- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ОЩЕ по-объркана
Ъх.. Преди време бях песнала тема "Объркана".. Сега спокойно мога да кажа че се чувствам още по-объркана... НЕка започна от 15 Септември 2009. Тогава Го видях... Влюбих се от 1 поглед :/ В началото усетх, че може би и той има нещо към мен.. Станахме приятели. Пролетната ваканция той си намери гадже, с което е и до сега.. Опитах се да го забравя, да го изкарам от ума си.. НЕ СТАВА! Юни месец 2010 срещнах се с 1 момче. Приятен, Чаровен.. С него усетих, че наистина може да стане нещо... След няколко седмици и той си намери момиче... Малко по-късно разбрах че не съм била специална за него... Държал се така със всички и го видях с очите си| По принцип не съм грозна...Душата на компанията съм но в любовта съм кръгла нула...Днес реших че е крайно време да призная чувствата си на първото момче, знам , знам ще кажете "Какъв смисъл има, нали си има гадже.." и аз това си мислих от друга страна си казах "Какво губя?!?" Та.. помолих 1 приятелка да ме го каже понеже ще изглеждам още по глупаво ако аз му го кажа. Тя му каза че имам чувства към него, а той отвърнал "А, да знам, то си личи." Само това.. Ще си кажете е кво толкова... За мен е много :X
Не виждам как можете да ми помогнете.. Просто трябваше да споделя някъде.. Опитах да си излея душата на приятелка, но.. никой не ме разбира.. Толкова глупава се чувствам...
Не си глупава. Просто според мен не си попаднала на правилните момчета. Живей си живота, пък като му дойде времето, ще намериш момче, което да си те обича и да е само твое.
Не знам дали си очаквала да скъса с гаджето си заради теб.. но ако го беше направил, щях да ти препоръчам да бягаш далече от него. Днес зарязва нея, утре може да постъпи и с теб по същия начин, ако изскочи нещо ново на хоризонта.
![]()
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Ооо не.. В никакъв случа не съм го очаквала :X Те се обичат толкова много.. Просто исках да го знае.. Някак.. напираше в мен :X:X Мн глупаво звучи...Първоначално написано от unbreakabl3
Това,че си пратила приятелката си да му каже, определено те прави глупава.
Да, трябвало е да му признаеш, но лично .. без посредници.![]()
aбсолютноПървоначално написано от MissChocolate
Знамм :X:X Обаче ако ми го беше казал в лицето сигурно щях да се чувствам мноооогого по неловко а и септември отново всеки ден ще се виждаме и не мога дас и представя да се държа все 1 нищо не е станало докато сега поне мога да се направя че не знам че тя му е казала.. Звучи тъпо.. НО..Първоначално написано от Lexynnka
А не ти ли е хрумвало,че има известна вероятност момчето да не иска да споделя чувствата си с едно напълно непознато за него момиче? Това,че тя е твоя приятелка, не я прави и негов доверен човек.Първоначално написано от ShowMeHowToLie
На нея може да каже едно, на теб друго.
*хубав аватар
Той си има приятелка, така че... или се отказваш, или чакаш. Реагирал е с безразличие. ;/
Дори не искам да тръгнем просто държа той да знае за чувствата ми..Не знам защо.. А и другото момче.. НА всичкото отгоре не за първи път се получава така.........Първоначално написано от Naive
6ом така е казъл значи не те харесва и няма никакви намерения към теб
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Според мен пък си постъпила правилно, надявам се да ти е олекнало от това, че не задържаш чувствата си само в себе си. Ще преживееш и него,и другото момче, и вероятно много други. Не си мисли, че никой не те разбира - напротив. За колко момчета съм мислила - той е прекрасен, или, колко си подхождаме и т.н., но това не е било достатъчно, за да сме заедно. За много хора периода на несподелените любови продължава с години, никога се отчайвай.
А един ден и ти ще разбереш за чувствата на някой, към когото не изпитваш нищо. Тогава ще разбереш, че не е лесно да се отговори на такова признание.
~ Luv ya!
Ако питаш мен не е трябвало да оставяш приятелката ти да говори с него, а да му го кажеш ти.. 1во, защото това са твоите чуства, а не нейните.. 2ро, защото начина, по който тя ще го каже е съвсем различен от твоя.. иии 3то - когато ти му го кажеш може да има последствия (положителни) .. Така чеее, следващия път отиваш и говориш ти, не съседката..
But this is now How can I change tomorrow if I can't change today This is now If I control myself I control my destiny
'Щото тайно се надяваш той да си зареже гаджето и да дойде при теб. Затова.Първоначално написано от ShowMeHowToLie
![]()
Виж сега, сигурно е трудно, смисъл, знам какво е да ти приказват разни оптимистични глупости, обаче... с времето разбрах, че хората са прави. Смисъл, момчето си има приятелка. И толкоЗ. Открил е нещо в нея, което не е открил в теб. Личи ти от километри, че го харесваш - ми окей, в повечето случаи става така, не виждам защо толкова те е срам и какви са тия филми "ама аз как ще го погледна в очите" и дрън-дрън. Колкото до второто момче - ами, много такива има. Мъжки кифли. Супер противните подмолни същества са и само можеш да се радваш, че това няма да ти нахлува в личното пространство повече.
Друго какво да ти кажа... Отчаянието лъха отдалеч. Има две положения: или наистина се чувстваш самотна, или си си самовнушила, че си самотна и че имаш нужда от приятел. Стой си на дупето в момента. Остави нещата да се случат, колкото и тъпо да звучи. Не изпреварвай събитията, не се трови излишно, спри да се занимаваш с момчета, които си имат гаджета и очевидно не им пука за теб. Погрижи се да си имаш забавления, да излизаш, ЖИВЕЙ и ако ще си мухлясваш вкъщи, нека е по твое собствено желание, а не 'щото си някаква супер депресирана и ревлива, и никой не те иска в компанията си.
Защо пък си мислиш, че ще изглеждаш глупаво, ако признаеш чувствата си пред някого?! Не мислиш ли, че така с тия посредници, не изглеждаш смешно И глупаво...![]()
Трябва да се научиш да допускаш само специални хора в душата си.Не бъди влюбчива и ...така.Много му здраве,както сама каза -нищо не губиш.Но се постарай следващият да е добре подбран,на който поне като му кажеш "Харесвам те" да не ти каже същото като тоя тъпак.![]()
Първоначално написано от djstyle
![]()
и аз така мисля...
![]()
Благодаря на ВСИЧКИ за отговорите и за това, че изобщо се занимавате с мен... Наистина ми помогнахте..
soul1199 Не съм искала да ме харесва.. Той е голям пич, нистина.. Просто начина по който отговори не мисля че беше най удачния
еми приятели и това еПървоначално написано от ShowMeHowToLie
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
И при мен се получи така. В класа ми има едно момче което обичам но той не го знаеше всъщност си мислеше че го харесвам както и да е. .. Преди няколко дена беше иззлязъл с една приятелка и тя му казала че го обичам и на кратко той казал че не му пука особенно .. за тва че го обичам че ме боли и т.н. И повярвай ми знам кво ти е. Тва момче едвали скоро ще отвърне на чувстватат ти по-добре се откажи забравиго и си продължи живота. :P![]()
При мен за обича трядно може да се говори.. По скоро силно привличанеПървоначално написано от vilito2589
)