.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

кафяво течение

здр. др.теен имам въпрос,преди 1 час отидох до тоалетна по малка нужда и видях на бельото ми че има кафяво течение...а има още 7 дни докато ми доиде цикъла....какжо е това течение има ли опасност от нещо???моля отговорете

Д - р Тийн вече не влиза във форума, а за твоя проблем мисля, че не е нормално по - добре кажи на майка си да те заведе на лекар ..

http://vbox7.com/play:d76d4a57 <-- *Новата песен на Baja* <3

кафяво течение

има ли и др мненияяяя

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Виждаш, че няма, ако имаше щяха да се виждат. Ние не сме лекари. Видях и другата ти тема. Очевидно си за специалист. Не можеш да разчиташ само на нашите некомпетентни мнения по тоя въпрос.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    При мен попринцип се появява това кафявото след цикъл , но може и преди цикъл.Това мисля че са някакви отпадъчни , мръсни вещества ,които организма ти изхвърля или пречиства , преди цикъл . Незнам
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

кафяво течение

да явно са били някакви такива неща..защото ми доиде...(но странното е че 7 дни преди това)защо ли???

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Виж сега, точно заради това ти трябва лекар. Няма как 7 дни преди това да има такива неща. Възможно е след менструацията. Аз почти винаги след нея такива кафяви "неща".
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

кафяво течение

виж сега не мисля че ми трябва лекар..и мисле че това предварително идване е нещо нормално..апак и майка ми каза да не се притеснявам..а и предварителното идване може да е и нещо от промяната на времето

кафяво течение

а дали е така нз...някой ако зн нещо да пише..

ми аз мисля ,че е нормално и при мен в началото и край на цикъла има кафяво и повреме на цикъла понякога също даже като ми дойде за пръв път няколко часа преди кръвтта имах само кафяво и после се появи кръвтта

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Кога ти се пада овулацията? Рисков полов акт имала ли си?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Може да е нормално, може и да не е нормално. Ако искаш посети лекар. Ако ти е нередовна менструацията тогава няка какво да се чудиш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си