.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Стрии

Стрии

Здравейте От скоро съм забелязала, че от външната страна на бедрата имам стрии.Не са много, но ми дават повод за притеснение.Искам да попитам ако може да ми препоръчате някои продукти за да мога да ги попремахна или поне да спра тяхното "разпространение".Мислех си за Терапията за редуциране на стрии от серията Solutions на Avon или за масло от Шеа.Вие какво мислите дали действат?Може да дадете и други предложения.

В общи линии нищо не действа.Чувала съм за мас и невен,ако са пресни.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

нищо не помага...маста се използва малко преди тяхната поява.пробвала сам има ефект,но преди да се забележат много...начинът на хранене и спортът помагат за да не се появят,но при свършен факт.....

Бързо ходи си купи Витазин (vitassin) т'ва кремче е вълшебно .. !

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Естествените мазила са най-добрия лек. Аз ползвам мас и невен за много неща. Всякакви кожни раздразнения и неща от рода на стрий изчезват.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Claymore абсолютно съм съгласна с теб .. Маданския крем е напълно същия (Витазина)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си