- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гейове
Не JakesInsanity е тъп ами ти си.. На кого се опитваш да кажеш, че не претендираш, че си гей? До преди месец беше направил точно някаква тема, в която не спря да ревеш кво смешно емо си, как ще си режеш вените, как обичаш да те ръгат отзад и т.н. Това не е ли парадиране? А знаеш ли колко аз се дразня на лигави дрисльовци като тебе, които ОПРЕДЕЛЕНО трябва да видят казармата и да си оправят малко мизерния живот, защото са отчайващ случай. Човекът не ти каза, че мрази гейовете, а ти каза, че мрази, когато ПАРАДИРАТ и то яко с това.. Бъдете квито сте си ама няма нужда цял свят да ви знае, както ние хетеросексуалните нямаме такава нуждаПървоначално написано от dimi93
Може ние да сме дръвници, обаче точно ние не сме въздух под налягане, а ти си, по простата причина, че на живо изобщо няма да се репчиш по тоя смешен начин..
МОМЧЕ
Защо да не го направим?Първоначално написано от dimi93
TupacBg.Com -Най-големият Фен сайт на Тупак Шакур в България!
Да, занимавам се с момчета, но с такива които имат мозък!Първоначално написано от JakesInsanity
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Парадирам!? Това е просто някакъв анонимен форум! С какво мога да парадирам тук? Ами да! На живо изобщо не бих говорил за сексуалната си ориантация, както и нищо свързано с тази тема! Защо!? Защото ме е страх ли!? Не защото не парадирам с това, както ти си мислиш!Първоначално написано от dunce
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Ами да! Разбира се че ще са депресирани! Нали живеем в България все пак! хаха, защо гейовете в Америка, Англия или Германия не са депресирани? За хората в другите страни да си гей е нещо напълно нормално! Свикнали са с това, приемат го, дори не им прави впечатление, нито им се набива на очи! А тук в българия гейовете са по-доло от убииците, престъпниците, крадците и т.н. Тук да си гей означава, че все едно си прокажан! Ами хора помислете не го правим нарочно! Не сме сбъркани! Не избираме ние сексуалната си ориянтация! Толкова пъти съм искал да бъда хетеро! Най-голямата ми мечта беше това, винаги си го пожелавах - на рожденни дни, коледа и т.н. Но просто не става! Разберете не сме виновни ние! Толкова исках да съм хетеро и като разбрах, че нямам никакъв шанс да се променя, бях готов да се самоубия пред 4 - 5 години... Добре, че беше този форум.... Просто не съдете прибързано хората, защото не знаете какво може да са преживяли и т.н. Не говоря конкретно, а по принцип!Първоначално написано от UNITED2
.. злобата ви е безгранична!! ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
@dimi93
Бате,по-спокойно. Много емоционално приемаш нещата. Личи ти,че сам не можеш да се приемеш какъвто си. Щом не искаш да те нападат,недей да си го просиш. Можеше да кажеш 'аз съм гей' и да сложиш точката. Край. Финито. Никой нищо нямаше да каже. ОкЕ?![]()
После,всички знаем какво отношението на българина към гейовете. Никой не може да отрече,че в България е трудно да си гей.Мда,ама навсякъде е така. Що си мислиш,че само в България няма толеранс към хомосексуализма? 'България' не те оправдава,че си гей,нито че се мразиш заради това.
Вярвам,че си свестен, макар и по-емоционален.. и в труден период на себеопознаване и приемане. Не си единствения гей в България. Не си единствения,който преживява това. Просто дишай дълбоко,легни се наспи и от утре по-кротко в българските форуми. Все пак, си едва на 17.
П.П. Искам да подчертая,че не съм от твоя отбор. Да сме наясно само.![]()
[b]Je fuis ce chemin, qui m'
E ТВА Е НАЙ- ТОЧНОТО МНЕНИЕ!!! ЕВАЛА ЧОВЕК!!!!!!!!Първоначално написано от Chanceux
Първоначално написано от Chanceux
Окей! Ся ми кажи, че този коментар не е написан от момиче, а от хетеро момче и ще се гръмна!
Няма нужда да се гърмиш. Момче съм и съм си съвсем хетеросексуален.
Просто съм обективен и разбран човек. Компренде?
Щеше да ми кажеш,че съм гей ли? -.-
Ко речИ?Първоначално написано от Ice_b0x
1:0 за мен,мхм..
Впрочем,защо мнението ми има по-голяма тежест като казах,че съм момче? При положение,че мисленето ти е женско(не се изказвам неподготвен,чел съм ти коментарите из форума),някак си не си в позиция да се изразяваш така.. сексистки![]()
Ами защото мислех, че всички хетеро момчета са някакви олигофрени... :ХПървоначално написано от Chanceux
Да,олигофрени като тоя ...Първоначално написано от Ice_b0x
![]()
Ако взема аз да псувам,ще ти изпопсувам и мишките по вас бе смешеееенК'во се прайш на мъжкар е,така псувай само на възлюбената ти
![]()
Аре давай да те видимПървоначално написано от UNITED2
Човек типичен пример за простият българин! Колкото и да му наливаш, никога няма да попие!Първоначално написано от UNITED2
Страх ме еПървоначално написано от Ice_b0x
![]()
Насра,а ? Ходи си псувай мишките, там у вас на селоПървоначално написано от UNITED2
![]()
Първоначално написано от Ice_b0x
Аз да отида на село така ли ?
![]()
![]()
Гледай какъв селянин си и тогава говори
Ако си мислиш,че на някой му пука от няк'ъв ник във форум жестоко си се излъгал
![]()
Има ли смисъл да псувам или ти да псуваш тука ? Чесно ? Само можем да се изложим
Защото ти за мен си просто един ник както и аз за теб
Ако искам да падам на нивото на някого няма да е на публично място пред сумати народ и то във форум
![]()
![]()
![]()
хаха ся кой са насра?Първоначално написано от UNITED2
Първоначално написано от Ice_b0x
Може да съм всякакъв но не и гей
А и никой не заслужава да го обиждаш така,явно ти си тъпо страхливо педерасТче и за това пишеш в бял цвят обидите
![]()
![]()
![]()