.
Отговор в тема
Страница 6 от 11 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 255

Тема: Гейове

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Не предизвиквам спор, просто понякога се дразня, че някой добре изглеждащ мъж, с хубаво тяло и коса, ще предпочете чеп, предтова да е с някоя яка мацка
    Мен също ме е яд да видя яка мацка, как се мляска друга яка мацка, ама няма как! За всичко си има хора!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Значи,искате да кажете че да имаш много добри приятели (момичета),трябва да си гей ?! Значи сте супер сбъркани ... Имам много добри приятелки с които на практита мога да споделя всичко..Ако мислите че сте някви велики,като се правите на "виж кой съм аз" супер много се заблуждавате.Побъркани,раз гонени пубертети....

Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Мен също ме е яд да видя яка мацка, как се мляска друга яка мацка, ама няма как! За всичко си има хора!
    как ще те е яд бе тва е една от най-големите фантазии на мъжете
    Zombies maricones Zombies maricones ... Zombies que te cojen y te laman los cojoneeeeeeees
    Зомбита педали Зомбита педалии .. Зомбита които те хващат и ти лижат топкитееееее

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ANTIFASKINBYRDS
    Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    как ще те е яд бе тва е една от най-големите фантазии на мъжете
    Не на всички.

Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Цитирай Първоначално написано от macromicro
    Малко виделце да разнообразим темата
    http://www.youtube.com/watch?v=npzrAd8-Yb4
    сладури :P :P :P
    Гейовете са просто хабене на мъжки материал.
    Се едно си няяме достатъчно женски, които да се клецат с мъжете, ми ся и мъжете ще се клецат с мъжете, абе...
    Много просто парче си,ама много.Гейовете не се клецат(така на село ли си говорите)с жени защото не изпитват сексуално желание за това.Пак повтарям за неосведомените,че да си гей не е избор.Колкото избираш каква храна обичаш да ядеш и коя не,толкова си избираш и сексуалността.

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    За гейове не знам, но има доста педераси.
    то е едно и също да ти кажа
    I don't wanna close my eyes
    I don't wanna fall asleep
    'Cause I'd miss you, babe
    And I don't wanna miss a thing

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Agonist
    Не мисля.

Аз пък ги мразя.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Agonist
    И според мен не е едно и също.
    Педерасти са онея със боядисаните коси в ярък цвят, обеци където им падне, женски дрехи и маниери, чупене на китки и тн ..
    Гейовете са нормално изглеждащи мъже, които обаче изпитват сексуално влечение към мъже, а не към жени.
    Аз лично нямам нищо против гейовете, но онея мазните педерасти, дето натякват на целият цвят " аз съм обратен " ми иде да ги почна с правата лопата ...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady
    И според мен не е едно и също.
    Педерасти са онея със боядисаните коси в ярък цвят, обеци където им падне, женски дрехи и маниери, чупене на китки и тн ..
    Гейовете са нормално изглеждащи мъже, които обаче изпитват сексуално влечение към мъже, а не към жени.
    Аз лично нямам нищо против гейовете, но онея мазните педерасти, дето натякват на целият цвят " аз съм обратен " ми иде да ги почна с правата лопата ...
    Напълно съм съгласен.
    Заради тези, които чупят китки, всички мислят че са гейове и за това се носи лошата слава на гейовете.

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    ауу тук е мястото да споделя, че си търся приятел - гей, с който да обикаляме заедно магазините ..

п.п. не се шегувам!!
    +1 ,ама нещо много трудно се намират

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от iv4ety97
    +1 ,ама нещо много трудно се намират
    Не е вярно, който търси - намира.

Повече от фен
    Ето защо много малка част от хората имат нещо против лесбийките или би момичетата, а за гейовете над 95% от населението...
    Гейовете постоянно натякват както тоя димо ли къв беше..чупят китки, държат се женствено, говорят женствено, имат женски маниери, и куп още неща...Има и такива лесбийки - постригват си косите късо, обличат се мъжки, държат се мъжки... За мен това не са нормални гей и лесбийка..по скоро са транссексуални...Няма нормален човек, който да не мрази такива хора...То просто е гнусно и грозно...АДСКИ ГРОЗНО И АДСКИ ГНУСНО
    Друго е обаче едно истинско момче, дори и с по мек характер - да си пада по момчета... или момиче с дълга коса, (или къса в зависимост от прическата) с женски маниери, с женско облекло да харесва други момичета...Това е съвсем нормално нещо, защото не си избират какви да бъдат, а просто това ги влече..
    !!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
    Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от BqlaLiniq
    Ето защо много малка част от хората имат нещо против лесбийките или би момичетата, а за гейовете над 95% от населението...
    Гейовете постоянно натякват както тоя димо ли къв беше..чупят китки, държат се женствено, говорят женствено, имат женски маниери, и куп още неща...Има и такива лесбийки - постригват си косите късо, обличат се мъжки, държат се мъжки... За мен това не са нормални гей и лесбийка..по скоро са транссексуални...Няма нормален човек, който да не мрази такива хора...То просто е гнусно и грозно...АДСКИ ГРОЗНО И АДСКИ ГНУСНО
    Друго е обаче едно истинско момче, дори и с по мек характер - да си пада по момчета... или момиче с дълга коса, (или къса в зависимост от прическата) с женски маниери, с женско облекло да харесва други момичета...Това е съвсем нормално нещо, защото не си избират какви да бъдат, а просто това ги влече..
    Да, само една забележка - тия дето чупят китки са педераси. И заради тях цялото общество мрази гейовете, които пък нямат никаква вина.

Фен Аватара на Sirius
    Град
    Sf
    superskank - доста си солидарен и ти?! Да имаш да признаваш нещо?

"Мамо, мамо вече съм на 15 мога ли да нося сутиен?!
    – НЕ Иване! "

"If you look like an idiot it's probably punk. "

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    ауу тук е мястото да споделя, че си търся приятел - гей, с който да обикаляме заедно магазините ..

п.п. не се шегувам!!
    Ами ако случайно обърне резбата в мола,ще му се навиеш ли?

Banned Супер фен
    Град
    ..Видин..
    .. Съгласна съм до някъде, но не смятам, че е гнусно да се държа като момче, да нося мъжки дрехи и т.н. Съвсем нормално си е.

Повече от фен
    Добре де ти нали си момиче? И си лесбийка или бисексуална? Под лесбийка разбирам едно МОМИЧЕ да харесва друго МОМИЧЕ...защо трябва едната да се прави на мъж? Няма никаква логика...Ако си транссексуална, демек си момиче, но се чувстваш като момче е друго вече, но според мен не трябва една лесбийка да се държи като мъж...?
    !!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
    Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...

Фен Аватара на pomo6tplz
    Град
    zatbloka hihihi :))))))
    ккакбо става във тази тема??????????????май е време да освоводим хратките?

Цитирай Първоначално написано от pomo6tplz
    ккакбо става във тази тема??????????????май е време да освоводим хратките?

anonymous708973
    Guest
    Аз съм нормален човек и не ги мразя.
    Виждал ли си гей? Ама мъж, който си пада по мъже, а не просто някой, който мислиш за гей.

Абе не знам ама какво ще стане ако се съберат гей и лесбийка .Нали момичето се облича като мъж и всичко а мъжа на жена.Много искам да вида такава двойка
    БХ ми е

Цитирай Първоначално написано от dobri4ko2
    Абе не знам ама какво ще стане ако се съберат гей и лесбийка .Нали момичето се облича като мъж и всичко а мъжа на жена.Много искам да вида такава двойка
    Много си прост,знаеш ли въобще какво е гей,какво е лесбийка,какво е транссексуален,какво е бисексуален,информирайте се малко има един сайт не знам дали сте го чували казва се google,опитайте го.

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Google не е сайт

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88
    Google не е сайт
    Търсачка извинявам се.Теб не ти ли писна да ме следиш,мания някаква,болен мозък нещо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си