Цитирай Първоначално написано от Elenichkaa
детенце хубаво,момиченцата около теб може и да са "филмирани" както твърдиш,но това засега не ти пречи.Може да ти попречи като си хванеш гадже,но дотогава се радвай на вниманието,което ти се обръща.
Извини ме,но тези твой "обожателки" ако са по-малки от теб....

Оф все пак си на 14,щом сега имаш такова самочувствие...лол...предста вям си по-нататък...
Първо .. не не са по малки,аз излизам с по-големи за сега ... да ти кажа честно права си , имам самочуствие,не е правилно,ей сега ще се разровя из гугъл и ще си сложа някое емо на профила от долу ще си напиша ,че живота ми е адски тъп и искам да умра,и ще отворя тема ,че гаджето ми ме е заебало и искам да режа вените,а след 1 седмица ще напиша още 1 тема ,че май съм бременна ,та всички хора с паранормални възможности ако може да ми кажат дали е вярно. ох да забравих .. не бих написал тия глупости ,защото знам ,че ся още 10 човека ще се заяждат с мене,обаче за какво винаги се намират идиоти който да се заяждат във всяка тема? Честно този форум е да си помагат хората,и въпреки,че има адски идиотски теми не виждам,защо ги нагрубявате след като вас изобщо не ви пречат ?