- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ОЩЕ по-объркана
'Щото тайно се надяваш той да си зареже гаджето и да дойде при теб. Затова.Първоначално написано от ShowMeHowToLie
![]()
Виж сега, сигурно е трудно, смисъл, знам какво е да ти приказват разни оптимистични глупости, обаче... с времето разбрах, че хората са прави. Смисъл, момчето си има приятелка. И толкоЗ. Открил е нещо в нея, което не е открил в теб. Личи ти от километри, че го харесваш - ми окей, в повечето случаи става така, не виждам защо толкова те е срам и какви са тия филми "ама аз как ще го погледна в очите" и дрън-дрън. Колкото до второто момче - ами, много такива има. Мъжки кифли. Супер противните подмолни същества са и само можеш да се радваш, че това няма да ти нахлува в личното пространство повече.
Друго какво да ти кажа... Отчаянието лъха отдалеч. Има две положения: или наистина се чувстваш самотна, или си си самовнушила, че си самотна и че имаш нужда от приятел. Стой си на дупето в момента. Остави нещата да се случат, колкото и тъпо да звучи. Не изпреварвай събитията, не се трови излишно, спри да се занимаваш с момчета, които си имат гаджета и очевидно не им пука за теб. Погрижи се да си имаш забавления, да излизаш, ЖИВЕЙ и ако ще си мухлясваш вкъщи, нека е по твое собствено желание, а не 'щото си някаква супер депресирана и ревлива, и никой не те иска в компанията си.