във форума ама на реал съм сигурен че само с момиченца се занимаваш щото само те те траят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си