- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Филмирани момичета..
Радвай се,че имаш толкова внимание около себе си и същевременно не обръщай внимание на клюките.
Духовете ми говорят..... , че ще стоиш девствен до навършване на пълнолетие. Съжалявам, но те никога не грешат.Първоначално написано от FashioN
![]()
Temet Nosce
벨야카
Явно се държиш прекалено мило ?Да не би като ги прегръщаш нещо и те да си мислят ,че ги зарибявяш? Отнасяй се малко по така към тях само приятеллски им говори ти явно не можеш да си контролираш милостта към момичетата
![]()
tAke a dIrty pIcture![]()
детенце хубаво,момиченцата около теб може и да са "филмирани" както твърдиш,но това засега не ти пречи.Може да ти попречи като си хванеш гадже,но дотогава се радвай на вниманието,което ти се обръща.
Извини ме,но тези твой "обожателки" ако са по-малки от теб....
Оф все пак си на 14,щом сега имаш такова самочувствие...лол...предста вям си по-нататък...
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Първо .. не не са по малки,аз излизам с по-големи за сега ... да ти кажа честно права си , имам самочуствие,не е правилно,ей сега ще се разровя из гугъл и ще си сложа някое емо на профила от долу ще си напиша ,че живота ми е адски тъп и искам да умра,и ще отворя тема ,че гаджето ми ме е заебало и искам да режа вените,а след 1 седмица ще напиша още 1 тема ,че май съм бременна ,та всички хора с паранормални възможности ако може да ми кажат дали е вярно. ох да забравих .. не бих написал тия глупости ,защото знам ,че ся още 10 човека ще се заяждат с мене,обаче за какво винаги се намират идиоти който да се заяждат във всяка тема? Честно този форум е да си помагат хората,и въпреки,че има адски идиотски теми не виждам,защо ги нагрубявате след като вас изобщо не ви пречат ?Първоначално написано от Elenichkaa
изобщо не си ме разбрал,но нямам намерение да ти обяснявам.Първоначално написано от FashioN
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
разкажи им играта момченце RAWRRRRRR![]()
![]()
Първоначално написано от sa6opi4a
Ми .. едно момче от класа нещо ми беше хвърлило око и нещо ме беше питал кво мисля и не съм му казвала,че го харесвам,а че просто ми е приятен и той разказа на цялото даскало ,че съм го харесвала ,след тва му се накарах яко![]()
тъй че .. недей да си много груб с тях ,де .. но просто по някъв начин им го кажи ,тва нещо,че ги мислиш за приятелки..
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Избягвай ги, ако компанията им толкова те притеснява.Или пък кажи на някоя, че си имаш приятелка и тя сигурно ще разтреби навсякъде и мацките може да се откажат.Опитай се да ги избягваш или прекарай деня си някъде далеч от тях =) Относно това "не бих написал тия глупости ,защото знам ,че ся още 10 човека ще се заяждат с мене,обаче за какво винаги се намират идиоти който да се заяждат във всяка тема? Честно този форум е да си помагат хората,и въпреки,че има адски идиотски теми не виждам,защо ги нагрубявате след като вас изобщо не ви пречат ?" съгласна съм с теб.Много мразя да ме наричат "дребен пубер" или подобни.Сайтът е направен за пубери като менКойто има проблем споделя го и търси отговор, а не "оф, поредната тъпа тема" или безмислени отговори. Та, пич, направи нещо по въпроса.Излез с приятели може да ти се отрази добре без мацки .Успех
![]()
човек ти си егати селската пръчка честно ти казвамПървоначално написано от FashioN
това трябва да ти харесва не да те дразни ...
а и да ти кажа честно далеч не е така щото ако се пробваш ще ти откажат и тогава ще видиш че не е така
+++Първоначално написано от Bellatrix
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !
почни да се държиш като мъж , а не като момче
Рано или късно ще разбереш кои от тях да са ти приятели и кои не.Просто въпрос на време,а колкото до останалите еми остави ги да си говорят то това ти вдига самочувствието,хич да не ти пука какво говорят..
Защо, да си се държи такъв какъвто е според годините сиПървоначално написано от mehasnoname
,и да много хора го казаха - Това да те харесват много момичета е хубавно нещо
![]()
Lexynnka
sLunCh0
MAPATOHKОВКА
Разбирам те брато,даже във фейсбука съм в 1 група 'това че се държа добре с теб не значи че те свалям' или н/у такова ;D
И аз съм свикнал винаги да бъда джентълмен с едно момиче,независимо дали я харесвам или не,ама кво ти пука ако си мислят че имат шанс с тебе,не обръщай внимание и толкова според мене :P
Can It All Be So Simple ?
един здрав тупаник и няколко псувни за всички филмирани кифли
Не бе, това извън кръга на шегата- разбирам те за какво говориш.И, ако околе теб са 13-14 годишни момиченца, повярвай ми- напълно нормално е да решат, че ги сваляш или нещо подобно. Просто се във възраст, в която, всичко което хвърчи се яде, респективно всяко едно момче с мило отношение към момичетата си издейства прозвището плейбой и до там.Да не ти пука особено много, кой какво си мисли.Ще мине година, две и ще ги отсеят нещата.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
и на мен ми се е случвало... толкова отчаяни има, че една усмивка да им пуснеш и едва ли не си влюбен в тях вече![]()