- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гейове
Абе нз за вас ама думата Гей не ме кефи и дори ме дразни, не си ли кажеш Педал не е истинатанищо лично нямам спрямо тях въпроса е че самата дума ми е дразнител и затова ПЕДАЛ!!!
Al Bundy ROCK'S!!!!!
не те е срам да си признаеш, дам ... ти се фукаш със своята открадната самоличност!!Първоначално написано от XxXEmoLifeXxX
Оф, мимс оставяй я! Това момиче е лудо! Ако си мисли, че ми е много лесно хаха... щом иска нека ми краде самоличността, НЕ МИ ПУКА! То си е за нейна сметка!Първоначално написано от CrAzYanDlaZy
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
От всичките коментари и педалски ревове тва изречение най-много го подкрепям! Ако имаше и емота по негово време яко щеше да ги храни пича, а ся ние си имаме и двете в едно (темата е добър пример).Al Bundy ROCK'S!!!!!![]()
Ох леле тоя dimi93 мн тъп бе.
Стига се превъзнася като някоя кифла.Написа,че си гей-ок.Стига толкова!
Да,целия форум искаме да ти открадне самоличността защото си такава колоритна личност,че не мое ти се начетеме на простотиите.![]()
Кви гейове, повечето сте живи педераси. (нарочно без Т)![]()
Ти преди всичко си неграмотен.Първоначално написано от AlMiNaToRa2
И аз по-скоро бих те пребил заради т'ва което причиняваш на българския език а не за дето си гейаз сам геи сашто![]()
Като не знаеш как стоят нещата, не се бъркай! (говоря за това със самоличността)Първоначално написано от YouAteMyHeart
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Аре успокой се бе педигри. Изнерви всички с тъпотията си ся си мислиш че на някой му пука за "самоличността ти".
И аз съм навит, само че аз ще го бия защото е гейПървоначално написано от JakesInsanity
![]()
Aнонимен гей и умна блондинка... NO CHANSEПървоначално написано от Qnkishhh
ВНИМАНИЕ !!! ГЕЙ ПОД ПРИКРИТИЕ !!!![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
лалалалалалалаа![]()
Тъпа работа :Р Аз пък съм би и за разлика от 95% от неосъзнатите и себе мразещи се глупаци, които го отричат и си го изкарват на другите, на мене дори не ми пука. ;д
Няма смисъл да се спори на тази тема, защото просто много от хората имат съвсем погрешна представа за гей / би ... жалка работа, но още по- жалка е показността и онези гадни женствени маниери и начини на поведение, които меко казано ме отвращават![]()
![]()
Тази тема събуди стомаха ми, особено един определен потребител...какви жалки напъни за внимание...![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Абсолютно е все едно.Първоначално написано от nero0
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Аз не съм гей,аз съм принцеса! АХАХАХАХАХАХАХАХАХ
Jks.
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Аз съм горд би.Чукам всичко човешко над 16 и под 60.
омг и над 40 ли стигашПървоначално написано от macromicro
![]()
![]()
![]()
![]()