.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54

Тема: Мечта

Цитирай Първоначално написано от Claymore
    Гледай сега...родителите имат няколко предназначения...да ни гледат, да ги хранят, да ни финансират и да ни казват какво да правим. Докато не стана пълнолетна и не съм способна да взимам сама решения ще разчитам на нейните.
    Ще уча за счетоводител, после ще работя за да си плащам семестърите и в същото време това, което искам.
    И това е най-доброто, което мога да избера. Повярвайте ми...добре съм обмислила бъдещето си.
    Естествено, че ти решаваш бъдещето си и е супер, че си го обмислила.
    Аз говорех повече за другото момиче, което май май не иска това, което майка си, или поне аз останах с такова впечатление, ако не е така съжалявам
    Е и все пак всички знаем, че има родители и родители. Всички са различни. Моята например ми дава право да избирам какво ще правя с живота си, но естествено като види, че има нещо грешно, се намесва и съвсем спокойно се разбираме. За това мн се радвам, че майка ми е мн пекана и луда жена
    Skate or Die
    Ride and Fly
    Fuck Your haters
    Long live skaters..

"Never say Never"
    If you ain't first, you're last!

Възникнаха няколко въпроса около старото ми мнение. Що годе хубавите микрофони за които ви говорих вървят някъде около стотина лева , но все пак ви препоръчвам да отидете в музикален магазин където специалист по тази техника да ви каже какъв точно микрофон ви трябва според гласа ви. За програмите които заговорихте не знам какви ще са тези програми (не знам защото звездите от Пайнер не са споделили какви ползват) , но програма която ще ви препоръчам да ползвате за инструменталите а и обработка малко на аудио е FLStudio това е просто уникална програма. А за изчистване от шумове и такива глупости на записа можете да потърсите в чичо Гугъл той ще помогне

Аз и приятели сме правили клипове също(но не сме ги пускали).Снимахме с дигитален фотоапарат и един микрофон.
    За вашето видео мисля че е добро,но има някои грешки.Първо трябваше да увелича почти до край ,за да ви чувам-махнете музиката и говорете смело
    Второ-не се смейте Потренирайте малко.И не си гледайте репликите!
    Един съвет-гледайте на другите видеотата и се учете-взикайте пример и гледайте какви грешки правят!
    Това е.Ако имате въпроси питайте.

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от AfterNight
    Ако искате да станете известни певици като станете на 17-18 год. слагате силикон ии сте готови бзк.

Успех
    Певици, не чалгаджийки Има огрооооомна разлика

Аз искам да се изселя в чужбина, не ми се седи тук, най-малко в Софията В чужбина е по-трудна реализацията на каквото и да е, там критериите са много по-високи, в сравнение с нашата държавица. Искам да се занимавам с козметика, фризьорство и подобни женски работи Е, и за нотариус не отказвам, но пък много учене се иска
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

ами разбирам те идеално и стига да има кой да ви открие ако имате талант няма как да се измъкнете да не стане..ноо това с ютуб..най много да станете от ония ютуб звезди, които пак са си звезди но повярвай ми - открояват се от истинските.. ;д не забравяй че най големите звезди днес или са попаднали случайно н тфа дередже или са наблягали на сегашната си работа а именно да учат, като това им дава предимството после да въдат оценени, бъдете търпеливи и не бързайте, знам че много силно го искате но няма да си помогнете ако бързате, живейте в момента и не забравяйте личния си живот! (:

Цитирай Първоначално написано от LifeFitness0
    Аз и приятели сме правили клипове също(но не сме ги пускали).Снимахме с дигитален фотоапарат и един микрофон.
    За вашето видео мисля че е добро,но има някои грешки.Първо трябваше да увелича почти до край ,за да ви чувам-махнете музиката и говорете смело
    Второ-не се смейте Потренирайте малко.И не си гледайте репликите!
    Един съвет-гледайте на другите видеотата и се учете-взикайте пример и гледайте какви грешки правят!
    Това е.Ако имате въпроси питайте.
    Да, там видеото е ужасно! Звука е така, защото записвахме от лаптопа направо он YouTube. Искахме просто да има някаква основа така да се каже и сега мислим да направим нов клип с камера малко преди да качим другия
    Skate or Die
    Ride and Fly
    Fuck Your haters
    Long live skaters..

"Never say Never"

щом имате талант .. според мен нищо не може да ви попречи към пътят на мечтите ви ,, а за качеството .. според мен ви трябва оригинална камера като Samsung и т.н. .. успех все пак дано се получи .. непременно като качите клипа пратете линк

Цитирай Първоначално написано от zloffy
    щом имате талант .. според мен нищо не може да ви попречи към пътят на мечтите ви ,, а за качеството .. според мен ви трябва оригинална камера като Samsung и т.н. .. успех все пак дано се получи .. непременно като качите клипа пратете линк
    Мерси, дам задължително ще пускаме линковете, а който може нека да пише и коментари
    Skate or Die
    Ride and Fly
    Fuck Your haters
    Long live skaters..

"Never say Never"

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Ааа тая версията на Alors колко й се кефехме с фр-тата. С бф-то постоянно я пеехме. Особено частта с "Нещо стича се по мен, кой ме наплю?"

По темата - ти сама го каза, с повече усилия всичко е възможно. Успех!
    Хей може ли линк, искам и аз да се посмея .
    Мерси предварително!

Иначе успех момичета, стискам ви палци
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Цитирай Първоначално написано от Frutex
    Направи си Блог за cценарии и You Tube за клиповете.
    Гледай много филми но не някой глупави комедии и т.н ами например изгледай повечето филми от IMDB топ 250 и по култовите други, които знаеш.Не казвам, че не трябва да гледаш и слаби филми.Все пак трябва да знаеш до къде не трябва да стигаш.
    Изтегли си някои готови сценарии от нета.
    Има и някои книги за усъвършенстване на писането ти.
    Научи много добре англииски.(разбрах че не искаш да се развиваш в БГ).
    Не се отказваи! След време може и да си член на Writers Guild of America.
    Ако имаш други въпроси питай.
    Успех ,both of you!
    Не разбрах какъв е смисъла с многото филми Все пак те искат да пеят (?!)
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v
    Ааа тая версията на Alors колко й се кефехме с фр-тата. С бф-то постоянно я пеехме. Особено частта с "Нещо стича се по мен, кой ме наплю?"

Мерси предварително!

Няма кво да се смееш...много си е хубава. - http://vbox7.com/play:417f81f8

Цитирай Първоначално написано от ameli
    Цитирай Първоначално написано от Frutex
    Направи си Блог за cценарии и You Tube за клиповете.
    Гледай много филми но не някой глупави комедии и т.н ами например изгледай повечето филми от IMDB топ 250 и по култовите други, които знаеш.Не казвам, че не трябва да гледаш и слаби филми.Все пак трябва да знаеш до къде не трябва да стигаш.
    Изтегли си някои готови сценарии от нета.
    Има и някои книги за усъвършенстване на писането ти.
    Научи много добре англииски.(разбрах че не искаш да се развиваш в БГ).
    Не се отказваи! След време може и да си член на Writers Guild of America.
    Ако имаш други въпроси питай.
    Успех ,both of you!
    Не разбрах какъв е смисъла с многото филми Все пак те искат да пеят (?!)

A не бе, ние на всичко сме съгласни
    Skate or Die
    Ride and Fly
    Fuck Your haters
    Long live skaters..

"Never say Never"

Виж ако искаш да правиш собствени мелодии използвай програмата FL Studio.Много е полезна и е елементарна

Че е полезна така е ама лесна ... или ти си самороден талант или аз съм пълен глупак

Когато човек си има талант и мечта,която да следва упорито-никога не е късно да я осъществи.
    teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
    I am done!

Цитирай Първоначално написано от honeybabe
    Когато човек си има талант и мечта,която да следва упорито-никога не е късно да я осъществи.
    Не е късно, но не е и лесно. В България какви 'звезди' познаваш? Броят се на пръсти..

Цитирай Първоначално написано от honeybabe
    Не е късно, но не е и лесно. В България какви 'звезди' познаваш? Броят се на пръсти..
    Именно,не говоря за тук.Тук нищо не се оценя.Затова и не мисля да оставам в Бг
    teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
    I am done!

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v

Мерси предварително!

Няма кво да се смееш...много си е хубава. - http://vbox7.com/play:417f81f8
    Не съм искала да обидя песента . Просто като прочетох цитата и ми стана смешно, мерси за линка
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Ей хора вече си имаме нормално клипчеее
    Айде моля ви гледайте, дайте една зелена ръчичка и много ще е яко и ако коментирате дори да не са мн добри коментарите
    Мерсиии
    http://www.youtube.com/watch?v=iuIjx-wSM-8
    Skate or Die
    Ride and Fly
    Fuck Your haters
    Long live skaters..

"Never say Never"

Цитирай Първоначално написано от MotherfuckinFreak
    Айде моля ви гледайте, дайте една зелена ръчичка и много ще е яко и ако коментирате дори да не са мн добри коментарите
    Мерсиии
    Определено е по-добро от първото, имате напредък. С фотоапарат ли снимахте или камера? Няма ли да правите нещо друго, освем да говорите?

П.С. Гледах някакви домашни клипове на момиче. Освем мен са го гледали още 10 000 000 души и косур И сега, това момиче си има професионален клип и песен, писана за нея. Не се сещам за името и, а и песните и не са се въртяли по музикалните канали.

Цитирай Първоначално написано от MotherfuckinFreak
    Мерсиии
    Определено е по-добро от първото, имате напредък. С фотоапарат ли снимахте или камера? Няма ли да правите нещо друго, освем да говорите?

П.С. Гледах някакви домашни клипове на момиче. Освем мен са го гледали още 10 000 000 души и косур И сега, това момиче си има професионален клип и песен, писана за нея. Не се сещам за името и, а и песните и не са се въртяли по музикалните канали.
    Е, то всичко е по-добро от онова Ами по отделно ги снимахме, но и двата са с фотоапарати. Естествено, че ще правим, но още не са готови. Доколкото това момиче...Е, от къде такъв късмет Ако се сетиш плийс кажи. А НЕ са се въртяли песните, така ли?
    Skate or Die
    Ride and Fly
    Fuck Your haters
    Long live skaters..

"Never say Never"

Ето това е проф. клип > http://www.youtube.com/watch?v=m3QSP...eature=channel Савана се казвало момичето

Домашното и видео, песен на Майли http://www.youtube.com/watch?v=kfjAm...eature=channel има на Кейти ПЕри http://www.youtube.com/watch?v=OJdB4...eature=related Деми Ловато и др. Не съм сигурна дали не е започнала с любителски клипчета и след това с хубави или си е певица по принцип, а изпълнява чужди песни за разнообразие. Каквато и да е истината Дъстин Бийбър ряпа да яде!

Ех, ама тя май е така... певица, щото... Не знам така си мисля, бая и добра
    Skate or Die
    Ride and Fly
    Fuck Your haters
    Long live skaters..

"Never say Never"

мм аз преди година някъде тръгнах да правя едно такова клипче на една песен на Селена Гомес.. Стана яко, ама ме досрамя да го публикувам някъде
    Успех !
    If you were born an original, don't die as a copy !!

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Цитирай Първоначално написано от Annity
    мм аз преди година някъде тръгнах да правя едно такова клипче на една песен на Селена Гомес.. Стана яко, ама ме досрамя да го публикувам някъде
    Успех !
    Е,то това е най-големият проблем при 'изгряващите звезди'. А най-лошото е,когато наистина имат талант,а пък ги е срам да го изразяват..
    • Обичай,за да те обичат! •

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си