.
Затворена тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Пъпки по лицето...как да ги премахна??

Съжалявам ако темата не е за тук,но незнаех къде другаде да я .. пусна.
    Аз съм момиче на 13 години... Имам пъпки по лицето които много ме смущават и ме карат да се притеснявам..... изстисквам ги, но остават белези и петна... Не са от тези черните точици, те лесно се премахват... Има ли някакъв медикамент с който да се премахнат.... Попринцип не съм срамежлива и такива... Но някак ме е срам..Ако може да ми предложите някакъв начин за премахването им....

Благодаря Предварително ! :P

В аптеката се продава спирт+някакви хапченца,които се разтварят вътре.Отиваш на аптеката и казваш,че искаш от спирта за пъпките,те трябва да знаят.Мисля,че ще ти помогне,защото спирта ги изгаря.
    Cullens

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    Пробвай с 3 в 1 продукта на Garnier.
    Една приятелка си го взе и е доста ефикасно,стига да го използваш всеки ден.

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Не ползвай спирт

Акне Аут

:)

Наистина недей ползвай спирт.
    За ежедневно почистване може да ползваш на Garnier 3в1
    А за акнето си вземи Dalacin T (Далацин Т) С антибиотик е вътре и помага много
    от личен опит знам ,че помагат

а знаете ли горе-долу на каква цена е това Далацин и Зинерит?!

ами аз само съм си купувала Далацин който е някъде около 7-8 лв,малко е по-скъпичък от тези обикновенните мазила,но ви гарантирам ,че помага!

Цитирай Първоначално написано от dimeto007
    а знаете ли горе-долу на каква цена е това Далацин и Зинерит?!
    Зинерита е от порядъка на 12-15 лева, но се дава само с рецепта, доколкото зная... За Далацин нямам представа

А иначе по темата Акне Аут мнооого помага, ползвам го от много време и има невероятен ефект

Супер фен
    Купи си измивен гел, има ужасно много видове, мий си лицето сутрин и вечер.
    Ползвай хидратиращ крем след всяко измиване.
    Прави си маски с хума.
    Можеш да ползваш крем Здраве/Бочко, като слагаш на самата пъпка.
    Иии както споменаха Акне аут, помага много.

Супер фен
    Това с Гарниер-а не е вариант за мен, за пъпки (3в1).
    По-добре онзи, червения, който ги изсушава, но въпреки всичко, можеш да комбинираш с лосион против пъпки (активен) или крем (препоръчвам Акне Аут)

Най-важното нещо е хигиената на лицето, ако искате да нямате пъпки

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от nimfetka7
    Не си съвсем права.

Авторке, не си губи времето с Гарниер. Не налитай на Зинерит и Далацин Т- правят кожата ужасно лъщяща и не са особено ефективни. пробвай Имекс- около 5-6 лв е и с фдт ефект. Ако имаш повечко парички, можеш да опиташ и Скинорен. Забрави да миеш лицето със сапун. Купи си гел за тази цел.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Не си съвсем права.

Авторке, не си губи времето с Гарниер. Не налитай на Зинерит и Далацин Т- правят кожата ужасно лъщяща и не са особено ефективни. пробвай Имекс- около 5-6 лв е и с фдт ефект. Ако имаш повечко парички, можеш да опиташ и Скинорен. Забрави да миеш лицето със сапун. Купи си гел за тази цел.
    мм и ти не си съвсем права .. ползвам Далацина от 2 години и не си спомням нито един път в който да не ми е помогнало или пък да ми е навредило както ти казваш да лъщи кожата .. аз го ползвам ве4ерта и на сутринта се мия

Впрочем Скинорена действа наистина добре. Важното е разбира се да не се прекалява с него, зашото кожата започва да се бели.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Нанеси го през деня и гледай какво става. Плюс това Зинеритът е горчив и не дай, Боже, някой да те целуне по бузата, иди, обяснявай или предупреждавай, че си се мазала.
    Цитирай Първоначално написано от LuckyDA
    Не си съвсем права.
    мм и ти не си съвсем права ..
    Това, че по някаква дива случайност P. acnes се е заселил на твоето лице, няма общо с хигиената и рол-ончетата на Гарниер/Нивея/Орифлейм и т. н.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Не си съвсем права.

Аз пък ползвах Зинерит 2 пъти и ми изчисти напълно лицето (не ми е омазнявал кожата, напротив, даже я изсушаваше) , след това ползвах Имекс, но нямаше голям ефект и сега ползвам само Акне Аут, който много ми помага : ))

Нанеси го през деня и гледай какво става. Плюс това Зинеритът е горчив и не дай, Боже, някой да те целуне по бузата, иди, обяснявай или предупреждавай, че си се мазала.
    Цитирай Първоначално написано от LuckyDA
    Не си съвсем права.
    мм и ти не си съвсем права ..
    Това, че по някаква дива случайност P. acnes се е заселил на твоето лице, няма общо с хигиената и рол-ончетата на Гарниер/Нивея/Орифлейм и т. н.
    (ей в тоя форум само критики,леле)
    то4но за това отбелязах ,4е го ползвам ве4ерта

А за кой лосион Акне Аут става въпрос ? Понеже те са два .. И имам още един въпрос
    Кое е по-добро ?
    Акне Аут или Гарниер пюр 3в1 ?

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от petiam
    А за кой лосион Акне Аут става въпрос ? Понеже те са два .. И имам още един въпрос
    Кое е по-добро ?
    Акне Аут или Гарниер пюр 3в1 ?
    Акне аут-активен лосион /този с бялата капачка/

Акне аут и Гарниер 3в1 са коренно различни.Гарниера ти е измиващо,а Акне Аут ти лекува пъпките.

Първо се измиваш с Гарниера и след това си нанасяш Акне Аут-а...

Как не се научихте най-накрая.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Аз искам да попитам някой ползвал ли е далацин т и как ?! Защото има някаква капачка като тампонче ?! Към шишенцето ли трябва да я прикрепя накакси или върху него да си изсипвам течността вместо памук?!

a na mene shto ne mi pomaga Акне Аут ?

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    2010
    Hostis Honori Invidia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си