- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гейове
Като не знаеш как стоят нещата, не се бъркай! (говоря за това със самоличността)Първоначално написано от YouAteMyHeart
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Аре успокой се бе педигри. Изнерви всички с тъпотията си ся си мислиш че на някой му пука за "самоличността ти".
И аз съм навит, само че аз ще го бия защото е гейПървоначално написано от JakesInsanity
![]()
Aнонимен гей и умна блондинка... NO CHANSEПървоначално написано от Qnkishhh
ВНИМАНИЕ !!! ГЕЙ ПОД ПРИКРИТИЕ !!!![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
лалалалалалалаа![]()
Тъпа работа :Р Аз пък съм би и за разлика от 95% от неосъзнатите и себе мразещи се глупаци, които го отричат и си го изкарват на другите, на мене дори не ми пука. ;д
Няма смисъл да се спори на тази тема, защото просто много от хората имат съвсем погрешна представа за гей / би ... жалка работа, но още по- жалка е показността и онези гадни женствени маниери и начини на поведение, които меко казано ме отвращават![]()
![]()
Тази тема събуди стомаха ми, особено един определен потребител...какви жалки напъни за внимание...![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Абсолютно е все едно.Първоначално написано от nero0
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Аз не съм гей,аз съм принцеса! АХАХАХАХАХАХАХАХАХ
Jks.
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Аз съм горд би.Чукам всичко човешко над 16 и под 60.
омг и над 40 ли стигашПървоначално написано от macromicro
![]()
![]()
![]()
![]()
Мъжете и жените между 40 и 50 са ми слабост.Отлежалото е най хубаво.Първоначално написано от 0409
Първоначално написано от Ice_b0x
![]()
Малко виделце да разнообразим темата
http://www.youtube.com/watch?v=npzrAd8-Yb4
сладури :P :P :P
Гейовете са просто хабене на мъжки материал.Първоначално написано от macromicro
Се едно си няяме достатъчно женски, които да се клецат с мъжете, ми ся и мъжете ще се клецат с мъжете, абе...
Уважавам мнението ти и начина на мислене относно гейовете (разбираемо е .. ) , но не мислиш ли че прекаляваш? Аз лично мисля, че не си човека, които трябва да съди хората, какви са и за какво стават. Само излишни спорове се предизвикват...Първоначално написано от theeye770
![]()
Не предизвиквам спор, просто понякога се дразня, че някой добре изглеждащ мъж, с хубаво тяло и коса, ще предпочете чеп, предтова да е с някоя яка мацка![]()
Абсолютно права си.. няма спор :P \Първоначално написано от theeye770
/