- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гейове
НЕ! Той е от онея с акълПървоначално написано от Ice_b0x
![]()
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Уау генялен си ... затапи меПървоначално написано от dimi93
![]()
Айде спрете се де нито Ice_Box трябваше да псува,нито всички да обръщаме темата на спам,момичето иска гей с който да обикаля магазините ако има такива да пишат аз бях до тук..![]()
![]()
![]()
Ха аз тая псувня я написах да ви гледам сеира после
Има едно педалче от моя клас.Казва се Валентин,обаче го е срам да си каже.
Ми аз се досетих по късно,и усетих,че не за първи път се прецаквам да се хващам на такива неща..
Не наистина да спрем да спамим момичето не може да си намери гей за пазар от на'ште истории![]()
Вальо ти ли си ?Първоначално написано от kantonecApetur4
![]()
Ей как позна ама ти си велик беПървоначално написано от Ice_b0x
![]()
![]()
![]()
Кварталната хомо бригада от розовата пейка е готова да отговори на всичките ти въпроси,авторе безсрамни!![]()
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Малките момиченца навлязаха да защитават гейчетата![]()
Педалите пък се изкараха само те умни и свестни, а то тука се видя баш бая кви са боклуци поне тия конкретните, че даже и кат на човек да им говориш пак са тъпи кофази![]()
Фън фън.
Най-компетентният, в областта на всички области отново се изказа, по възможно най-компетентния начин!Първоначално написано от JakesInsanity
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Стига ме затапва и храни, не остана на къде повече просто![]()
Jakes,ще депресираш детето,бе!![]()
Айде,не сме се събрали да ви решаваме емоционалните проблемчета. Давайте по темата. Който е гей да си казва.![]()
А младежа с комплекси може да си направи друга тема и да се изповяда. Ако не,gtfo.
[b]Je fuis ce chemin, qui m'
О ти не си гей! Ти си сбъркана Деси! Момиче от Видин, което насякаде се представя за емо, гей момче... сериозно! много си зле!Първоначално написано от XxXEmoLifeXxX
бтв хилари намери ли си другар за пазаруване , аз сам навит ако ме пускаш в съблекалнята![]()
Абе нз за вас ама думата Гей не ме кефи и дори ме дразни, не си ли кажеш Педал не е истинатанищо лично нямам спрямо тях въпроса е че самата дума ми е дразнител и затова ПЕДАЛ!!!
Al Bundy ROCK'S!!!!!
не те е срам да си признаеш, дам ... ти се фукаш със своята открадната самоличност!!Първоначално написано от XxXEmoLifeXxX
Оф, мимс оставяй я! Това момиче е лудо! Ако си мисли, че ми е много лесно хаха... щом иска нека ми краде самоличността, НЕ МИ ПУКА! То си е за нейна сметка!Първоначално написано от CrAzYanDlaZy
От всичките коментари и педалски ревове тва изречение най-много го подкрепям! Ако имаше и емота по негово време яко щеше да ги храни пича, а ся ние си имаме и двете в едно (темата е добър пример).Al Bundy ROCK'S!!!!!![]()
Ох леле тоя dimi93 мн тъп бе.
Стига се превъзнася като някоя кифла.Написа,че си гей-ок.Стига толкова!
Да,целия форум искаме да ти открадне самоличността защото си такава колоритна личност,че не мое ти се начетеме на простотиите.![]()
Кви гейове, повечето сте живи педераси. (нарочно без Т)![]()
Ти преди всичко си неграмотен.Първоначално написано от AlMiNaToRa2
И аз по-скоро бих те пребил заради т'ва което причиняваш на българския език а не за дето си гейаз сам геи сашто![]()