- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гейове
Ами да! Разбира се че ще са депресирани! Нали живеем в България все пак! хаха, защо гейовете в Америка, Англия или Германия не са депресирани? За хората в другите страни да си гей е нещо напълно нормално! Свикнали са с това, приемат го, дори не им прави впечатление, нито им се набива на очи! А тук в българия гейовете са по-доло от убииците, престъпниците, крадците и т.н. Тук да си гей означава, че все едно си прокажан! Ами хора помислете не го правим нарочно! Не сме сбъркани! Не избираме ние сексуалната си ориянтация! Толкова пъти съм искал да бъда хетеро! Най-голямата ми мечта беше това, винаги си го пожелавах - на рожденни дни, коледа и т.н. Но просто не става! Разберете не сме виновни ние! Толкова исках да съм хетеро и като разбрах, че нямам никакъв шанс да се променя, бях готов да се самоубия пред 4 - 5 години... Добре, че беше този форум.... Просто не съдете прибързано хората, защото не знаете какво може да са преживяли и т.н. Не говоря конкретно, а по принцип!Първоначално написано от UNITED2
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!