- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гейове
Мен също ме е яд да видя яка мацка, как се мляска друга яка мацка, ама няма как!Първоначално написано от theeye770
За всичко си има хора!
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Значи,искате да кажете че да имаш много добри приятели (момичета),трябва да си гей ?! Значи сте супер сбъркани ... Имам много добри приятелки с които на практита мога да споделя всичко..Ако мислите че сте някви велики,като се правите на "виж кой съм аз" супер много се заблуждавате.Побъркани,раз гонени пубертети....![]()
как ще те е яд бе тва е една от най-големите фантазии на мъжетеПървоначално написано от ANTIHUMAN
![]()
Zombies maricones Zombies maricones ... Zombies que te cojen y te laman los cojoneeeeeeees
Зомбита педали Зомбита педалии .. Зомбита които те хващат и ти лижат топкитееееее
Много просто парче си,ама много.Гейовете не се клецат(така на село ли си говорите)с жени защото не изпитват сексуално желание за това.Пак повтарям за неосведомените,че да си гей не е избор.Колкото избираш каква храна обичаш да ядеш и коя не,толкова си избираш и сексуалността.Първоначално написано от theeye770
то е едно и също да ти кажаПървоначално написано от DarkTemplar
I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, babe
And I don't wanna miss a thing
И според мен не е едно и също.Първоначално написано от Agonist
Педерасти са онея със боядисаните коси в ярък цвят, обеци където им падне, женски дрехи и маниери, чупене на китки и тн ..
Гейовете са нормално изглеждащи мъже, които обаче изпитват сексуално влечение към мъже, а не към жени.
Аз лично нямам нищо против гейовете, но онея мазните педерасти, дето натякват на целият цвят " аз съм обратен " ми иде да ги почна с правата лопата ...
Напълно съм съгласен.Първоначално написано от DragonLady
Заради тези, които чупят китки, всички мислят че са гейове и за това се носи лошата слава на гейовете.
+1Първоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
,ама нещо много трудно се намират
![]()
Не е вярно, който търси - намира.Първоначално написано от iv4ety97
![]()
Ето защо много малка част от хората имат нещо против лесбийките или би момичетата, а за гейовете над 95% от населението...
Гейовете постоянно натякват както тоя димо ли къв беше..чупят китки, държат се женствено, говорят женствено, имат женски маниери, и куп още неща...Има и такива лесбийки - постригват си косите късо, обличат се мъжки, държат се мъжки... За мен това не са нормални гей и лесбийка..по скоро са транссексуални...Няма нормален човек, който да не мрази такива хора...То просто е гнусно и грозно...АДСКИ ГРОЗНО И АДСКИ ГНУСНО
Друго е обаче едно истинско момче, дори и с по мек характер - да си пада по момчета... или момиче с дълга коса, (или къса в зависимост от прическата) с женски маниери, с женско облекло да харесва други момичета...Това е съвсем нормално нещо, защото не си избират какви да бъдат, а просто това ги влече..
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
Да, само една забележка - тия дето чупят китки са педераси. И заради тях цялото общество мрази гейовете, които пък нямат никаква вина.Първоначално написано от BqlaLiniq
superskank - доста си солидарен и ти?! Да имаш да признаваш нещо?
"Мамо, мамо вече съм на 15 мога ли да нося сутиен?!
– НЕ Иване! "
![]()
![]()
![]()
![]()
"If you look like an idiot it's probably punk."
Ами ако случайно обърне резбата в мола,ще му се навиеш ли?Първоначално написано от Hilary_
Първоначално написано от BqlaLiniq
.. Съгласна съм до някъде, но не смятам, че е гнусно да се държа като момче, да нося мъжки дрехи и т.н. Съвсем нормално си е.
Добре де ти нали си момиче? И си лесбийка или бисексуална? Под лесбийка разбирам едно МОМИЧЕ да харесва друго МОМИЧЕ...защо трябва едната да се прави на мъж? Няма никаква логика...Ако си транссексуална, демек си момиче, но се чувстваш като момче е друго вече, но според мен не трябва една лесбийка да се държи като мъж...?
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
ккакбо става във тази тема??????????????май е време да освоводим хратките?
Първоначално написано от pomo6tplz
![]()
Аз съм нормален човек и не ги мразя.Първоначално написано от BqlaLiniq
Виждал ли си гей? Ама мъж, който си пада по мъже, а не просто някой, който мислиш за гей.
Абе не знам ама какво ще стане ако се съберат гей и лесбийка.Нали момичето се облича като мъж и всичко а мъжа на жена.Много искам да вида такава двойка
![]()
БХ ми е
Много си прост,знаеш ли въобще какво е гей,какво е лесбийка,какво е транссексуален,какво е бисексуален,информирайте се малко има един сайт не знам дали сте го чували казва се google,опитайте го.Първоначално написано от dobri4ko2
Google не е сайт![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Търсачка извинявам се.Теб не ти ли писна да ме следиш,мания някаква,болен мозък нещо.Първоначално написано от Shturrrche88